19 / 04 / 2024

Menemen İlçe Stadı

Menemen İlçe Stadı

İzmir Menemen Belediyespor'un İlçe Stadı’nda inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Stat, betonarme tribünde toplam 2.500 kişilik seyirci kapasitesine sahip olacak.

Kasım ayında aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Kasım ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 2 ile külçe altında gerçekleşti.

Karşıyaka’da yeni stat konusu gündemden düşmüyor!

İzmir'de 25 sene boyunca kendi stadının yapılmasını bekleyen kentin en köklü spor kulübü Karşıyaka, yıllardır atıl kalan projeyi hayata geçirmek için girişimlerini hızlandırdı. Kulüp, eski Karşıyaka İlçe Stadı'nın yerine yapılacak projeyi yeniden eline aldı.

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Mayıs ayında en fazla aylık reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde 2023 yılının Mayıs ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 4,55 ile külçe altında gerçekleşti.

Nisan ayında bu yatırımı yapanlar kazandı! Euro, külçe altın, bist100....

Nisan ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları" TÜİK tarafından yayımlandı. Bu oranlar Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde nisan ayında en yüksek aylık reel kazanç, yüzde 7,15 ile külçe altın oldu.

Nisan'da en çok kazandıran külçe altın oldu! En çok kaybettiren yatırım aracı da açıklandı! 

TÜİK verilerine göre, Nisan ayına aylık en yüksek reel getiri, Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde yüzde 8,83, TÜFE ile indirgendiğinde ise yüzde 7,15 oranlarıyla külçe altında kaydedildi. Peki en çok hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

Ziraat Bankası kampanyalara doymuyor! Banka kartı olanlara ek ödeme! 30 Eylül’e kadar hesaplara geçiyor!

Ziraat Bankası müşterilerine kampanyalar sunmaya devam ediyor. 30 Eylül’e kadar hesaplara geçiyor. İşte detaylar!

Doblo'yu bırakın hemen Fiat Fiorino'ya bakın! Eylül'e özel fırsat! İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yeni  ticari araç almak isteyenler Fiat Fiorino fiyatlarını merak ediyor. Eko seçeneği ile yakıt tasarrufu da yapan Fiat Fiorino Combi, Eylül'e özel fiyatlarla satışta! Peki Fiat Fiorino'nun Eylül ayı fiyatları ne kadar? 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Otomobil fiyatları 100 bin lira düştü! Şimdi tam zamanı! 15 Eylül’e kadar vaktiniz var

Ticaret Bakanlığı’nın 15 Eylül itibarıyla yürürlüğe sokacağı 6 ay 6 bin kilometre şartı sebebi ile galericiler ellerindeki sıfır araçları satmanın telaşına düştü. Bu otomobillerin 15 Eylül’e kadar satılabilmesi içinse fiyatlarda 100 bin liraya kadar indirime gidildi.

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

Amine Gülşe yeni şirket kurdu!

Oyuncu Amine Gülşe gayrimenkul sektörüne adım attı. Gülşe, Didar Cansel Rızvanoğlu ile yeni şirket kurdu. Meda Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Mesut Özil kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı!

Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı...

Mesut Özil ve Amine Gülşe Çubuklu'ya taşındı! Ünlülere komşu oldular!

Çamlıca'da bulunan lüks villalarını tadilat ettiren Mesut Özil-Amine Gülşe çifti, kısa süreliğine ünlülerinde yaşadığı Beykoz Çubuklu'daki bir siteye taşındı.

Menemen İlçe Stadı Haberi

Menemen İlçe Stadı

İzmir Menemen Belediyespor, İlçe Stadı’nın 1.200 kişilik kapasitesinin yetmemesi dolayısıyla sezon biter bitmez kapasite artırmak için başladığı inşaat çalışmalarını hızla devam ediyor.


Stat çalışmalarında askeriye tarafında bulunan kapalı tribünün temel çalışmaları biterek betonarme ve prefabrik kısmının montaj çalışmalarına başlandı. 


Betonarme ve prefabrik bölümde 210 kişilik VIP, 100 kişilik protokol ve 84 kişilik basın tribünü bulunacak.


Stadyum betonarme tribünde toplam 2.500 kişilik seyirci kapasitesine sahip...