24 / 04 / 2024

menderes türel kimdir

menderes türel kimdir

Din Görevlileri Buluşması'na katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'yı imar ederken gönülleri de ihya etmeye çalıştıklarını söyledi.

Menderes Türel: Yaptıklarımız birer dünya projesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yerel seçimler önemli açıklamalarda bulundu. İddialı projelerini anlatan Türel, ''Bunların hepsi birer dünya projesi'' dedi. 

Menderes Türel: Antalya'yı metro ile tanıştıracağız!

Tüm yılların rekorunu kırarak geçen yıl yaklaşık 14 milyon yabancı turisti ağırlayan Antalya, 3-4 yıl içinde bu sayıyı 20 milyona çıkarmayı planlıyor. 

Antalya dünya kenti yolma yolunda!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel:"2019 yılı Antalya'nın her alanda yükselişini sürdüreceği ve dünya kenti olma noktasında yerini sağlamlaştıracağı bir yıl olacak" dedi. 

Antalya'da inşaata yatırım yapılıyor!

Kepez Müteahhitler Derneği Üyeleri ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya’nın inşaat sektöründe en büyük yatırımcılarından birinin Büyükşehir Belediyesi olduğunu ifade etti. 

Menderes Türel kimdir?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin yeniden belediye başkan adayı oldu. Peki, Menderes Türel kimdir? Menderes Türel, bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Geleceğin Antalya'sı inşa ediliyor!

Geleceğin Antalyası'nı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği mega projelerle dünya süper ligine çıkmaya hazırlanıyor. Menderes Türel, Boğaçayı, Tünektepe, kruvaziyer liman gibi projelerle kent ekonomisini canlandırarak, on binlerce kişiye yeni istihdam olanakları sunmayı hedefliyor.

Menderes Türel: Hizmetlerimiz Türkiye’ye örnek oldu!

10 yıl boyunca alt yapıdan üst yapıya, sağlıktan spora önemli hizmet ve projelere imza atan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, “Hizmetlerimiz Türkiye’ye örnek oldu” dedi. 

Antalya Santral Mahallesi dönüşüm projesinde kuralar çekildi!

Antalya Santral Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahipleri tapular için kura çekimi gerçekleştirdiler. 

Antalya'ya 3 yeni plaj!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'daki kadınlar plajı sayının, 3 yeni ilave plajla 4'e çıkartılacağını dile getirdi.

Antalya'ya 3 yılda 1,5 milyarlık yatırım!

Göreve geldikten bu yana 909 mahallede 13 bin hizmeti yerine getirdiklerini anlatan Büyükşehir Belediye başkanı Menderes Türel," 3 yılda yaptığımız yatırım tutarı 1.5 milyar TL oldu." dedi.

Menderes Türel, Antalya'daki projeleri anlattı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Salı Grubu’nun iftar yemeğine katılarak Antalya'daki projeleri anlattı. Başkan Türel, çoğu projenin çok önemli olduğunu belirtti.

Menderes Türel Antalya projelerini anlattı!

Antalya’nın Belediye Başkanı Menderes Türel, “2009-2014 arası 15 yılı kaybettik. Telafisi için dünya çapında projeler başlattık. Büyük bölümünü 3 yılda tamamlayabileceğini ve hedefinin bu yeni projelerle ‘5 yıldızlı Antalya’ya ulaşmak olduğunu' belirtti.

Antalya'ya yatırım yapan kazanır!

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA), Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde, Kuveyt'in en büyük şirketlerinin sahibi olan Al-Kharafi Grup, yatırım görüşmeleri için Antalya'ya geldi.

Menderes Türel, Lara Kent Parkı'nı inceliyor!

Büyükşehir BElediye Başkanı Türel, sivil toplum desteği olduğu takdirde Lara Kent Parkı'nın tahsisi Büyükşehir Belediyesi'nin gündeminde olacağını ve hukuki incelemeye de başladıklarını açıkladı.

Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer ne iş yapmaktadır? 

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Prof. Dr. Ebru Tümer kimdir? Prof. Dr. Ebru Tümer hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Tevfik Türel, ABD ve Türkiye’de hangi şirketlerde üst düzey yöneticilik yaptı? Şu an hangi pozisyonda çalışıyor?

Tevfik Türel kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Şeker GYO’da hangi görevi yürütüyor? İşte Tevfik Türel ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Esra Yazıcı Tözge kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kalekim Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Esra Yazıcı Tözge kimdir? Kaç yaşında? Esra Yazıcı Tözge daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Esra Yazıcı Tözge'nin eğitim hayatı nasıldı?

Mevlüt Uysal kimdir? 

Halkbank Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Mevlüt Uysal kimdir? 

Türel Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Türel Yatırım Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Türel tarafından kuruldu.

Seyit Hüseyin Gürel kimdir?

TSKB GYO Yönetim Kurulu Üyesi Seyit Hüseyin Gürel kimdir? Seyit Hüseyin Gürel daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Seyit Hüseyin Gürel'in biyografisi...

Dursun Baştürk kimdir? 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığında açık bulunan başkan yardımcılığı görevine getirilen Dursun Baştürk kimdir? Dursun Baştürk hangi işlerde görev aldı?

Menderes Türel'den Konyaaltı Sahili projesi açıklaması!

Antalya'nın eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, AK Parti Antalya İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenledi. Türel, Konyaaltı Sahili Projesi işletme ihalesinin iptali ve yürütmeyi durdurma kararıyla ilgili açıklamalarda bulundu...

Konyaaltı Sahili ihalesinde Menderes Türel'in imzası yok mu?

31 Mart tarihinden önce Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yapan Menderes Türel, Konyaaltı Sahili ihalesinin iptal edilmesiyle ilgili Muhittin Böcek’in neden imzasının olmadığını sorarken, kendisinin de 15 milyon lira zarara sebep olan ihalede imzasının olmadığı ortaya çıktı.

Dursun Baştürk kimdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk kimdir? Dursun Baştürk daha önde nerelerde çalıştı, hangi görevleri yürüttü;

Menderes Türel: Antalya 359 projeyle marka şehir olacak!

Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin mevcut belediye başkanı ve bu seçimde AK Parti'den tekrar aday gösterilen Menderes Türel, dev projelerle Antalya'nın marka şehir olacağını söyledi.

Menderes Türel'den Antalya'ya metro müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada bir daha ki dönem Antalya’ya toplu ulaşımda yer altı metrosu geleceğini müjdeledi.

Menderes Türel: Antalya'yı imar ederken, gönülleri ihya ettik!

Din Görevlileri Buluşması'na katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'yı imar ederken gönülleri de ihya etmeye çalıştıklarını söyledi.

menderes türel kimdir Haberi

menderes türel kimdir

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Diyanet - Sen Antalya Şubesi tarafından düzenlenen 'Din Görevlileri Buluşması'na katıldı. 

CNN Türk'te yer alan habere göre, düzenlenen buluşmaya katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya'yı imar etmeye çalışıyorken gönülleri de ihya etme gayretlerimizi eksik etmediklerini belirtti. 

Şehre yapılan bütün hizmetlerin önemine vurgu yapan Başkan Türel, "Köprülü kavşakların, kanalizasyonun, altyapı üstyapı çalışmalarının çok büyük önemi var. Bir şehri imar eden bu çalışmalar o şehrin geleceği açısından önem arz eder. Ama bir şehrin geleceği bu imar çalışmalarıyla beraber ihya çalışmalarıyla birleşirse işte o zaman şehir gülistanlık olur. Gönlü taş olan bir belediye başkanının şehri de taş olur. Gönlü zengin olan belediye başkanının şehri de gülistanlık olur" diye konuştu.

Konuşmasında gönül belediyeciliğinin önemine dikkat çeken Başkan Menderes...