19 / 04 / 2024

Meramın imar planları yenileniyor mu

Meramın imar planları yenileniyor mu

50 milyon metrekarelik alanda imar planlarını yenilediklerini kaydeden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Bu planlama, belediyemizin kurulduğu günden günümüze kadar yapılan planlamaların hepsine denk bir çalışmadır” dedi.

Medipol için hazırlanan imar planlarını İBB iptal ettirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kurucusu olduğu Medipol için hazırlamış olduğu imar planlarını İstanbul Büyükşehir Belediyesi iptal ettirdi. Paylaşılan detaylara göre mahkeme planı hukuksuz buldu. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Kanal İstanbul'a 3 ayrı iptal kararı geldi, çılgın projenin bütün imar planları iptal edildi!

Mega kent İstanbul’un yeşil alanlarına darbe vuracak, kentte göç yoğunluğu oluşturacak Çılgın proje Kanal İstanbul'un imar planlarına yargı ‘dur’ dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi hukuk savaşını şimdilik kazandı.

Karabağlar Esentepe'deki rezerv alanın imar planı mahkemelik oldu: Turkmall, Forum Göztepe projesini yapacak mı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüme alınan ve rezerv alan ilan edilen Karabağlar Esentepe'deki 7 hektarlık alanın imar planları mahkemelik oldu. İşte o son dakika gelişmesi...

Büyükçekmece Tepecik'te imar planı krizi: Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı!

Büyükçekmece Tepecik'te İBB Meclis'inde görüşülmeyen imar planları tepkiye neden oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuyu değerlendirdi ve "Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı" dedi. 

Mersin Toroslar Belediyesi yeni imar planlarını duyurdu!

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Aralık ayı Meclis Toplantısında yeni imar planları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Emlak Konut GYO'nun Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı!

Emlak Konut GYO'nun Şişli Mecidiyeköy'de inşa edeceği 20 katlı binanın imar planları onaylandı. İşte detaylar...

Mahkeme Ümraniye'deki Limonlu Bahçe projesinin imar planlarını iptal etti

MÜSİAD Başkanı Mahmut Asmalı'nın şirketi Ak Yapı'nın İstanbul Ümraniye'de yapımı süren Limonlu Bahçe Konaklarıyla ilgili açılan imar planlarıyla ilgili davada mahkeme imar planlarını iptal etti.

Hükümet 10 ilde bulunan taşınmazların imar planlarını değiştirdi ve satışını onayladı! İşte o iller

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 10 ilde bulunan 17 taşınmazın imar planlarını değiştirdi ve satış işlemlerini onayladı. Karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte o iller ve satışı yapılan mülkler...

İzmir Karşıyaka'nın imar planlarına Büyükşehir vetosu!

İzmir Karşıyaka'da kentsel dönüşüm çalışmalarının merkezi haline gelmesi beklenen Cumhuriyet ve İnönü Mahallelerinin planları İzmir Büyükşehir Belediyesi’nİn gündeminde görüşüldü.

Kanal İstanbul’a komşu dev arazinin imar planlarına iptal kararı!

Başakşehir Hoşdere'de Kanal İstanbul’a komşu 83 bin metrekare büyüklüğündeki alanın imar planlarına ilişkin mahkeme tarafından iptal kararı alındı.

Trabzon Uzungöl'ün imar planları değişti! 

Trabzon'un dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'ün imar planları değişti. Yeni planlara göre; konut ve pansiyonlar için 2, oteller için 3 kat sınırlaması getiriliyor.

Arnavutköy'de 754 bin metrekarelik askeri alanın imar planları değişti!

Arnavutköy'de TOKİ'ye ait it 754 bin metrekare büyüklüğünde askeri alan imara açıldı. Yeni imar planları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta imar planları değişti!

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap projesi dahilinde imar planları yenilendi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yapılan değişiklikleri vatandaşlara anlattı. 

Meramın imar planları yenileniyor mu Haberi

Meramın imar planları yenileniyor mu


Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Mahallemizde Başkan Var” projesi kapsamında vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Saadet Mahallesi’nde düzenlenen toplantıya Başkan Toru ile birlikte AK Parti Konya Milletvekili Adayı Mustafa Efe, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, Öğretmenevleri, Pirebi, Saadet ve Kurtuluş Mahallelerinden çok sayıda vatandaş katıldı.


AHMET ÖZCAN SPOR KOMPLEKSİ

Konya’da ilk kez yapılan plebisit neticesinde ortaya çıkan spor kompleksi inşaatının başladığını belirten Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Bu bölgede özellikle vatandaşlarımızla çok daha rahat bir alanda toplantılar yapabileceğimiz, iletişimimizi rahatlıkla sağlayabileceğimiz Ahmet Özcan Spor Kompleksi tamamlanmasıyla birlikte faaliyete geçmiş olacak. İhalesini yaptığımız bu tesisin şu an hafriyat çalışmaları devam ediyor. İnşallah seçimden sonra temel atma programını da sizlerle birlikte gerçekleştiririz” dedi.


BU PLANLAMA 50 YILA HİTAP EDECEK

Seçimden sonra “Yerinde Tespit Yerinde...