25 / 04 / 2024

Mercedes londra evi

Mercedes londra evi

Mercedes, Londra’da 6 daireyi adeta bir Otomobil gibi döşeyerek kiralamaya başladı. Salon, mutfak ve iki yatak odasının bulunduğu daireler Kensington’da. Günlük kiralama bedeli ise yaklaşık 400 sterlin (1800 TL).

Freddie Mercury’nin evi 1,1 milyar TL'den satılıyor! Ama bir şartı var...

Efsanevi müzisyen Freddie Mercury’nin Londra’daki evi rekor fiyattan satışa çıktı ancak mülk sadece ödeyebileceklerini kanıtlayabilenlere gösterilecek.

Kate Moss Londra'daki evini satıyor!

İngiliz eski top model Kate Moss Londra'daki evini satışa çıkardı. Moss evi için 10 milyon sterlin istiyor. 

Adele: Londra’dan asla ev alamam, çok pahalı!

Adele, British Vogue ile yakın zamanda gerçekleştirdiği bir röportajda; Los Angeles gayrimenkulüne 30 milyon doları aşkın yatırım yaptığını, fakat Londra’da yaşamayı tam olarak karşılayamadığını belirtti. Adele, "LA’de sahip olduğum türden bir evi Londra’da asla karşılayamam” dedi.

Londra’nın en ince evi 1.07 milyon dolara satılıyor!

Londra'nın sembolik binalarından biri olan ve şehrin en ince konutlarından biri olması sebebiyle The Thin House şeklinde isimlendirilen ev, 2016 yılındaki satışının ardından yeniden ilanlarda görüldü. The Thin House, 1.07 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Londra'nın en dar evi 950 bin sterline satılıyor!

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaklaşık 1,6 metre genişliği ile kentin en dar evi olan bina 950 bin sterline (8 milyon 74 bin TL) satışa sunuldu. 

Sean Connery'nin Londra ve Fransa'daki konutları satılıyor!

İskoç oyuncu, efsanevi Bond yıldızı ve yapımcı Sean Connery'nin Londra'daki evi ve Fransa'daki malikanesi satışa sunuldu...

Mercedes Kadir'in ailesinin yaşadığı evi Belediye yeniledi!

Malatya'da gününü "araba" zannettiği sopanın üzerinde geçiren ve 18 Nisan'da yaşamını yitiren "Mercedes Kadir" lakaplı 36 yaşındaki Fatih Kaydı'nın ailesinin yaşadığı ev Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi. 

Mesut Özil'in Londra'daki lüks evi! 

Türk asıllı Alman yıldız Mesut Özil, Londra'daki lüks evinde ağırlıklı olarak Osmanlı dönemini anımsatan bronz ve bej renklerini kullandı. Özil, evinde kişisel logosuna da sıklıkla yer vermiş...

İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın Londra'daki evi satışa çıktı!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın Londra’nın Islington kentinde bulunan 5 katlı evi 3.75 milyon sterline (yaklaşık 27.5 milyon TL) satışa çıktı.

Sotheby's Londra'daki müzayede evi satıldı!

Dünyanın önde gelen açık artırma şirketi Sotheby's Londra'daki müzayede evini satışa çıkardı. Müzayede evi Patrick Drahi tarafından 3,7 milyar dolara satın alındı.

Farah Zeynep Abdullah Alaçatı’da köy evi kiraladı!

Ailesiyle birlikte Londra’da Farah Zeynep Abdullah, 1 aylığına Alaçatı’da köy evi kiraladı.

Mimar Yasemin Masis Londra'da saray hayatı yaşıyor!

Eskidji Müzayede Evi ve Eskidji Gayrimenkul’ün sahibi Dikran Masis ile eşi Yasemin Masis'in Londra’da yeni satın aldığı malikane yabancı dekorasyon dergilerine konu oldu.

Hande Yener Londra’da ev alıyor!

Ünlü şarkıcı Hande Yener önceki gün gittiği Londra'da ev bakmaya başladı. Bir ayağı Avrupa'da olacak popçunun yeni evi için 4 milyon lira ödeyeceği açıklandı.

Mercedes londra evi Haberi

Mercedes londra evi

Alman otomotiv devi Mercedes - Benz, konaklama sektörüne el attı.


Mercedes, Londra’da 6 daireyi adeta bir Otomobil gibi döşeyerek kiralamaya başladı. Salon, mutfak ve iki yatak odasının bulunduğu daireler Kensington’da. Günlük kiralama bedeli ise yaklaşık 400 sterlin (1800 TL). 


İngiliz Daily Mirror’ın haberine göre, Mercedes 6 dairedeki mobilyaların, aksesuarların, renklerin ve ışıklandırmanın Mercedes marka araçlardan alınan ilhamla oluşturulduğunu belirterek, konukların adeta otomobilin içinde yaşadığı hissine kapılacağını düşünüyor. İşletmeci Frasers Hospitality işbirliğiyle geliştirilen dairelerde Swarovski taşlı avizeler, Burmester ses sistemi ve otomobilin çizgilerini andıran aksesuarlar dikkat çekiyor. Kensigton’daki dairelerin ardından gelecek yıl Singapur’da da aynı konseptle 9 daire döşeneceği belirtiliyor....