29 / 03 / 2024

Meram Aksinne konutları

Meram Aksinne konutları

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Aksinne Evleri Konut Yapı Kooperatifinin temeli gerçekleştirilen tören ile atıldı. 

TOKİ Konya Meram başvuruları yarın sona eriyor! 120 ay vadeyle 2+1 ve 3+1 fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Meram projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar için başvuru dönemi yarın sona eriyor. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Meram Aksinne Evleri'nin temeli atıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Aksinne Evleri Konut Yapı Kooperatifinin temeli gerçekleştirilen tören ile atıldı. 

Meram Aksinne Evleri için kuralar çekildi!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından inşa edilen Aksinne Evleri Konut Yapı Kooperatifi’ne ön başvuruda bulunanlar arasından kura çekildi.

Meram Aksinne Evleri’ne rekor başvuru!

Meram Belediyesi'nin öncülüğünde kurulan Aksinne Konut Yapı Kooperatifi için 30 Ekim tarihinde başlayan müracaatlarda adeta bir talep patlaması yaşandı ve rekor düzeyde başvuru gerçekleşti.

Meram Aksinne Evleri Projesi başlıyor!

Meram Belediyesi, kentsel değişim adına bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı.  Aksinne Evleri Projesi Meram’daki dönüşüm alanlarında, halkın uygun fiyat ve taksitlerle konut sahibi olmalarına katkı sağlayacak.

Meram Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık sağlık tesisi!

Konya İli Meram Belediyesi, Aksinne Mahallesi'nde bulunan imar planında Özel Sağlık Tesisi Sahası olan gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli ise 9 milyon TL.

Konya Meram’da evi olmayan kalmayacak!

Konya Meram'da kentsel dönüşüm uygulanan alanlara kurulacak yapı kooperatifleriyle her gelir grubuna yönelik konutlar üretilecek..

TOKİ Meram Gödene'de sözleşme dönemi sona eriyor!

TOKİ Meram Gödene projesinde yer alan 22 adet konut için sözleşme dönemi sona eriyor. Projede 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor.

Meram Aksinne Mahallesi'nde dönüşüm başladı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesinin önemli kentsel dönüşüm projelerinden biri olan Aksinne Mahallesinde de çalışmalar devam ediyor. Anlaşma ve tapu devirleri tamamlanan binaların yıkım çalışmaları hız kazandı.

2017 TOKİ Konya Meram Gödene kura sonucu açıklandı!

TOKİ Konya Meram Gödene kura sonucu açıklandı, projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

TOKİ Meram emekli konutları başvuruları başlıyor!

TOKİ Meram emekli konutları için başvurular bugün başlıyor. Projede 198 adet konut bulunuyor.

Konya Meram TOKİ Emekli kura sonuçları 2+1!

Konya Meram TOKİ Emekli kura sonuçları 2+1 listesi açıklandı mı? Konya Meram TOKİ Emekli kura sonuçları 2+1 henüz açıklanmadı. Konya Meram TOKİ Emekli Konutları'nın kura çekilişi bugün yapılacak.

Meram TOKİ Emekli kura sonuçları tam listesi açıklandı mı?

Meram TOKİ Emekli kura sonuçları tam listesi açıklandı mı? TOKİ Meram Emekli kura sonuçları tam listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Meram Emekli Konutları'nın kura çekilişi bugün gerçekleşecek.

Meram Aksinne konutları Haberi

Meram Aksinne konutları

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen Aksinne Evleri Konut Yapı Kooperatifinin temeli atıldı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Verdiğimiz sözlerin ötesinde, günün yeniden şekillenen ihtiyaçlarına belediye olarak koşmanın, olumlu yanıt vermenin mutluluğu ile doluyum” dedi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Meram Belediyesinin her alanda yaptığı yatırımlarla farkını ortaya koyduğunu dile getiren Başkan Toru, “Hizmette sınır tanımadığımıza bugüne kadar yaptığımız eserler şahittir. Beş yıla yakın bir süredir sizlere hizmet ederken tek amacımız; sizlerin yaşantılarınızı belediye hizmetleri açısından yukarılara taşımaktı. Sizlerden gelen talepleri birlikte değerlendirerek, sizler için en iyi olanı yapmanın gayretiydi. Gecemizi ve gündüzümüzü geleceğin daha müreffeh bir Meram’ını oluşturmak için çalışmayla geçirdik. Laf değil icraat yaptık, eser ortaya koyduk. Meram Belediyesi olarak mesai arkadaşlarımla birlikte çalışmayı ve...