28 / 03 / 2024

mersin bina yatırımları

mersin bina yatırımları

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ayyıldız, "Kendi geleceğimize yatırım yapmaktan çok insan hayatına yatırım yapıyoruz. Bunun için Mersin'de binalarımızı depreme dayanıklı, güvenli binalar şeklinde yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Ayhan Kızıltan: Mersin'de bazı kamu yatırımları gecikti!

MTSO Başkanı Ayhan Kızıltan, Mersin'in ekonomik gelişiminin önünde engel gibi duran bazı temel kamu yatırımlarının hayata geçmesini beklemekten yorulduklarını söyledi.

Mersin Tarsus Meclisi'nde yatırımlar konuşuldu!

Mersin Tarsus Belediyesi 2017 yılı Eylül ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Belediye Başkanı Şevket Can başkanlığında gerçekleşen toplantıda yatırımlar konuşuldu.

Şerafettin Aşut: Mersin'de yatırım yapacak arsa yok!

Mersin İçel Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut, İçel sanayi yatırımcısının arazi olmadığı için yeni yatırımlar yapamadığını ve beklediğini belirtti.

Burhanettin Kocamaz: Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımları sürecek!

Mersin'in Çamlıyayla'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon inşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımlarımız sürecek" dedi.

Numan Olcar: Mersin'deki turizm yatırımları artacak!

Mersin'de devam eden turizm yatırımları ile bu yıl sonu yatak kapasitesinin 15 bine ulaşması beklenirken, turizmciler kalifiye eleman bulmakta zorlanıyor.

Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Mersin'deki arsasını Avrasya GYO'ya sattı!

Metro Ticari ve Mali Yatırımlar Holding A.Ş, Mersin İli Akdeniz İlçesi Kazanlı Köyü Köycivarı Mevkii 22 U 3 pafta 4545 parsel 7560,00 m2 yüzölçümlü arsasını Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na sattı...

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

AYD AVM Yatırımları Konferansı Mini Bilardo Turnuvası yapacak!

AYD (Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği) tarafından bu yıl 6 - 7 Mart tarihlerinde Lütfi Kırdar’da düzenlenecek AYD AVM Yatırımları Konferansı’nda “AYD Mini Bilardo Turnuvası’ yapılacak.

mersin bina yatırımları Haberi

mersin bina yatırımları

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı A. Aziz Ayyıldız, "Kendi geleceğimize yatırım yapmaktan çok insan hayatına yatırım yapıyoruz. Bunun için Mersin'in deprem bölgesinde olduğu gerçeği ile binalarımızı depreme dayanıklı, güvenli binalar şeklinde yapıyoruz" şeklinde konuştu. 

İmece Haber Merkezi- Mersin'de önceki gün yaşanan 5,2 şiddetindeki deprem sonrası büyük panik yaşanırken, akıllara 'Binalar depreme dayanıklı mı?' sorusunu bir kez daha getirdi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı A. Aziz Ayyıldız, Mersin'in deprem bölgesinde bulunduğu gerçeği ile depreme dayanıklı evler yaptıklarını söyledi ve ekledi; "Bizim için öncelik insan yaşamıdır" İzmit ve Düzce depremlerini unutmadık Depremde hasar gören binaların, toplumda can kaybı, yaralanmalar, ev ve işyeri kayıpları ve toplumsal hayatın kesintiye uğraması gibi yıkıcı ve trajik sonuçlar yarattığına dikkat...