24 / 04 / 2024

meram Havzan Sosyal Tesisi

meram Havzan Sosyal Tesisi

Meram Havzan Mahallesi’nde yapımı gerçekleştirilen Havzan Sosyal Tesisi'nde son dokunuşlar yapılıyor.

Konya'da 6 bin 435 sosyal konut inşa ediliyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Harmancık Kapalı Pazar Alanı'nda düzenlenen AK Parti Meram 7. Olağan İlçe Kongresi'nde yaptığı açıklamada, Konya'da 6 bin 435 sosyal konut inşa edildiğini açıkladı.

TOKİ Konya Meram Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Konya İli Meram İlçesi Mahmuriye Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılarİnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:00'de yapılacak.

Meram Millet Bahçesi ihalesi 29 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya İli Meram İlçesi Mahmuriye Mahallesi Millet Bahçesi Ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılarİnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 29 Nisan 2020 tarihinde yapacak.

Havzan Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Meram Havzan Mahallesi’nde yapımı gerçekleştirilen Havzan Sosyal Tesisi'nde son dokunuşlar yapılıyor.

Meram Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi inşaatında sona gelindi!

Konya Merkez Meram İlçesi'nde yapım çalışmaları devam eden Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi inşaatında son aşamaya gelindi.

Parkmahal Meram adres bilgisi!

Parkmahal projesi Konya Meram'da Deha Grup tarafından hayata geçirildi. Projede 38 bin metrekarelik alan sosyal olanaklara ayrıldı...

Konya Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi yükseliyor!

Meram Belediyesi tarafından Uluırmak Ali Hoca Mahallesi’nde kısa bir süre önce temeli atılan ve Hz. Mevlana’nın müritlerinden Fahrünnisa Hatun’un isminin verildiği sosyal tesisin inşaatı hızla yükseliyor.

Konya Havzan Sosyal Tesisi yapımı devam ediyor!

Konya Merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından kısa süre önce temeli atılan Havzan Sosyal Tesisi’nde yapım çalışmaları aralıksız sürüyor. Havzanın mayıs ayında temeli atılmıştı.

Konya Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi'nin temeli bugün atılıyor!

Konya Meram Belediyesi tarafından Uluırmak Ali Hoca Mahallesi'nde inşa edilecek Fahrünnisa Hatun Sosyal Tesisi'nin temeli atılıyor. Temel atma töreni bugün gerçekleşecek.

Konya Dutlu Koruluğu Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Konya Meram Belediyesi, Dutlu Koruluğu Sosyal Tesisi'nin temelini attı. Belediye Başkanı Fatma Toru tesisin ihalesinin 17 Aralık 2017'de tamamlanacağını söyledi.

Meram Laros Sosyal Tesisi açıldı!

Meram Belediyesi tarafından Loras Mahallesi’ne kazandırılan sosyal tesis düzenlenen törenle hizmet açıldı.

Meram Loras Sosyal Tesisi yarın açılıyor!

Meram Belediyesi tarafından Loras Mahallesi’ne kazandırılan sosyal tesis yarın Saat 11.00’de düzenlenecek törenle hizmete açılacak.

Konya Meram’a 2 yeni sosyal tesis!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Çomaklı ve Loras mahallelerinde hayata geçirilen sosyal tesislerde incelemelerde bulundu.

meram Havzan Sosyal Tesisi Haberi

meram Havzan Sosyal Tesisi

Meram Belediyesi tarafından Havzan Mahallesi’nde yapımı gerçekleştirilen Havzan Sosyal Tesisi ve yanındaki çocuk sokağı açılış için gün sayıyor. Meram Belediyesi'nde yer alan habere göre, Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, tesiste incelemelerde bulunurken, çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.


SOSYAL TESİS VE ÇOCUK SOKAĞI

Havzan Sosyal Tesisi’ndeki son durum hakkında açıklamalar yapan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Yoğun nüfusa sahip olan Havzan Mahallemizde daha önce sosyal tesis arsasının kamulaştırmasını yapmıştık. 1 buçuk yıldır devam eden inşaat çalışmalarıyla birlikte burada sosyal tesisimizi tamamladık. Sosyal tesisimizle birlikte geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için ailelerimizin bir çocuk parkı talebi vardı. Alan problemi yaşanmasından dolayı çocuk parkı yerine Konya’da ilk olan bir uygulama gerçekleştirdik. Çocuk sokağı uygulaması. Sosyal tesisimizin yan tarafındaki sokağı trafiğe kapatarak ailelerimizin de içinin rahat olacağı...