28 / 03 / 2024

Mersin Akdeniz Belediyesi kentsel dönüşüm

Mersin Akdeniz Belediyesi kentsel dönüşüm

Toplantıda, Barış, Bahçe ve Mahmudiye Mahallelerini içine alan "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı" ilan edilmesi ile ilgili teklif tüm komisyonlara havale edildi.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Akdeniz Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, Barış, Bahçe ve Mahmudiye Mahallelerini içine alan “Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı” ilan edilmesi ile ilgili teklif tüm komisyonlara havale edildi.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm ne zaman başlıyor?

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği (MERYAP), kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yerel yönetimlere yönelik yaptığı çağrıya Akdeniz Belediyesi’nden yanıt buldu.

Akdeniz Belediyesi kentsel dönüşüm için harekete geçti!

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesi, kent merkezindeki Barış ve Bahçe mahallelerinde kentsel dönüşüm için harekete geçti. Konunun uzmanlarıyla bir araya gelen Eş Başkanlar, mahalle sakinlerinin yüzde 83’ünün onay verdiği projenin gerçekleşmesi için b

Mersin Akdeniz Belediyesi kentsel dönüşümü başlatıyor!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yerel yönetimlere yönelik yaptığı çağrıya Akdeniz Belediyesi’nden yanıt buldu. Müteahhitler, Akdeniz Belediyesi ile işbirliği yaparak kentsel dönüşüm için start veriyor.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm müjdesi: Çay Mahallesi’ndeki 330 konutluk yeni proje onaylandı!

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin Akdeniz için yeni bir kentsel dönüşüm müjdesini verdi. İşte Gültak'ın o açıklaması...

Mersin Toroslar Belediyesi yeni imar planlarını duyurdu!

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Aralık ayı Meclis Toplantısında yeni imar planları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Mersin'de 3 bin metrekarelik imarlı arsa satılacak! İhalesi 23 Ağustos'ta!

Mersin İli Akdeniz Belediye Başkanlığı, Mersin Akdeniz'de yer alan sanayi depolama alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Belediyeden imarlı arsa fırsatı! Kaçırmayın!

Mersin İli Akdeniz Belediye Başkanlığı, Mersin Akdeniz'de yer alan 3 bin metrekarelik arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Mersin Akdeniz kentsel dönüşümle yenileniyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için düğmeye basıldı. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Mustafa Gültak'tan kentsel dönüşüm tepkisi!

Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik tepkilerini dile getirdi. 

Mersin Akdeniz'de ilk temel atma 2022'de!

Mersin Akdeniz Belediye Meclisi Ekim ayı ilk toplantısında ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ele alındı.

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm sevinci!

Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka bugünkü köşe yazısında Mersin Akdeniz'de hayata geçen kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı. 

Mersin'de 9.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika binası ve arsası!

Mersin 6. İcra Dairesi Mersin Akdeniz'de yer alan fabrika binası ve arsasını 9 milyon 826 bin 303 TL bedelle satışa çıkardı.

Mersin Akdeniz'de yerinde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı! 

Mersin'in Akdeniz ilçesinde bölge sakinleri tarafından uzun süredir beklenen kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Bölge sakinleri çalışmalardan çok memnun. 

Mersin Akdeniz'de kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

TOKİ, Mersin'in Akdeniz ilçesinde toplu konut inşaatı için çalışmalara başladı. Proje dairende 415 dairenin yıkımına başlandı.

Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesi yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Mersin'de gerçekleştirilen toplu açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akdeniz ilçesi Çay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesinin yıl sonuna kadar vatandaşlara teslim etmeyi planladıklarını dile getirdi.

Mersin Akdeniz'de altyapı sorununun çözümü kentsel dönüşüm!

Mersin'de Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, ilçedeki imar ve altyapı sorunlarının kentsel dönüşüm ile çözüleceğini dile getirdi. 

Mersin Akdeniz Belediyesi kentsel dönüşüm Haberi

Mersin Akdeniz Belediyesi kentsel dönüşüm

Toplantıda, Barış, Bahçe ve Mahmudiye Mahallelerini içine alan "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı" ilan edilmesi ile ilgili teklif tüm komisyonlara havale edildi. 


Akdeniz Belediye Meclisi, Kasım ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, Barış, Bahçe ve Mahmudiye Mahallelerini içine alan "Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı" ilan edilmesi ile ilgili teklif tüm komisyonlara havale edildi.Akdeniz Belediye Meclisi, Kasım Ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Belediye konferans salonunda yapılan toplantıya Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı M. Fazıl Türk Başkanlık etti. Açılış ve yoklamanın ardından bir önceki birleşim tutanak özetleri oylanarak kabul edildi. Gündemin 3'üncü maddesinde yer alan, Akdeniz Belediyesi'nde 657 sayılı yasa kapsamında çalışan memurlarla Toplu İş Sözleşmesi yapmak üzere Başkanlık Makamına yetki verilmesi ile ilgili teklif, tüm meclis üyelerinin oybirliği ile onaylandı....