25 / 04 / 2024

Meram imar bilgilendirmesi

Meram imar bilgilendirmesi

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi yetkilileri tarafından Yaylapınar Uhud ve Yaylapınar Kaş Mahallesi’nde vatandaşlara imar bilgilendirmesi yapıldı.

Kartal Esentepe'de imar planı bilgilendirmesi yapıldı!

Kartal Belediyesi, Esentepe Mahallesi’nin imar planıyla ilgili üzerine çalışılan güncelleme planlarıyla ilgili mahalle sakinlerinin de katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Meram'da imar barışı fırsatçılığı!

'İmar Barışı istismarı' son olarak Konya'da meydana geldi. Meram ilçesinde arazisine yaklaşık 4 metrekarelik bir duvar ören vatandaş için para cezası kesildi.

Arazisine duvar ören vatandaş imar barışına başvurdu!

'İmar Barışı istismarı' son olarak da Konya Meram'da yaşandı. Meram ilçesinde arazisine yaklaşık 4 metrekarelik bir duvar ören vatandaş, imar barışı başvurusu yaptı.

Meram'da 135 milyon TL'lik arazinin imar planı iptal edildi!

Konya'nın Meram ilçesinde vakıftan takas karşılığı alınan, 135 milyon liraya satılan arazinin imara açılması planlanan kararı iptal edildi.

Meram Uluırmak Evleri tanıtıldı!

Kentsel dönüşüm alanında önemli projeler hayata geçiren Meram Belediyesi, ilçeyi imar ve ihya etme çalışmaları çerçevesinde 1646 dairelik dev bir çalışma olan Uluırmak Evleri projesini de hayata geçiriyor. 

Örnek İmar Uygulamaları Projesi Meram’da tamamlandı!

KOP Eylem Planı kapsamında planlı alanlarda kentsel gelişim ve dönüşümün sağlanması için yaplan Örnek İmar Uygulamaları Projesi Türkiye’de ilk olarak Meram’da tamamlandı.

Silivri'de sanayicilere imar affı bilgilendirmesi! 

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, imar barışı ile ilgili bilgilendirme toplantılarının bir diğerini de bölgedeki sanayicilerle ile gerçekleştirdi.

Meram Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık sağlık tesisi!

Konya İli Meram Belediyesi, Aksinne Mahallesi'nde bulunan imar planında Özel Sağlık Tesisi Sahası olan gayrimenkulü satıyor. Gayrimenkulün satış bedeli ise 9 milyon TL.

Malatya'da imar barışı bilgilendirmesi yapıldı!

Malatya’nın Pütürge ilçesinde imar barışı hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Meram'da yeni imar planları düzenleniyor!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Meclisi’nin kararı ve Konya Valiliğinin onayıyla birlikte 2019’da yapılacak mahalli idare seçimleriyle birlikte Meram ilçesindeki mahalle sayısı 115’ten 69’a düşürülecek. 

Meram'da imar ve mülkiyet sorunları çözülüyor!

Konya’nın merkez İlçe Meram Belediyesi, ilçenin imar ve mülkiyet sorunlarının çözümü için imar düzenlemeleri ve 18. Madde uygulamalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. 

Karabağlar Şehitler Mahallesi'nde imar bilgilendirmesi!

Karabağlar Şehitler Mahallesi'nde imar bilgilendirmesi toplantısı yapıldı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ise imar planı revizyonu ve imar uygulamaları tamamlandığında bunun Karabağlar halkına ve belediyeye yararının olacağının söyledi.

Türkiye Kızılayı'ndan Konya'da imar, proje ve yapı ihalesi!

Kızılay Konya Şube Başkanlığı imar çapındaki yerel yönetmelik hükümlerine göre projelerin çizilmesi, yapı denetimi ve Meram Belediyesinden inşaat ruhsatının alımı işi ihale ediyor..

Meram imar bilgilendirmesi Haberi

Meram imar bilgilendirmesi

KOP Bölgesi İlleri Örnek İmar Uygulamaları Projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü’nden gelen yetkililer ile Meram Belediyesi Emlak ve Şehircilik Müdürlüğü personeli tarafından broşürler dağıtılarak Yaylapınar Uhud ve Yaylapınar Kaş mahalleleri sakinleri bilgilendirildi. KOP Bölgesi İlleri Örnek İmar Uygulamaları Projesi kapsamında pilot bölge seçilen Yaylapınar Uhud ile Yaylapınar Kaş mahallelerini kapsayan ve imar planları Meram Belediyesi tarafından onaylanan alanda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından çalışmalara başlandı. 350 hektarlık alanda gerçekleştirilen uygulama ile 3194 sayılı İmar Kanunun 18. Maddesine göre parselasyon planları yapılıyor.

Vatandaşlara imar hakkında bilgi verildi


KOP Bölgesi İlleri Örnek İmar Uygulamaları Projesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mekansal Planlama Genel Müdürlüğü’nden gelen yetkililer ile Meram Belediyesi Emlak ve Şehircilik Müdürlüğü personeli tarafından Yaylapınar Uhud ve...