25 / 04 / 2024

merkezi sistem ısınma

merkezi sistem ısınma

Eskisi gibi ısınamadığı için şikayetçi olan ısı pay ölçer taktıranların ev sıcaklıkları yasa gereği 15 derecenin altına düşmemesi gerekiyor...

2022 doğalgaz yardımı ne zaman yatacak? Isınma yardımı ne zaman yatacak?

Doğalgaz yardımı halk arasında ısınma yardımı olarak da anılan ödemelerin ne zaman yatacağı merakla araştırılıyor. Aralık ayına girilmesi ile birlikte doğalgaz yardımına dair soruların da sayısı da arttı. İşte detaylar!

Maaşlara ek 1000 TL'lik doğal gaz desteği yapılacak! Isınma (kömür, odun) yardımı kimlere verilecek?

Milyonlarca çalışana 1000 TL'lik doğalgaz ve ısınma (odun, kömür) desteği sağlanacak. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, artık özel sektör çalışanları da bu destekten faydalanacak. Peki, 1000 liralık doğal gaz yardımı kimlere verilecek?

Çalışanlara yemek ve ısınma yardımı geliyor!

Çalışanlarda nakit yemek yardımı ve ısınma yardımı ödemelerinin detayları netleşti.

Isınma yardımı nasıl alınır? Isınma desteği nereden alınır?

Isınma yardımına dair sorular havaların soğumaya başlaması ile artmaya başladı. Özellikle ısınma yardımının nereden ve nasıl alındığına dair sorular sıklıkla soruluyor. İşte bu konuya dair merak edilenler!

Çalışana doğal gaz ve ısınma desteği geliyor! Herkese 1.000'er TL ek ödeme yapılacak! Hemen bakın!

9 Kasım 2022’de yürürlüğe giren, bütün çalışanlara doğal gaz ve ısınma gideri desteği getiren düzenlemenin ayrıntıları netleşti. İşverenlerin çalışanlara yapacakları yardımın ne kadar olacağı da belli oldu. Yeni düzenleme, işverenin bütün çalışanların maaşlarına ek olarak 1.000 liraya kadar maddi de

Evlerde elektrik faturalarını düşürecek yakıtı sıfırlayan sistem Türkiye'de

Artan enerji fiyatları nedeniyle hane halkının en önemli gider kalemi haline gelen ısınma ve enerji sorununa çare olacak yeni bir ev konsepti Türkiye'de uygulanmaya başladı. Pasif ev olarak adlandırılan sistemde kalorifer kullanılmıyor.

Konut sitelerindeki merkezi ısıtma sistemlerinde nasıl değişiklik yapılır? 

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Oya Armutçu bugünkü yazısında konut sitelerindeki ısınma sorununu kaleme aldı. 

Kadın sığınma evlerinin sayısı artacak!

TBMM'ye sunulan 5393 Sayılı Belediyeler Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kapsamında belediyelerin açtığı kadın sığınma evlerinin sayısının artırılması planlanıyor. 

4 maddede site yönetimlerinde merkezi ısınma!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "4 maddede site yönetimlerinde merkezi ısınma" konulu yazısını Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

İzmir'de ikinci kadın sığınma evi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ikinci kadın sığınma evini hizmete açıyor. Engellilerin erişimine uygun olarak inşa edilen binada 12 oda yer alıyor.

Sitedeki ısınma sorunu nasıl çözülür?

Posta yazarı Tamer Heper 'Isınmamız merkezi sistem kömürlü ancak biz ısınamıyoruz. Arzumuz kendi dairemizi kombi ile ısıtmak. Bunun için bir avukata başvurduk 5 bin lira istedi. Ben emekli biriyim, bu parayı ödeyemem. Bana ne tavsiye edersiniz?' sorusunu yanıtladı.

4 maddede sitelerde merkezi ısınma!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "sitelerde merkezi ısınma" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Yenimahalle Kadın Sığınma Evi'ne yeni bina tahsisi!

Hayırsever Abdurrahman Karamanlıoğlu’nun 2014'te 5 yıl süre ile Yenimahalle Belediyesi’ne Kadın Sığınma Evi olarak tahsis ettiği bina, şiddet mağduru kadınlara umut olmayı sürdürüyor.

merkezi sistem ısınma Haberi

merkezi sistem ısınma

Isı pay ölçer taktıran tüketiciler eskisi gibi ısınamamaktan şikayet ediyor. Yasa gereği dairelerin sıcaklığın 15 derecenin altına düşmemesi gerekiyor. 2 milyon merkezi ısınma sistemli binanın 250 bininde ısı paylaşım sistemi kuruldu. Isı pay ölçerlerin yılda yüzde 40 tasarruf yapılması...