19 / 04 / 2024

Menderes Türel kim

Menderes Türel kim

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde, Kuveyt'in en büyük şirketlerinin sahibi olan Al-Kharafi Grup, yatırım görüşmeleri için Antalya'ya geldi.

Alanya'ya hizmet binası ve kültür merkezi kazandırılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Alanya'ya, Alanya Belediyesi ile işbirliğinde bir hizmet binası ve kültür merkezi kazandırmak istediklerini söyledi.

En büyük gayrimenkul yatırım fuarı 23-26 Haziran'da gerçekleşecek!

23-26 Haziran 2016 tarihinde Antalya Expo Center’da bu sene ilk kez gerçekleşecek olan ANTALYA REAL ESTATE & INVESTEURASIA fuarının satışlarını devam etmektedir.

Kırcami ve Kepez-Santral mahallelerinin durumları netleşti!

Büyükşehir Meclisi'nde Başkan Türel'i çok şaşırtan bir olay yaşandı. İsminin bir caddeye verildiğini öğrenen Türel bunu kabul edemeyeceğini söyledi. Mecliste ayrıca Festival ile Kırcami ve Kepez-Santral mahallelerinin durumları netleşti.

En büyük gayrimenkul yatırım fuarı Antalya'da geçekleşecek!

Gayrimenkul ve yatırım alanında, önemli bir fuar organizasyonu olan, sektör temsilcilerini bir araya toplayan REAL ESTATE & INVESTEURASIA bu yıl Antalya'da sergilenecek.

Yatırımlar Antalya Döşemealtı'nı taçlandırıyor!

Antalya Döşemealtı'nda muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Menderes Türel, yeni çevreyolları, hızlı tren, hipodrom, Antalyaspor Tesisleri, Antalyaspor Koleji gibi projelerin ilçeyi çok farklı bir konuma getireceğini söyledi.

Menderes Türel: Antalya ulaşımı yeniden planlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, çılgın proje Boğaçayı ile ilgili bütün STK ve kent dinamiklerinin projeye katkı koymasını beklediklerini söyledi.

Menderes Türel: 19 kavşağın 11'i 1 yıl içinde tamamlanacak!

Yolun 25 milyon liraya mal olacağını, sadece yatırımın 2013 yılındaki Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı toplam yatırım miktarına eşit olduğunu belirten Türel, “Nereden nereye geldik” dedi.

Manavgat Asfalt Plentinin temeli atıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Büyükşehir Belediyesi’nin Manavgat’ta kuracağı asfalt plentinin temelini attı, yapımına başlanan Manavgat İleri Biyolojik Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

Manavgat Asfalt Plent Tesisi 3.5 ayda tamamlanacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, bürokratları ve Antalyalı basın mensupları ile Manavgat’a çıkartma yaptı. Türel, yapımına başlanan Manavgat İleri Biyolojik Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

Menderes Türel: Antalya her yeriyle turizmin bir parçası olacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın değişeceğini ve yenileneceğini, sadece sahilleriyle değil, her yeriyle turizmin bir parçası olacağını söyledi. Menderes Türel, turizmcilere iş birliği çağrısı yaptı.

Çevre yolu için portakal bahçeleri imara açıldı!

Antalya Batı Çevre Yolu güzergahının iki çay arasında kalan 7 kilometresinin açılabilmesi için, önemli bölümü tarla niteliğinde portakal bahçeleriyle kaplı 160 hektar alan imara açıldı.

Menderes Türel: Zeytinköy bambaşka bir kimliğe bürünecek!

Menderes Türel, Antalya İşadamları Derneği'nin toplantısına konuk oldu. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, katıldığı ANTİAD toplantısında kentsel dönüşüm projelerine değindi. Türel 'Zeytinköy bambaşka bir kimliğe bürünecek' dedi.

Menderes Türel: Boğaçayı projesi kente sahil alanı kazandıracak!

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Boğaçayı projesinin kente 100 kilometre daha sahil alanı kazandıracağını belirti.Türel 'Bana soruyorlar 'çılgın projeniz nedir' diye. İşte Boğaçayı projesi' dedi.

Antalya Doğu Garajı'na cazibe merkezi yapılacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Doğu Garajı alanını Festival Çarşısı'nın da yer alacağı bir cazibe merkezi yapmak üzere ilk adımı attı. Antalya Doğu Garajı'na cazibe merkezi yapılacak.

Tevfik Türel, ABD ve Türkiye’de hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışıyor?

Tevfik Türel kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Şeker GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Tevfik Türel ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Türel Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Türel Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Türel tarafından kuruldu.

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahili projesi açıklaması!

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türel, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesinin iptali ve yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Konyaaltı Sahili ihalesinde Menderes Türel'in imzası yok mu?

31 Mart tarihinden önce Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yapan Menderes Türel, Konyaaltı Sahili ihalesinin iptal edilmesiyle ilgili Muhittin Böcek’in neden imzasının olmadığını sorarken, kendisinin de 15 milyon lira zarara sebep olan ihalede imzasının olmadığı ortaya çıktı.

Menderes Türel: Antalya 359 projeyle marka şehir olacak!

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut belediye başkanı ve bu seçimde AK Parti'den tekrar aday gösterilen Menderes Türel, dev projelerle Antalya'nın marka şehir olacağını söyledi.

Menderes Türel'den Antalya'ya metro müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada bir daha ki dönem Antalya’ya toplu ulaşımda yer altı metrosu geleceğini müjdeledi.

Menderes Türel: Antalya'yı imar ederken, gönülleri ihya ettik!

Din Görevlileri Buluşması'na katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'yı imar ederken gönülleri de ihya etmeye çalıştıklarını söyledi.

Menderes Türel: Ucubeleri yıkıp park yapıyoruz!

"Ucubeleri yıkıp park yapan bir belediye başkanıyım" diyen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, önceliklerinin hep Antalya olduğunu söyledi.

Menderes Türel Antalya için 359 projesini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  Antalya'yı yarınlara taşıyacak, aralarında metro, safari parkı, Konyaaltı Marina, Tünektepe, Kültür Vadisi, Kruvaziyer Limanı, akıllı kent ve Millet Bahçesi projelerinin de yer aldığı 359 projeyi açıkladı. 

Menderes Türel: Yaptıklarımız birer dünya projesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yerel seçimler önemli açıklamalarda bulundu. İddialı projelerini anlatan Türel, ''Bunların hepsi birer dünya projesi'' dedi. 

Menderes Türel Antalya projelerini açıkladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel gelecek dönem için 359 proje hazırladıklarını söyledi.

Menderes Türel: Antalya'yı metro ile tanıştıracağız!

Tüm yılların rekorunu kırarak geçen yıl yaklaşık 14 milyon yabancı turisti ağırlayan Antalya, 3-4 yıl içinde bu sayıyı 20 milyona çıkarmayı planlıyor. 

Menderes Türel'den Konyaaltı ve Boğaçayı açıklaması!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, geçmişte Konyaaaltı Sahil Projesi’ne yönelik de itibarsızlaştırma çalışmaları yapıldığını söyledi.

Menderes Türel kim Haberi

Menderes Türel kim

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde, ABD'li ekonomi dergisi Forbes'ın her yıl açıkladığı 'Dünyanın En Zengin 100 Arap İşadamı' listesine defalarca giren ve Kuveyt'in en büyük şirketlerinin sahibi olan Al-Kharafi Grup, yatırım görüşmeleri için Antalya'ya geldi.



Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde, ABD'li ekonomi dergisi Forbes'ın her yıl açıkladığı 'Dünyanın En Zengin 100 Arap İşadamı' listesine defalarca giren ve Kuveyt'in en büyük şirketlerinin sahibi olan Al-Kharafi Grup, yatırım görüşmeleri için Antalya'ya geldi.


Rixos Dowtown Otel'de, Kharafi Group'un sahibi ailenin üyesi Eyad J M Al Kharafi ile üst düzey şirket yöneticilerinin yer aldığı toplantıya, Antalya Vali Yardımcısı Mestan Yayman, Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel, Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, ATSO Yönetim Kurulu üyeleri ile yatırımla...