19 / 04 / 2024

Mersin GİAD inşaat sektör toplantısı 2016

Mersin GİAD inşaat sektör toplantısı 2016

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (GİAD) bünyesinde oluşturulan İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektör Komisyonu toplandı.Arıcan, Mersin’de inşaat sektöründeki sıkıntıları tespit edip, bunlara çözüm bulmayı hedeflediklerini belirtti.

Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu'nun 2022 sonuçlarına göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

İnşaat malzemesi sanayisinin çatı kuruluşu Türkiye İMSAD, güncel ekonomik verilerle hazırlanan 2022 yılı Türkiye İMSAD Yapı Sektörü Raporu’nu açıkladı. Rapora göre inşaat malzemesi ihracatı yüzde 9,5 arttı!

Agl Adıgüzel İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agl Adıgüzel İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Sancar Adıgüzel tarafından kuruldu.

Çin, 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor!

Kripto paralarla ilgili attığı adımlarla dikkat çeken Çin, ülkede 500 metreden yüksek gökdelen inşaatını yasaklıyor...

Yenişarbademli'deki sulama göleti inşaatıyla ilgili meclis araştırması önergesi verildi!

Isparta'nın Yenişarbademli ilçesindeki sulama göleti inşaatının bitirilememesinin sebeplerinin araştırılarak suya erişim konusunda yaşanan sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla bir meclis araştırması açılmasına ilişkin meclis araştırması önergesi verildi.

Yusufeli Barajı gövde inşaatının yüzde 96'sı bitti!

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı ve HES projesinin gövde inşaatının yüzde 96'sı tamamlandı. 

Yusufeli Barajı gövde inşaatı Şubat ayı sonunda tamamlanıyor! 

Dünyanın üçüncü, Türkiye’nin en yüksek barajı olacak olan Yusufeli Barajı'nın gövde inşaatının Şubat ayı sonunda bitirilmesi planlanıyor. 

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatında son durum ne?

 Doğu Anadolu Gözlemevi inşaatın hız kesmeden devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, inşaatın pandemi sürecinde yavaşladığını fakat bundan sonra daha hızlı hareket edileceğini belirtti.

Mersin Öztürkmen İnşaat Medikal Lojistik Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mersin Öztürkmen İnşaat Medikal Lojistik Gıda Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Taş tarafından kuruldu.

Moskova'da gökdelen inşaatı artıyor!

Moskova'da gökdelen inşaatı yüzde 19 oranında yükseldi. Sektörel analistler Moskova'daki gökdelen inşaatlarının daha da artacağını söylüyor.

Adıyaman Emniyet Müdürü'nden inşaat işçilerine yardım!

Adıyaman Emniyet Müdürü Metin Alper, aracıyla seyir halindeyken gördüğü inşaat işçilerinin yanına gidip sohbet etti. Alper, kürekle el arabasına kum doldurdu.

Kırşehir Şeker Fabrikası'nı Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye aldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyünde bulunan 321 bin 126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye satıldı..

İnşaat sektörü güven endeksi Eylül'de yüzde 2.3 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, inşaat sektörü güven endeksi, Eylül ayında bir önceki aya göre yüzde 2.3 artış kaydetti.

İnşaat sektörü güven endeksi Eylül'de yüzde 16,7 düştü.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre, inşaat sektörü güven endeksi yüzde 16,7 düştü...

Mersin GİAD inşaat sektör toplantısı 2016 Haberi

Mersin GİAD inşaat sektör toplantısı 2016

Mersin GİAD, her sektörün ayrı ayrı sorunlarını ele alıp, çözüm odaklı çalışmalar yapmak için sektör komisyonları toplantılarını titizlikle sürdürüyor. Bu kapsamda, İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Arıcan başkanlığında toplanan Mersin GİAD İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sektör Komisyonu üyeleri, birbirleri ile tanıştı, sorunlar çözüm önerilerini konuştu.

Mersin’de inşaat sektöründeki sıkıntıları tespit edip, bunlara çözüm bulmayı hedeflediklerini belirten Arıcan, "Mersin’in inşaat sektöründeki sorunları ve bunların çözümü için çalışmalar yapacağız. Kurulan sektör komisyonlarındaki üyelerimiz ile birlikte Mersin’in sorunlarının çözüme kavuşması için gerekli tüm çalışmaları ve projeleri hayata geçireceğiz" dedi.

Toplantıya katılan Mersin GİAD Başkanı Mehmet İzol, gerçekleştirilen tüm etkinliklerin üyelerin tavsiyeleri sonucunda ortaya çıktığını belirterek, "Bizim sektör komisyonlarını oluşturmamızdaki amaç, her sektörün kendi sorunlarını bulması ve çözüm odaklı çalışmalar yapmasını sağlamaktır. 200’ü geçkin üyemizin...