19 / 04 / 2024

memur şehri

memur şehri

Bu haber Ankaralı okurlarımızı üzecek. Ama gerçek böyle. Ankara, ''memur şehri'' olma ünvanını İstanbul'a kaptırdı.

Ankara marka şehir olma yolunda ilerliyor!

AKP Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, meclis toplantısında Ankara'nın artık memur şehri değil, marka şehir olma yolunda çok önemli hizmetler almaya başladığını söyledi..

BESA Grup'tan Ankara'ya 4 yeni proje!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, son 5 yılda başkentte yapılan yatırımlarla Ankara’nın “memur şehri” algısının yıkıldığını söyledi. Bezci, "Ankara'da başlayan ve çalışmalarını sürdürdüğümüz 4 yeni proje var. " dedi.

Keten Grup, şehri dinle sloganıyla yeni kurumsal kimliğini belirledi!

İstanbul'da 38 yıldır inşaattan bina yönetimine, emlak yatırımından otopark hizmetlerine kadar hizmet veren Keten Grup, "şehri dinle" sloganıyla yeni kurumsal kimliğini belirledi.

İstanbul dünyanın en çok gelişen şehri oldu!

Gayrimenkul konusunda finansal ve profesyonel hizmetler sunan JLL tarafından gerçekleştirilen "The Business of Cities 2015" araştırmasına göre İstanbul, 2010 yılından bu yana kaydettiği performans ile dünyada en çok gelişen şehri oldu.

Konaklar Şehri Kütahya Çalıştayı bugün gerçekleştirildi!

Kütahya Beylerbeyi Derneği'nin Halk Bankası sponsorluğunda organize edeceği yeni projesi olan 'Konaklar Şehri Kütahya Çalıştayı'nın bugün Yeni Belediye Kültür Sarayı'nda gerçekleştirileceği bildirildi. Tüm kütahyalılar davetliydi.

TOKİ Batman Memur-Sen Konutları'na 4 bin kişi başvurdu!

Memur-Sen Konfederasyonu Batman İl Başkanlığı tarafından başlatılan ikinci etap Memur-Sen TOKİ konutlarında ön başvurular sona erdi. Memur Sen Batman İl Başkanı Mehmet Ergin, "Toplam 4 bin 20 konut talebi aldık" dedi.

Türkiye'de en çok tapu işlemi Karacabey'de yapılıyor!

Türkiye’de birikimini araziye yatırmak isteyen yatırımcının yanı sıra memur ve işçiler de, İstanbul’un alternatif metropol şehri Bursa’ya ve ilçelerine gözünü dikti..

Yatırımcılar Bursa'nın ilçelerine göz dikti!

Türkiye'de birikimini araziye yatırmak isteyen yatırımcının yanı sıra memur ve işçiler de, İstanbul'un alternatif metropol şehri Bursa'ya ve ilçelerine gözünü dikli. Yatırım uzmanları ise, parasına para katmak isteyen yatırımcılara önemli tüyolar verdi.

Harun Çalımlıoğlu: Bursa'ya yatırım yapan kazanacak!

Türkiye’de birikimini araziye yatırmak isteyen yatırımcının yanı sıra memur ve işçiler de, İstanbul’un alternatif metropol şehri Bursa’ya ve ilçelerine gözünü dikti..

1. Uluslararası Çocuk Şehri Kongresi 11-12 Nisan'da!

1. Uluslararası Çocuk Şehri Kongresi, 11-12 Nisan'da Marmara Belediyeler Birliği (MBB) tarafından Harbiye Askeri Müzesi'nde gerçekleştirilecek. Kongrede belediyelerin çocuk ve kent ilişkisini sergileyecekleri stantlar düzenlenecek.

Tapuda nasıl memur olunur?

Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı bir kuruluş olup; tapuda nasıl memur olunur? Peki, tapuda memur olmak için aranan diğer şartlar nelerdir? İşte tapu memuru olma şartları..

Nevşehir yeraltı şehri National Geographic'te haber oldu!

Nevşehir Kalesi'nin altından çıkan yer altı şehri National Geographic'te haber oldu. Kentsel dönüşüm projesi kapsamında taşınan evlerin altından çıkan yer altı şehri dünya gündemine oturdu.

Kral Abdullah Ekonomik Şehri'nin maliyeti 100 milyar dolar!

Suudi Arabistan, çölün ortasına Washington DC’den büyük bir kent kuracak. 20 yıl içerisinde tamamlanması hedeflenen ‘Kral Abdullah Ekonomik Şehri’ 100 milyar dolara mal olacak.

memur şehri Haberi

memur şehri

Günümüzde devlet memurlarının 1.084'ü 4.500 YTL ve üzerinde maaş alırken, 73 bin 19 memurun aylık maşı 750 YTL'nin altında kalıyor.

Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, devletin harcama ve gelirlerinin günlük olarak takibine imkan sağlayan Say 2000i Projesi ile genel bütçeli kuruluşlar ve

KİT'lerde çalışan 1 milyon 565 bin 108 memurun profili de ortaya kondu.

Buna göre, bugüne kadar sürekli olarak Başkent Ankara, "memur şehri" olarak anılırken, memur sayısının İstanbul'da, Ankara'nın yaklaşık 15 bin üzerinde bulunduğu dikkat çekti.

Verilere göre, halen İstanbul'da 185 bin 865 devlet memuru görev yapıyor. İstanbul'u 170 bin 923 memur ile Ankara, 81 bin 115 memur ile de İzmir takip ediyor.

Devlet memurlarının 45 bin 524'ünün görev yeri Bursa, 43 bin...