25 / 04 / 2024

menderes altyapı projeleri

menderes altyapı projeleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Menderes Belediye başkan adayı Cem Cenk Şahin, Menderesimizi birlikte yönetmeye talip oluyoruz. İnsana değer veren bir anlayışla güzel ilçemizi yöneteceğiz. Yeni Menderes için el ele vereceğiz." dedi...

Mega otoban projeleri yolda, İstanbul-Ankara arası daha da hızlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yeni ulaşım projeleri kapsamında bir dizi önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Eroğlu'nun açıklamaları ve haberin detayları...

Altyapı projeleri ile 28 milyar dolarlık tasarruf sağlanıyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'deki altyapı projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Karaismailoğlu'nun o açıklamaları...

Suudi Arabistan ulaşım projelerini yapan firmaların borçlarını ödemiyor!

Suudi Arabistan’ın altyapı projeleri için anlaştığı ABD merkezli Bechtel ve diğer uluslararası firmalara milyarlarca dolarlık ödemelerini yapmadığı ifade edildi. 

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Türkiye'nin altyapı projeleri küresel arenada ilgi görüyor!

Dünyanın dört bir tarafından en iyi altyapı projelerinin tanıtıldığı 13. Küresel Altyapı Liderleri Forumu'nda, Türkiye de ulaştırma alanındaki altyapı projeleriyle yer aldı.

Adil Karaismailoğlu: Dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Karada, havada, denizde, raylı sistemlerde, uzayda... Her bir konuda dünyanın gıptayla baktığı projeleri yönetiyor ve bunları vatandaşımızın, milletimizin hizmetine sunuyoruz." diye konuştu.

Ulaştırma ve altyapı projeleri tam gaz sürüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında ulaştırma ve altyapı projelerinin tam gaz devam ettiğini belirtti.

Sivas'ın kentsel dönüşüm projeleri masaya yatırıldı!

Sivas'ta düzenlenen Altyapı, Çevre ve Şehircilik Çalıştayı'nda, Sivas'ın şehir kimliği, şehirde yapılması planlanan kentsel dönüşüm projeleri ve tarihi binalarda yapılan çalışmalar konuşuldu...

İBB, iki uluslararası şirketle işbirliği için görüşecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun kentsel dönüşüm ve altyapı projeleri için iki önemli yabancı şirketle üst düzey görüşmelere başladığı belirtildi.

Yeni yatırımlar yeni şehir projeleri!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye genelinde başta konut projeleri olmak üzere sanayi, ticaret, sağlık, eğitim ve diğer altyapı yatırımlarının süreceğini belirtti ve yerel yönetimde şehircilik temelinde geliştirilen ilkeleri açıkladı.

Gürcistan'a ulaştırma ve altyapı projeleri için 250 milyon avroluk kredi!

Avrupa Yatırım Bankası, çeşitli ulaştırma altyapı projelerinin hayata geçirilmesi için Gürcistan'a 250 milyon avroluk kredi sağladı.

Ezine Gıda İhtisas OSB'de Mart ayında arsa satışları başlayacak!

Ezine Gıda İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nin (OSB) yakında ihalesi yapılacak altyapı projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Kanal projeleri genel bütçeden yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Kanal İstanbul projeleri gibi köprülerin yap-işlet-devret modeli yerine genel bütçeden yapılacağını açıkladı.

menderes altyapı projeleri Haberi

menderes altyapı projeleri


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Menderes Belediye başkan adayı Cem Cenk Şahin, seçim çalışmalarında demokrasiye vurgu yaparak, "Bu süreçte vereceğiniz destek ile birlikteliğimizden doğacak güç ile Menderesimizi birlikte yönetmeye talip oluyoruz. İnsana değer veren bir anlayışla güzel ilçemizi yöneteceğiz. Yeni Menderes için el ele vereceğiz." dedi. 


Seçilmesi halinde belediye bünyesinde oluşturulacak dershanelerle ihtiyaç sahibi öğrencilerin ücretsiz eğitim alacağını belirten Şahin, "Ayrıca üniversitelerin, su ürünleri, turizm veya ziraat fakültelerinden birinin ilçede faaliyet göstermesi için çalışma yapacağım." dedi. Şahin'in seçim vaatleri arasında, cemevi ve cami inşası projeleri yer alıyor. Menderes'i turizm alanında canlandırmayı planlayan Şahin, mini disneyland ve termal tesisler projelerini hayata geçireceğini söyledi. MHP adayının, hastane ve spor komplekslerine yönelik de geliştirme planları mevcut. Bunun yanı sıra yeşil alanları çoğaltmaya yönelik çevre...