26 / 04 / 2024

meram yeni parkları

meram yeni parkları

Başkan Fatma Toru, Durunday Mahallesi’nde yaklaşık 7 bin 500 metrekarelik bir alanı kapsayan Civelek Sokak üzerindeki park çalışmalarının 2 aya kadar tamamlanacağını müjdeledi.

Meram'da 32 park hizmete açıldı!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 32 yeni park, düzenlen törenle hizmete açıldı. Fatma Toru, “Bunlarla birlikte Meram’ın yeşil dokusunu korumayı ve daha da artırmayı hedefledik." dedi.

1934'te İstanbul'da yeni sokak açılmayacak, park yapılmayacak kararı!

1934 yılında İstanbul'da gerek görülmedikçe sokak ve park yapılmamasına karar verilmiş. Bu karar belediye tarafından onaylanmış,  ve yeni sokak ve parkların yapılmamasına karar verilmiş.

Ayos Meram Konakları satışta! Yeni proje!

Ayos Meram Konakları'nda satışlar başladı. Peki Ayos Meram Konakları projesinde hangi konut tipleri var? İşte proje ile ilgili merak edilenler... 

Nef Meram satışta! 157 villalık yeni proje Eylül 2025'te teslim!

İstanbul'daki projelerinin yanı sıra arsa satışlarına da devam eden Nef'in Konya'da hayata geçirdiği Nef Meram satışa çıktı. 157 villanın yer aldığı projenin teslimlerinin 2025 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. 

TOKİ'den Konya Meram'a tam 280 yeni iş yeri geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Meram'da tam 280 yeni iş yeri inşa edecek.

TOKİ'den Konyalılara 280 yeni iş yeri müjdesi! Dikkat! Tarih belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Konya Meram'da tam 280 yeni iş yeri inşa edecek. Konyalıların yüzünü güldüren projenin ihalesi 29 Aralık'ta yapılacak.

Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe satışta! 18 etapta 10 bin yeni konut geliyor!

Güvenli, konforlu evleri; sosyal alanları, parkları, bahçeleri, caddeleri, geniş bulvarlarıyla dikkatleri çeken Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe projesi satışa sunuldu. İşte Emlak Konut GYO Yeni Fikirtepe projesiyle ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Konya Meram Belediyesi'nden yeni konut projesi geliyor!

Konya Meram Belediyesi yeni konut kooperatifini duyurdu.

Konya Meram'daki toplu konut kooperatiflerine rekor başvuru!

Konya Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram'da yeni toplu konut kooperatifi projesinin olup olmadığını Meram Belediyesi'nin 2022 yılının ilk meclis toplantısında yanıtladı.

Konya Meram Turgutreis Evleri için ön kayıtlar başlıyor!

Konya'ya bağlı Meram Belediyesi, ilçe genelinde yeni konut projesini hayata geçirmek için çalışmalara başladı.

Yeni nesil Karavan Parklar geliyor!

MÜSİAD Yeni Turizm Kaynakları Geliştirme Komitesi alternatif turizm modellerinin yaşanılan gelir kaybına çözüm yaratabileceği düşüncesiyle Karavan Park Projesini hayata geçiriyor.

Hakkari'nin gündeminde kentsel dönüşüm projeleri var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Hakkari'mize 11 milyar liralık yatırım yaptık ve bu yatırımların bir kısmı bitti, bir kısmı da devam eden yatırımlar. Artık gündemimizde yeni parklar, bahçeler, kentsel dönüşüm projeleri var" dedi.

Konya Meram'a yeni spor tesisi müjdesi!

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş yaptığı açıklamada ‘Ağır Bakım Millet Bahçesi’nde yükselecek spor tesisleriyle Meram’ın sporseverler için adeta bir merkez haline geleceğini söyledi.                

Meram Uluırmak kura sonuçları kazananlar listesi!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Meram Belediyesi Uluırmak Evleri'nin kura çekilişini gerçekleştirdi. İşte Meram Uluırmak kura sonuçları kazananlar listesi...

meram yeni parkları Haberi

meram yeni parkları

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Durunday Mahallesi Civelek Sokak üzerinde yapımı devam eden parkta incelemelerde bulundu.


7 BİN 500 METREKARE

İlçeye değer katacak park alanları kazandırmaya devam ettiklerini belirten Başkan Toru, “Meram halkının; yeşiliyle, parkıyla, sosyal tesisiyle daha müreffeh bir yaşam kalitesine kavuşabilmesi için hızlı bir şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda yaklaşık 3 ay önce ilçemize kazandırdığımız 32 parkın açılışını yapmıştık. Şu an itibariyle de 20 civarında parkın yapımı devam ediyor. Bunlardan biri de Durunday Mahallesi Civelek Sokak’taki park alanıdır. 7 bin 500 metrekare alanı olan bu parkımızda; havuz, mini futbol sahası, yürüyüş alanları, koşu alanları, fitnessalanları ve farklı sportif etkinliklerin yapılabileceği sahalar yer alıyor. İnşallah 2 aya kadar tamamlamayı hedefliyoruz” diye konuştu.


MERAM’IN EN ÖZEL...