20 / 04 / 2024

meram kentsel dönüşüm projesi

meram kentsel dönüşüm projesi

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Dönüşüm Meram’ ismiyle kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiğini, 1. etap olarak çalışılan bölgelerde 2017 yılında inşaat çalışmalarının başlayacağını söyledi.

Meram kentsel dönüşüm projesinde halk mağdur edilmeyecek!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında konuşan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Gelecek nesillere yaşanabilir bir şehir bırakmak hepimizin boynunun borcudur. Kadim Selçuklu başkentini ranta kurban edemeyiz" dedi

Meram'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, 'Mahallemizde Başkan Var' sloganıyla vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

Meram'da temel atma töreni 14 Ekim'de!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından önümüzdeki hafta içinde 2 tesisin temeli atılırken, bir tesis ile bir parkın da açılışı gerçekleştirilecek.

Fatma Toru Meram'daki projeleri anlattı!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, “Mahallemizde Başkan Var” projesi kapsamında Durunday, Yorgancı ve Çandır mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Meram kentsel dönüşüm projesinde imza süreci başlıyor!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Çaybaşı Mahallesi, Hacı Fettah Mahallesi ve Aksinne Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde bilgilendirme sürecinin tamamlandığını ve sözleşme imzalama aşamasına geçileceğini açıkladı.

Meram kentsel dönüşüm projeleri Türkiye'ye örnek oldu!

50 milyon metrekarelik alanda imar planı revizyonu yaparak ilçe tarihindeki en büyük planlamayı gerçekleştiren Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, 5 ayrı bölgeyi kapsayan kentsel dönüşüm projeleriyle de Türkiye’ye örnek oldu.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm için çalışmalar başlıyor!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ilçenin temel sorunu olan imar ve kentsel dönüşüm ile alakalı çalışmalara başlandığını ifade etti...

Konya Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Meram Belediyesi tarafından başlatılan Şükran Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde bir yandan inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürerken diğer yandan da söz konusu bölgenin tarihi zenginliği ile ilgili özenli çalışmalar da sürüyor.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm için ilk temel atılıyor!

Konya'nın Meram ilçesinde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için temel atma işlemi bugün yapılıyor. Proje 5 ayrı etaptan meydana gelecek. 

Konya Şükran'da kentsel dönüşümün temelleri atılıyor!

Konya Meram'a bağlı Sahibata Mahallesi'nde kentsel dönüşümün ilk temelleri  atılıyor. Proje ile 6 bina yenilenecek. 

Konya Meram kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Konya Meram Belediyesi, Şükran Mahallesi'nde kentsel dönüşüme başlıyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde mahallede 6 bina yenilenecek. 

Meram Küçükaymanas kentsel dönüşüm projesi ihalesi 2 Mayıs'ta!

Meram Belediyesi tarafından Küçükaymanas Mahallesi Kentsel Dönüşüm Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşi ihale ediliyor. Toplam 195 konutun yapılacağı inşaat için ihale 2 Mayıs'ta gerçekleşecek..

Meram Küçükaymanas'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

Meram Belediyesi, Küçükaymanas Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında kat karşılığı yapım işi ihale ediyor. İhale 4 Nisan'da yapılacak..

Konya'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkı ve destekleriyle Meram Belediyesinin kentsel dönüşüm projesi için çalışmalar devam ediyor.

Konya'da kentsel dönüşüm projeleri tam gaz!

Konya'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Larende Yokuşu'nda yıkımlar başladı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru kentsel dönüşüm projelerini yerinde inceledi.

Konya Şükran Mahallesi’nde kentsel dönüşüm tamamlanıyor!

Konya Meram'da yapımı süren kentsel dönüşüm projesi Belediye Başkanı Fatma Toru tarafından incelendi. Toru, yıkım, uzlaşma süreçlerinin sona yaklaştığını belirtti.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Konya Meram'daki kentsel dönüşüm projelerinden bahseden Belediye Başkanı Fatma Toru, yatırımları ve projeleri anlattı. Toru, Şükran Mahallesi'nde dönüşüm içinde olduklarını belirtti.

Meram'da dönüşüm için ilk kazma bu yıl vurulacak!

Konya Meram'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor. Belediye Başkanı Fatma Toru, Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili bilgi verdi.

Konya Şükran Mahallesi'nde kentsel dönüşüm hızlandı!

Konya Meram Belediyesi, Şükran Mahallesindeki kentsel dönüşüm çalışmalarını hızlandırdı. Şükran Mahallesi’ndeki dönüşüm Tarihi Bedesten Çarşısı’yla bütünleşince Konya, büyük bir değere kavuşacak.

Fatma Toru: Kentsel dönüşüm risktir!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru ile Meram bölgesi üzerinde Kentsel dönüşüm ve referandum sürecini anlattı. Toru, “Kentsel dönüşüm bir belediye başkanı için risk ve hamallıktır. " dedi.

meram kentsel dönüşüm projesi Haberi

meram kentsel dönüşüm projesi

Konya'nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, 'Dönüşüm Meram' ismiyle kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiğini, 1. etap olarak çalışılan bölgelerde 2017 yılında inşaat çalışmalarının başlayacağını söyledi.


Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, pek çok belediye tarafından örnek alınan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çöküntü bölgesi olarak tabir edilen, konutların eskidiği, plansız ve çarpık yapılaşmanın olduğu bölgelerde 1 milyon 400 bin metrekarelik alanda kentsel dönüşüm çalışmalarının hızla devam ettiğini vurgulayan Başkan Toru, "Toplamda 10 bin maliki kapsayan 5 ayrı bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmalarımız büyük bir ivmeyle ve başarıyla sürüyor. Bu anlamda imkansız denilen tarihi Bedesten Çarşısı'nın hemen mücavirinde bir bölge olan Şükran Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm projemizin ilk etabında vatandaşlarımızla anlaşma oranı yüzde 60'ı geçti. Yapıların büyük bir çoğunluğu tahliye...