17 / 04 / 2024

merkez zekeriyaköy satılık

merkez zekeriyaköy satılık

Merkez Zekeriyaköy’de yaşamı daha da keyifli hale getirecek pek çok aktivite yer alıyor. Ortadoğu Grup güvencesiyle yükselen projede sınırlı sayıda konutta fırsat devam ediyor.

Merkez Zekeriyaköy'de yüzde 15 peşinatla hemen teslim daireler!

Ortadoğu Grup güvencesiyle Zekeriyaköy’ün doğal güzelliklerinin içinde yaşamak, iş ve sosyal hayatın aktif olduğu merkezi bölgelere de yakın olmak isteyenler tarafından tercih edilen Merkez Zekeriyaköy'de sınırlı sayıda konutta fırsat devam ediyor.

Merkez Zekeriyaköy'de yüzde 1 KDV avantajı için son gün!

Ortadoğu Grup tarafından Zekeriyaköy’de hayata geçirilen Merkez Zekeriyaköy Projesi’nde, 16 Kasım’dan önce ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor.

Merkez Zekeriyaköy yüzde 1 KDV’de son gün!

Ortadoğu Grup tarafından Zekeriyaköy’de hayata geçirilen Merkez Zekeriyaköy Projesi’nde, 16 Kasım’dan önce ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor.

Merkez Zekeriyaköy’den bayrama özel fırsat!

Ortadoğu Grup, yaşamın başladığı Merkez Zekeriyaköy’de yer alan sınırlı sayıda daireleriyle yeni bir hayata adım atmayı planlayanlar için büyük kolaylık sunuyor. Merkez Zekeriyaköy’de konutlar yüzde 1 KDV avantajıyla satışa sunuluyor

Merkez Zekeriyaköy güncel fiyat listesi!

Toplam 106 adet daireden meydana gelen Merkez Zekeriyaköy'de yaşam başladı. Ortadoğu Grup imzası ile yükselen projede satışlar devam ediyor. İşte Merkez Zekeriyaköy güncel fiyat listesi...

Merkez Zekeriyaköy'de konut teslimleri gerçekleşti!

Ortadoğu Grup'un Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği Merkez Zekeriyaköy projesinden ev alanlar önceki gün düzenlenen organizasyonla buluştu. Merkez Zekeriyaköy, 106 konuttan oluşuyor.

Merkez Zekeriyaköy sakinleri yaz partisinde buluştu!

Ortadoğu Grup’un Zekeriyaköy’de hayata geçirdiği Merkez Zekeriyaköy projesinden ev alanlar 25 Temmuz Cumartesi günü düzenlenen yaz partisinde biraraya geldi.

Merkez Zekeriyaköy'de Ramazan'a özel kampanya!

Ortadoğu Grup’un Merkez Zekeriyaköy projesinden ev alanlar bu yıl çifte bayram yapıyor. Ev teslimlerinin başladığı projeden daire sahibi olanlar hem Ramazan bayramının sevincini hem de evlerine kavuşmanın keyfini yaşıyor.

Merkez Zekeriyaköy Evleri'nde 2+1 çatı dubleksi daireler 733 bin TL!

Merkez Zekeriyaköy, oturuma ve yatırıma uygun konut arayanlar için büyük fırsat sunuyor. Zekeriyaköy Çarşısı’na 700 metre yürüme mesafesinde bulunan proje, Maslak’a 15, Mecidiyeköy’e ise 25 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Merkez Zekeriyaköy ne zaman teslim edilecek?

Konut fiyatları 733 bin 750 liradan başlangıç gösteren Merkez Zekeriyaköy Villaları toplam 106 adet konuttan meydana geliyor. Peki Merkez Zekeriyaköy ne zaman teslim edilecek?

Merkez Zekeriyaköy Evleri fiyatları!

Merkez Zekeriyaköy projesinde 2 oda 1 salon çatı dubleksi ve 3 oda 1 salon bahçe dubleksi olarak tasarlanan konutlar yer alıyor. Peki Merkez Zekeriyaköy Evleri fiyatları ne kadar?

Merkez Zekeriyaköy Konutları!

Kişiye özel olarak ödeme seçenekleri sunulan Merkez Zekeriyaköy Konutları 28 blok olarak dizayn edildi. Projede yer alan evlerin alanları 140 metrekareden başlıyor, 200 metrekareye kadar ulaşıyor.

Merkez Zekeriyaköy'de 733 bin 750 TL'ye 2+1! Mart 2015'te teslim!

Merkez Zekeriyaköy projesinde toplam 106 konut yer alıyor. Ortadoğu Grup Merkez Zekeriyaköy'de yer alan 2+1 çatı dubleksi konutların fiyatları 733 bin 750 TL'den başlıyor.

Hayata geniş açıdan bakın: Merkez Zekeriyaköy!

Teslimlerinin 2015 yılının Mart ayında yapılması öngörülen Merkez Zekeriyaköy Evleri 2 oda 1 salon çatı dubleksi ve 3 oda 1 salon bahçe dubleksi şeklinde dizayn edildi...

Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy satılık!

İstanbul Sarıyer İlçesi Zekeriyaköy’de konumlandırılan Innovia Zekeriyaköy projesinde 40 adet bağımsız birim yer alıyor. Yeşil GYO Innovia Zekeriyaköy satılık villa tipleri haberimizde yer alıyor.

Panorama Suites by KLK Zekeriyaköy satılık!

Panorama Suites by KLK Zekeriyaköy satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin TL olarak belirlendi. KLK Panorama Suites projesi Ağustos 2017 yılında teslim ediliyor...

Kırşehir Merkez Kayabaşı TOKİ satılık!

Kırşehir Merkez Kayabaşı TOKİ satılık daire tipleri arasında 2+1 ve 3+1'ler bulunuyor. Projede satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş'nin Temerküz şube Kırşehir Merkez şubesi aracılığıyla yürütülüyor.

Mardin Merkez TOKİ Evleri satılık!

Mardin Merkez TOKİ Evleri satılık 156 adet konutun kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. Mardin Merkez TOKİ Evleri 3 oda 1 salon daire tiplerinden meydana geliyor.

Business İstanbul Kadıköy satılık!

Business İstanbul Kadıköy satılık ofis alanları 79 metrekareden başlıyor. Tamamı peşin alımlarda yüzde 3 indirim yapılan proje toplam 6 blok halinde inşa ediliyor.

Pırlanta Göztepe Kadıköy satılık!

Pırlanta Göztepe Kadıköy satılık daire alanları 62 metrekareden başlıyor. Toplamda 446 adet daire ve 34 adet mağazadan oluşan projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor.

Pırlanta Feneryolu Kadıköy satılık!

Satış süreci devam eden Pırlanta Feneryolu Kadıköy satılık daire alanları 122 metrekareden başlıyor. Erkan İnşaat imzası ile inşa edilen proje tek blok halinde hayata geçiriliyor.

Gülpark Suits Sefaköy satılık daire!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzası taşıyan proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Gülpark Suits Sefaköy satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

5.Levent Alibeyköy satılık daire!

Daire büyüklüklerinin 50 metrekareden başladığı projede 2 adet okul, 2 adet cami bulunuyor. 5.Levent Alibeyköy satılık daire tipleri 1+1'den 4+1' e kadar farklılık gösteriyor.

5. Levent Alibeyköy satılık!

5. Levent Alibeyköy satılık daire alanları 50 ile 200 metrekare arasında değişiyor. Lansmana özel ayrıcalıklı fiyatlar ile satışlarına devam eden proje 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık ev!

Toplam 160 bin metrekare arsa alanında yükselen projede villa tipleri 4+1 ve 6+1 olarak dizayn edildi. Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık ev teslimleri 2017 yılı olarak planlandı.

Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık!

Toplam 156 adet ünite yer alan proje 44 bin 80 metrekarelik inşaat alanından meydana geliyor. Kasaba 3. Etap Çekmeköy satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Selenium Retro Ataköy satılık!

İstanbul Ataköy'de inşa edilen projede fiyatlar dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Selenium Retro Ataköy satılık 1+1 evlerin fiyatları 839 bin TL'den başlıyor.

merkez zekeriyaköy satılık Haberi

merkez zekeriyaköy satılık

Ortadoğu Grup güvencesiyle Zekeriyaköy’ün doğal güzelliklerinin içinde yaşamak, iş ve sosyal hayatın aktif olduğu merkezi bölgelere de yakın olmak isteyenler tarafından tercih edilen Merkez Zekeriyaköy'de sınırlı sayıda konutta fırsat devam ediyor. 


Ağırlıklı olarak bahçe ve çatı dubleksi dairelerden oluşan 106 konutluk projede, keyifli bir yaşamın sürdürüldüğünü belirten  Ortadoğu Grup  İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür,  “3. Köprü ve 3. Havalimanı’na yakın eşsiz bir lokasyonda bulunan projenin bölgede en avantajlı metrekare fiyatlarına sahip olduğunu” söyledi. 2+1 çatı dubleksi dairelerin metrekaresinin 6 bin liradan, 3+1 bahçe dubleksi dairelerin metrekaresinin ise 7 bin 800 liradan satıldığını belirten Gür, %1 KDV fırsatının sunulduğu Merkez Zekeriyaköy’de, %15 peşinat verip kalan tutarı da çok uygun oranlarda vadelendirmenin mümkün olduğunu söyleyerek sözlerini tamamladı.


Uyumlu...