18 / 04 / 2024

Merferi Pasta Ve Organizasyon Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited nerede

Merferi Pasta Ve Organizasyon Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited nerede

Merferi Pasta Ve Organizasyon Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Ömer  Yılmaz tarafından kuruldu.

BİM’de 7,5 kg OMO 189 TL, 1,5 kiloluk Yumoş yumuşatıcı 54 TL’ye düştü! 7 Şubat 2023 Fiyat Listesi

BİM marketler zincirinin Salı Günü başlayan indirim kataloğunda bu hafta temizlik ürünleri, bazı süt ürünleri ile pasta ve kek malzemeleri uygun fiyatlarla satışa sunuldu.  İçim yarım yağlı yoğurt 3 kilogramlık kutu 65 TL, Dost Yağlı Süt 1 kilogram 24,50 TL, OMO 7,5 kg active Toz Deterjan 189 TL’den

Genel bütçeden en büyük pasta 2 trilyon 80 milyar lirayla Hazine ve Maliye Bakanlığının oldu!

2023-2025 dönemine ilişkin yol haritası olan Orta Vadeli Program (OVP) Resmi Gazete'de yayımlandı. OVP'ye göre, genel bütçe kapsamındaki kamu idarelerinin 2023 yılı ödenek teklifi tavanlarının toplamı 4 trilyon 93 milyar lirayı aşarken, ödenekte en yüksek pay 2 trilyon 80 milyar lirayla Hazine ve Ma

Adese, Konya ve Isparta'daki şubelerini devrediyor!

Adese'nin Konya Sedişehir şubesinin Göksu Pasta ve Bisküvi İmalat San.ve Tic.Ltd.Şti''ne ve Isparta Şarkiaraağaç şubesinin Osman İşgör'e deviri için sözleşme imzalanmasına karar verildi. 

Merferi Pasta Ve Organizasyon Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merferi Pasta Ve Organizasyon Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Ömer  Yılmaz tarafından kuruldu.

Gloria Jean's Coffees bu yıl 20 şube açacak!

Türkiye'deki dört büyük kahve zincirinden biri olan Gloria Jean's Coffees, bu yıl 20 şube açacak. Bu şubelerle birlikte 150 kişilik istihdam yaratılacak. Şirket, Haramidere'deki yeni yatırımıyla birlikte artık kendi pasta ve sandviçlerini de üretmeye başladı.

Huqqa Amerika ve İngitere'de şube açacak!

İstanbul'un en gözde mekanlarından Huqqa, önceki akşam ikinci yılını kutladı. Mekanın sahibi Cihan Kamer ve Genel Müdür Enis Ersavaştı; tüm ekip ile birlikte pasta kesti.

Özsüt kahve sektörüne girdi

Özsüt, pasta ve tatlılarının ardından ünlü Fransız kahve üreticisi Cafes Richard ile ürün yelpazesine kahveyi de ekledi

İtalyan estetiği ve İstikbal kalitesi buluşuyor

Kullanışlı ve şık tasarımlarıyla mutfaktan beklenen en iyi performansı sergileyen İstikbal Regina, birbirinden şık modellerini İstikbal kalitesi ve İtalyan estetiği ile birleştirerek yaşam alanlarını farklılaştırmaya devam ediyor.

'180 bin konut teslim edilecek, kira ve ev fiyatlarında gerileme olacak'

Global likidite krizi ve bunun Türkiye'ye yansımasıyla artan faiz oranları ve ekonomideki daralma olmasa bile konut ve kira fiyatlarında düşüş yaşanacak bir dönemin başladığını söyleyen GYODER Başkan Yardımcısı Nurhan Azizoğlu, 'Teslim edilecek 180 bin ko

İnşaatta zaten büyük, şimdi enerji ve su işlerine asılacak

Gama'nın 20'den çok ülkede şantiyesi var. Son yıllarda büyük gelişme gösteren inşaat sektörünün özellikli firmalarından biri. İnşaatla tanıyoruz ama enerji ve su işinde de hacimli işleri var.

Van'da arsa ve 6 katlı bina satılacak

Van İl Özel idaresi İl Encümeni Başkanlığı, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan 1.086 metrekare arsa ve 6 katlı bina satılacak.

Şehrin göbeğinde yeşilin ve sessizliğin keyfini sürüyorum

Nurten Erk Tosuner, Odaproje'nin kurucu ortağı Yelda İpekli'nin Etiler'de ki dairesine konuk oldu. İpekli'nin 220 metrekarelik bu dairesi, Akmerkez'le Boğaziçi Üniversitesi'nin tam ortasında yer alıyor. İstanbul'un en merkezi ve hareketli semtlerinden bir

Dernek ve vakıf gayrimenkullerinin kiralanmasında vergi kesintisi

Buna göre, mazbut vakıflar (Mazbut vakıflar; Cumhuriyet öncesinde kurulmuş olan ve 2762 sayılı Kanun ile idaresi ve denetimi Vakıflar Genel Müdürlüğünce yürütülen ve tek başlarına tüzel kişiliği bulunmayan vakıflardır) hariç olmak üzere vakıflara yapılan

Merferi Pasta Ve Organizasyon Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited nerede Haberi

Merferi Pasta Ve Organizasyon Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited nerede

Merferi Pasta Ve Organizasyon Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümraniye'de Ömer  Yılmaz tarafından kuruldu.

Merferi Pasta Ve Organizasyon Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Strafor malzemeleri alım,satım,imalat ve ihracatını yapmak.Strafor ve türevlerinden her türlü süs eşyası,pasta vepastacılık sektöründe kullanılan aksesuarlar üretmek,pazarlamak.satmak,ithalat ve ihracatını yapmak,mümessillik açmak,ortak olmak,gerçek veya tüzel yerli veya yabancı ortak almak.Her türlü organizasyon,tanıtım,pazarlama anlamında faaliyetler yapmak.Pasta ve parti ekipmanları alımı satımı ithalatı ve ihracatı yapmak.Eğlence ve organizasyonlar düzenlemek partiler düzenlemek ve bu tür aktiviteler için her türlü malzeme imal,ithal ve ihracatını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Merferi Pasta Ve Organizasyon Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adresi:
Armağanevler Mahallesi Havuz Sk.No:5 C...