27 / 04 / 2024

meram kentsel dönüşüm çalışmaları

meram kentsel dönüşüm çalışmaları

Meram'daki Tarihi Bedesten Çarşısı’nın yanında yer alan Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde de anlaşma seviyesi yüzde 85'i geçti.

Fatma Toru: Kentsel dönüşüm popülaritesini koruyacak!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, “Çünkü burada harita mühendisliğinin ilgi alanı olan imar uygulamaları, arazi ölçümleri ve son yıllarda Gündem olan kentsel dönüşüm alanlarında önemli çalışmalar yapıyoruz. " dedi.

Meram kentsel dönüşümde Türkiye'ye örnek oldu!

Bir yıl içinde 50 milyon metrekarelik alanda imar planı revizyonu gerçekleştiren Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, 5 ayrı bölgeyi kapsayan kentsel dönüşüm projeleriyle Türkiye’ye örnek oldu.

Meram'da kentsel dönüşüm için somut adım atılmadı mı?

Anadolu'da Bugün Gazetesi'nin köşe yazarlarından Mehmet Gündoğdu bugünkü yazısında Meram'daki kentsel dönüşüm çalışmalarından bahsetti. İşte Mehmet Gündoğdu'nun o yazısı...

2016 Meram'da dönüşüm yılı olacak!

Konya Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, yaptığı çalışmalarla dikkatleri üzerine çekiyor. 30 Mart 2014'te göreve başlayan Toru, işe ilçenin en önemli sorunu olarak nitelendirdiği kentsel dönüşümle başladı.

Meram'da kentsel dönüşüm protesto edildi!

Meram'da kentsel dönüşüm eylemleri devam ediyor. Meram Belediyesi tarafından Uluırmak Ali Hoca, Uluırmak Saka ve Fahrunnisa mahallelerinde başlatılan “Kentsel Dönüşüm ve İmar Uygulaması Projesi” bölge sakinleri tarafından ikinci kez protesto edildi

Meram'da 1.1 milyon metrekare alan dönüşüyor!

Meram Belediyesi'nce 1 milyon metrekareyi aşan, Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm planının hayata geçirilmekte olduğu belirtildi. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm çalışması olduğunu söyledi.

Abdülkadir Özöğür: Meram'da kentsel dönüşümün destekçisiyiz!

AK Parti Meram İlçe Başkanı Abdülkadir Özöğür: "Belediyemizin heyecan uyandıran ve özellikle kentsel dönüşüm alanında çok önemli projeleri var. Biz de bu projelerin destekçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

Meram Şükran Mahallesi'nin çehresi kentsel dönüşümle değişecek!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, kentsel dönüşüm alanı içinde yer alan Şükran Mahallesi'nde incelemelerde bulundu. Kentsel dönüşüm uygulaması kapsamında yer alan Şükran Mahallesi’nin çehresi değişecek.

Meram dönüşüm projeleriyle örnek oldu!

Meram'da kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında önemli mesafe katedildi. İlçenin bazı mahallelerinde büyük ölçekli projeler hayata geçiriliyor. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Meram dönüşüm projeleriyle örnek oldu" dedi

Konya Meram kentsel dönüşüme hazırlanıyor!

Yerinde Tespit, Yerinde Çözüm' sloganıyla çalışmalarına yön veren Meram Belediyesi'nde Başkan Fatma Toru, ilçe genelindeki mahallelere konuk olarak vatandaşların taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Meram kentsel dönüşümünde imzalar atıldı!

Meram Belediyesi’nin açtığı Çaybaşı ve Hacıfettah Mahalleleri’ni kapsayan Kentsel Dönüşüm Ofisi’nde arsa sahipleriyle yapılan anlaşmalar neticesi imzalar atılmaya başlandı.

Meram'da kentsel dönüşüm sürüyor!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Çaybaşı Mahallesi, Hacı Fettah Mahallesi ve Aksinne Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde bilgilendirme sürecinin tamamlandığını ve sözleşme imzalama aşamasına geçileceğini açıkladı.

Meram master planı maketine yoğun ilgi!

TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezi’nde açılan Konya Kent-11. Yerel Yönetim İhtiyaçları Fuarı’nda Meram Belediyesi tarafından hazırlanan ve 950 hektarlık alanı kapsayan Master Planı’nın yer aldığı maket ziyaretçilerin ilgisini çekiyor.

Meram'da kentsel dönüşüm ne zaman başlayacak?

Meram'ın en önemli sorunlarından kentsel dönüşüm için kolları sıvayan Belediye Başkanı Fatma Toru "Bu yıl kentsel dönüşüm ve planlama ile diğer belediyecilik hizmetleri açısından çok önemli bir yıl olacak" dedi.

Konya Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Meram Belediyesi tarafından başlatılan Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde bir yandan inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürerken diğer yandan da söz konusu bölgenin tarihi zenginliği ile ilgili özenli çalışmalar da sürüyor.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm için ilk temel atılıyor!

Konya'nın Meram ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için temel atma işlemi bugün yapılıyor. Proje 5 ayrı etaptan meydana gelecek. 

Konya Şükran'da kentsel dönüşümün temelleri atılıyor!

Konya Meram'a bağlı Sahibata Mahallesi'nde kentsel dönüşümün ilk temelleri  atılıyor. Proje ile 6 bina yenilenecek. 

Konya Meram kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Konya Meram Belediyesi, Şükran Mahallesi'nde kentsel dönüşüme başlıyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde mahallede 6 bina yenilenecek. 

Meram Küçükaymanas kentsel dönüşüm projesi ihalesi 2 Mayıs'ta!

Meram Belediyesi tarafından Küçükaymanas Mahallesi Kentsel Dönüşüm Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşi ihale ediliyor. Toplam 195 konutun yapılacağı inşaat için ihale 2 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Meram Küçükaymanas'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Meram Belediyesi, Küçükaymanas Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında kat karşılığı yapım işi ihale ediyor. İhale 4 Nisan'da yapılacak..

Konya'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkı ve destekleriyle Meram Belediyesinin kentsel dönüşüm projesi için çalışmalar devam ediyor.

Konya'da kentsel dönüşüm projeleri tam gaz!

Konya'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Larende Yokuşu'nda yıkımlar başladı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru kentsel dönüşüm projelerini yerinde inceledi.

Konya Şükran Mahallesi’nde kentsel dönüşüm tamamlanıyor!

Konya Meram'da yapımı süren kentsel dönüşüm projesi Belediye Başkanı Fatma Toru tarafından incelendi. Toru, yıkım, uzlaşma süreçlerinin sona yaklaştığını belirtti.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Konya Meram'daki kentsel dönüşüm projelerinden bahseden Belediye Başkanı Fatma Toru, yatırımları ve projeleri anlattı. Toru, Şükran Mahallesi'nde dönüşüm içinde olduklarını belirtti.

Meram'da dönüşüm için ilk kazma bu yıl vurulacak!

Konya Meram'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor. Belediye Başkanı Fatma Toru, Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgi verdi.

Konya Şükran Mahallesi'nde kentsel dönüşüm hızlandı!

Konya Meram Belediyesi, Şükran Mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Şükran Mahallesi’ndeki dönüşüm Tarihi Bedesten Çarşısı’yla bütünleşince Konya, büyük bir değere kavuşacak.

Fatma Toru: Kentsel dönüşüm risktir!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ile Meram bölgesi üzerinde Kentsel dönüşüm ve referandum sürecini anlattı. Toru, “Kentsel dönüşüm bir belediye başkanı için risk ve hamallıktır. " dedi.

meram kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

meram kentsel dönüşüm çalışmaları


Meram Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Şehrin merkezinde, Tarihi Bedesten Çarşısı’nın yanında yer alan Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde de anlaşma seviyesinin yüzde 85’i geçtiğini vurgulayan Başkan Fatma Toru, “Larende Yokuşu’ olarak bilinen ve son yıllarda “Suriyeli Yokuşu” olarak da ifade edilen cadde üzerindeki tüm konut sahipleriyle anlaşma sağladık. Dükkân sahipleriyle de kısmen anlaşma sağlanmış olup anlaşması tamamlanan binaların yıkımı bu hafta içerisinde gerçekleşmiş olacak. Dönüşüm çalışmalarıyla şehrimiz için en cazip alanlardan biri olacak bu bölgeyi tekrar şehir ekonomisine kazandırmış olacağız” dedi.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında sahadaki yıkım çalışmalarını inceledi. Toru, kentsel dönüşüm ofisini de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

ANLAŞMA YÜZDE 85’İ GEÇTİ

Meram Belediyesi olarak yapmış oldukları kentsel dönüşüm çalışmalarının...