20 / 04 / 2024

Menekşe Proje Yapı İnşaat iletişim

Menekşe Proje Yapı İnşaat iletişim

Menekşe Proje Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferzende Çakmak ve Seyda Ünlü ortaklığında kuruldu.

Eşbah Yapı'dan Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'ne yeni proje! 

Eşbah Yapı tarafından Esenyurt Evren 2 Sanayi Sitesi'nde yeni proje hayata geçiriliyor. Yeni nesil ticaret ve endüstri merkezleri olarak hayata geçirilen projenin detayları merak ediliyor...

Hisarlı Proje Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hisarlı Proje Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Pendik’te  250  bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yılancı tarafından kuruldu.

Çizgi Zemin Proje Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çizgi Zemin Proje Yapı Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Aykut Yakut tarafından kuruldu.

Parma Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parma Proje Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Bayram ve Yusuf Akın ortaklığında kuruldu.

Özgüven Proje Yapı Tasarım Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özgüven Proje Yapı Tasarım Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Güven Dinç tarafından kuruldu.

Şanlı Proje Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı Proje Yapı Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta   2 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Yılmaz Şanlı tarafından kuruldu.

Öz Mega Proje Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Mega Proje Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  50 bin TL sermaye bedeli Güler Danacı kuruldu.

Sektör Proje Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sektör Proje Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Omar Mohammad A, Sirac Avcı tarafından kuruldu.

E Detay Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E Detay Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yunus Ekşi tarafından kuruldu.

Mer Tasarım Proje Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mer Tasarım Proje Yapı Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de  150 bin TL sermaye bedeli  ile Merve Deliktaş tarafından kuruldu.

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Çeçen Yapı Denetim Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  300 bin TL sermaye bedeli  ile Beşir Çeçen tarafından kuruldu.

Asat Group Proje Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asat Group Proje Yapı Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  400 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Şahin ve Aylin Tunca tarafından kuruldu.

Dorçe Prefabrik Yapı - İnşaat kullanıcıların ihtiyaçlarına yanıt veriyor! 

Türkiye ve dünya genelinde inşa ettiği prefabrik yapılarla adından söz ettiren Dorçe Prefabrik Yapı- İnşaat - Stratejik Yönetim ve Planlama Direktörü Yücel Çebi sektöre yönelik açıklamalarda bulundu.

Menekşe Proje Yapı İnşaat iletişim Haberi

Menekşe Proje Yapı İnşaat iletişim

Menekşe Proje Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferzende Çakmak ve Seyda Ünlü ortaklığında kuruldu.

Menekşe Proje Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1). Her türlü inşaat taahhüt isleri; konut, is yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2). Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3). Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...