26 / 04 / 2024

Memet İlkan Kamber

Memet İlkan Kamber

Türk Traktör Genel Müdür Yardımcısı Memet İlkan Kamber: ''Şu anda dünya genelinde Türk traktörleri bulunuyor. Papua Yeni Gine, Zimbabve gibi çok uzaklardaki ülkelerde dahi Türk traktörleri çalışıyor''

Ars Demir Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ars Demir Çelik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zeki Aras tarafından kuruldu.

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayazlar Mimarlık Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Memet Zakir Ayaz tarafından kuruldu.

Mare Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mare Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman İlkan Koyuncu, Emrah Ünsal ve Gizem Rodoplu ortaklığında kuruldu.

İzyap Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzyap Grup İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile İzzet Deniz ve Memet İnan Dursun ortaklığında kuruldu.

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Uçarro İnşaat Taahhüt Otomotiv Turizm Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Memet Uçar tarafından kuruldu.

Fyd Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Fyd Yönetim Ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta Kamber Korkmaz ve Mustafa Kemal Ertaş ortaklığında kuruldu.

Ysi Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ysi Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda İlkan Çeri tarafıdan kuruldu.

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yusuf Grup Hafriyat Nakliyat İnşaat Avm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Memet Ağırtaş tarafından kuruldu.

Gürdağ Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürdağ Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Ahmet Ersözlü, Hasan İlkan Ersözlü ve Mustafa Ümit Ersözlü ortaklığında kuruldu.

Askep Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!'

Askep Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Kamber Arslan ve Mehmet Arslan ortaklığında kuruldu.

Life 58 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life 58 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Memet Rifat Çabuker ve Mustafa Dolu ortaklığında kuruldu.

İlkesel Akademi Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlkesel Akademi Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Göksel Taşkale ve İlkan Kalkan tarafından kuruldu.

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın akıbeti TBMM'de!

Ataköy-İkitelli Metro Hattı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. MHP İstanbul Milletvekili Memet Bülent Karataş, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Memet İlkan Kamber Haberi

Memet İlkan Kamber

Türk Traktör Genel Müdür Yardımcısı Memet İlkan Kamber, 90 ülkeye traktör ihracatı yaptıklarını belirterek, ''Papua Yeni Gine, Zimbabve gibi çok uzaklardaki ülkelerde dahi Türk traktörleri çalışıyor'' dedi. 

     Kamber, Sakarya'da kuracakları traktör fabrikası dolayısıyla yerel basın mensuplarını Ankara'daki Türk Traktör tesislerini gezdirdi. 

     Fabrikalarının 1954'te kurulduğunu anımsatan Kamber, ''Yılda 35 bin adet traktör ve 25 bin adet de motor üretiyoruz. 53 milyonun üzerinde bir sermayemiz var ve 2 bin 374 personeli istihdam ediyoruz'' diye konuştu. 

     Kamber, 2 değişik markayla üretim yaptıklarına dikkati çekerek Mavi ve Kırmızı traktörleri üreterek dünyaya ihraç ettiklerini aktardı. 

     Traktörlerin yüzde 100'e yakının yerli üretim olduğunu vurgulayan Kamber, şöyle devam etti: 

     ''16 yıldır pazar lideriyiz. Biçer-döver konusunda da Türkiye'de lider bulunuyoruz. Türkiye'de çok...