18 / 04 / 2024

menderes mhp belediye başkan adayı cem cenk şahin

menderes mhp belediye başkan adayı cem cenk şahin

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Menderes Belediye başkan adayı Cem Cenk Şahin, Menderesimizi birlikte yönetmeye talip oluyoruz. İnsana değer veren bir anlayışla güzel ilçemizi yöneteceğiz. Yeni Menderes için el ele vereceğiz." dedi...

Antalya'da belediye Meclis Üyesi, imar müdürünü savcıya şikayet etti!

Antalya'nın Akseki ilçesi MHP’li Belediye Meclis Üyesi Cenk Doğru, Akseki’nin Cevizli ve Bademli Mahalleleri sınırlarında yer alan kaçak yapılaşmayla ilgili işlem yapmadığı ididalarıyla Belediye İmar Müdürü İbrahim Yıldız hakkında Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet etti.

İzmir Menderes'te 7 adet gayrimenkul satışa sunuldu! Arsa, arazi ve ev sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İzmir Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Menderes ilçesinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Menderes'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Silivri'nin tapu sorunu belediye meclisinde!

CHP Grup Sözcüsü Melih Yıldız'ın ortak hareket çağrısının ardından AK Parti ve MHP'den tapu sorununun çözümünde olumlu sinyaller verildi. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, "Mağduriyetlerin yaşanmaması için dikkatli, hassas bir çalışma yapılıyor" dedi.

İzmir Menderes'te imar bilmecesi!

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, geçtiğimiz sene  İzmir’de meydana gelen deprem sonrasında imar çalışması gerçekleştirmişti. Fakat imar planları meclisten geri döndü.

İzmir Büyükşehir Belediye binasının akıbeti TBMM'de!

MHP İzmir Milletvekili Hasan Kalyoncu, İzmir Büyükşehir Belediye Binasının depreme dayanıklılığına ilişkin soru önergesi verdi. 

İzmir Menderes'te hobi bahçeleri yıkılıyor!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, kent genelinde bulunan hobi bahçesi için yıkım yapılacağını dile getirdi.

Karabük Belediye Meclisi'nde millet bahçesi ve konut projesi tartışması!

Karabük Belediye Meclisi'nin Ekim ayı son toplantısında Millet Bahçesi ve konut projesi oylamasında AKP ile MHP gurubu arasında ipler gerildi. 

İzmir Menderes'te 8.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir Menderes'te yer alan gayrimenkulü 8 milyon 800 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Menderes Belediyesi'nden 8.8 milyon TL'ye satılık tarla!

İzmir ili Menderes Belediye Başkanlığı, mülkiyeti belediyeye ait olan İzmir ili, Menderes ilçesi, Tekeli Mahallesinde bulunan tarlayı 8 milyon 800 bin TL'ye satışa çıkardı..

İzmir Menderes'te 22 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir Menderes Tekeli'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 22 milyon TL bedelle satışa çıkardı. 

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahili projesi açıklaması!

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türel, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesinin iptali ve yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Konyaaltı Sahili ihalesinde Menderes Türel'in imzası yok mu?

31 Mart tarihinden önce Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yapan Menderes Türel, Konyaaltı Sahili ihalesinin iptal edilmesiyle ilgili Muhittin Böcek’in neden imzasının olmadığını sorarken, kendisinin de 15 milyon lira zarara sebep olan ihalede imzasının olmadığı ortaya çıktı.

Togo Kuleleri'nde FETÖ araştırmasını MHP mi istedi?

Ankara'da yer alan TOGO Kuleleri, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde MHP grubu tarafından 13 Haziran 2019 tarihinde verilen, tüm siyasi partiler tarafından da desteklenen soru önergesiyle “Sıcak gündem” oldu.

menderes mhp belediye başkan adayı cem cenk şahin Haberi

menderes mhp belediye başkan adayı cem cenk şahin


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Menderes Belediye başkan adayı Cem Cenk Şahin, seçim çalışmalarında demokrasiye vurgu yaparak, "Bu süreçte vereceğiniz destek ile birlikteliğimizden doğacak güç ile Menderesimizi birlikte yönetmeye talip oluyoruz. İnsana değer veren bir anlayışla güzel ilçemizi yöneteceğiz. Yeni Menderes için el ele vereceğiz." dedi. 


Seçilmesi halinde belediye bünyesinde oluşturulacak dershanelerle ihtiyaç sahibi öğrencilerin ücretsiz eğitim alacağını belirten Şahin, "Ayrıca üniversitelerin, su ürünleri, turizm veya ziraat fakültelerinden birinin ilçede faaliyet göstermesi için çalışma yapacağım." dedi. Şahin'in seçim vaatleri arasında, cemevi ve cami inşası projeleri yer alıyor. Menderes'i turizm alanında canlandırmayı planlayan Şahin, mini disneyland ve termal tesisler projelerini hayata geçireceğini söyledi. MHP adayının, hastane ve spor komplekslerine yönelik de geliştirme planları mevcut. Bunun yanı sıra yeşil alanları çoğaltmaya yönelik çevre...