19 / 04 / 2024

mersin erdemli sıcak asfalt

mersin erdemli sıcak asfalt

Mersin’in Erdemli Belediyesi, ilçenin birçok mahallesinde yolları yeniliyor. Sıcak asfalt çalışmalarının yapıldığı Erdemli’de başta yol hizmeti olmak üzere her alanda geliştiriliyor.

Mersin Erdemli'ye 623 milyonluk dev yatırım! 5 yıldızlı otel, apart ve iş yeri için start verildi!

Mersin İli, Erdemli İlçesi, Tömük Mahallesi, Athena Yapı İnşaat tarafından 1 Adet 150 Odalı 5 Yıldızlı Otel, 60 Adet Apart ve 1 Adet İş yeri yapılması planlanıyor.

CarrefourSA’da Arzum ütü 599 TL’ye filtre kahve makinesi 999 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.699 TL’ye düştü!

CarrefourSA’da 15 Eylül-30 Eylül tarihlerindeki indirimler büyük ses getirdi. Carrefour’da 13 Eylül tarihinde CarrefourSA Kart sahiplerine özel Arzum ütü 599 TL’ye filtre kahve makinesi 999 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.699 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 16 Eylül 2023 fiyat listesi...

2024 daha sıcak geçecek! Bu ilimizde oturanlar kışı kar görmeden geçirecek!

Boğaziçi Üniversitesi'nden Prof. Dr. Levent Kurnaz, eylül ayının normalden daha sıcak olacağını belirtirken, “Ocak ayında İstanbul’a kar yağmasını beklemiyoruz. 2024 yılında tüm dünyada sıcaklık rekorları ölçülecek” dedi.

Aşırı sıcak havalarda bunları sakın aracınızda unutmayın, her an patlama riski ile karşı karşıya kalabilirsiniz!

Aşırı sıcak havalar nedeniyle hem kendi sağlığımıza hem de aracımızın sağlığına dikkat etmek zorundayız. Yaz aylarında uzun süreli park durumunda aracımızda unuttuğumuz veya bıraktığımız bazı eşyalar sonucu zehirlenme veya patlamalara yol açan çeşitli tehlikeler taşıyor.

ŞOK’ta seyahat ve makyaj valizi 239 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.999 TL’ye, askılı ayakkabılık 1.099 TL’ye düştü!

ŞOK Market’te 17 Haziran’da hangi ürünlerin indirime gireceği merak ediliyor. Buna göre, 17 Haziran 2023’te seyahat ve makyaj valizi 239 TL’ye, sıcak hava fritözü 1.999 TL’ye, askılı ayakkabılık 1.099 TL’ye düşecek. İşte 17 Haziran Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

Schafer Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü (Airfryer) indirime girdi; Fiyatı yüzde 20 azaldı

Schafer'ın en yeni ürünü Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü indirime girdi. Schafer Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü yüzde 20 indirimde! Peki Schafer Fit Fry XL Sıcak Hava Fritözü 'nün indirimli fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

Dikkat! Goldmaster'in sıcak hava fritözü avantajlı mutfak seti indirime girdi! 15 Nisan 2023 fiyat listesi

Goldmaster, çay makinesi, tost makinesi, kahve makinesi, blender seti ve 4.5 litre kapasiteye sahip sıcak hava fritözünden (airfryer) oluşan StarBlack Elektrikli Mutfak Seti'ni indirim avantajıyla satışa sundu. Peki, StarBlack Elektrikli Mutfak Seti ne kadar?

Hanımlar dikkat! King KYF 25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü Gratis'te indirime girdi! Bu indirim kaçmaz! 

King Sıcak Hava Fritözü yağsız kızartma, haşlama ve pişirme işlemlerini gerçekleştiriyor. 1600 Watt motor gücüne sahip cihaz minimum enerji harcıyor. Peki ürün indirimle nerede ne kadara satılıyor? 

Schafer sıcak Hava Fritözü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Mart 2023 fiyat listesi

Schafer sıcak Hava Fritözü, Sağlık, özellikle kızartma türü yiyeceklerden en çok üzerinde durulması gerekn konulatdan biridir. Bu nedenle Schafer Airfryer sağlığınızı ön planda tututarak kızartmalarınızı yapar. Schafer sıcak Hava Fritözü uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü, 1350 Watt güç ile çalışarak hızlı hava akışı ile minimum yağ kullanımı sayesinde çeşitli yemekler pişirir. Peki cihaz en ucuza nereden alınır? 

Çeyiz düzecek çiftler dikkat! King sıcak hava fritözü indirimde! Bu fırsat kaçmaz! İşte King 15 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler ve ya evini yenileyecekler King KYF25 Magicfry Sıcak Hava Fritözü 800 TL indirimle Carrefoursa sitesinde satışa sunuldu. Peki King hava fritözü indirimle ne kadara satılıyor? 

Schafer Fit Oven Airfryer Siyah Sıcak Hava Fritözü ve Fırın en ucuza nereden alınır? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler dikkat ! Sizin için Schafer Fit Airfryer Sıcak Hava Fritöz ve Fırın cihazının en ucuza satıldığı yeri, ne kadara satıldığını ve özelliklerini araştırdık. İşte detaylar..

King Magicfry Sıcak Hava Fritözü Gratis'te indirimde! Bu indirim fırsatı kaçmaz! 8 Mart 2023 fiyat listesi

Kung  Sıcak Hava Fritözü Gratis'te indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. Peki Gratis'te King Sıcak Hava Fritozu ne kadar? İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi...

mersin erdemli sıcak asfalt Haberi

mersin erdemli sıcak asfalt

Mersin’in Erdemli Belediyesi, ilçe genelinde sürdürdüğü asfalt çalışmaları kapsamında Alata Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması yapıyor.


Erdemli Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, ilçede birçok mahallenin ilk defa sıcak asfaltla tanıştığı bildirildi. Çalışmaların şu an Alata Mahallesi’nde sürdüğü kaydedilirken, eş zamanlı olarak da birçok hizmetin gerçekleştirildiği belirtildi.


Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Erdemli genelinde sıcak asfalt çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü ifade etti. Ekiplerin, Merkez, Türbe, Barbaros, Koyuncu Mahalleleri, Yüksek Mahalle, Adnan Menderes ve Alata Mahallelerinde çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Tollu, kış günlerinin yavaş yavaş sona ermesiyle birlikte plan dahilindeki tüm yolları sıcak asfaltla buluşturacaklarını kaydetti. Başkan Tollu, ekiplerin çalışmalarını Alata Mahallesinde yoğunlaştırdığı bilgisini vererek, asfalt çalışmaları konusunda belediye olarak üzerlerine düşen görevi yaptıklarını vurguladı. Tollu, “Belediye olarak asfaltlama hizmeti konusunda...