25 / 04 / 2024

Mersin konut projeleri

Mersin konut projeleri

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'in kalkınmasının amiral gemileri olan ticaret, tarım, sanayi, lojistik ve turizm alanlarında henüz potansiyelin çok gerisinde olduğunu ifade ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi sadece satılık değil kiralık konut da üretecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, kentteki konut sorununa çözüm üretecek sosyal konut projelerini hayata geçirmeyi planladıklarını belirtti.

Kent Yapı'dan Mersin'e 62 milyon 170 bin 734 TL'lik konut yatırımı!

Kent Yapı, Mersin Silifke'de "Konut Kapasite Artışı Projesi" için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yaparak ÇED sürecini resmen başlattı.

TOKİ Mersin projesi için yeni tarih resmen belli oldu! Tek bir ilçeye tam 522 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Mersin projesinde 522 adet konut yer alacak. İşte Mersin TOKİ projesi ile ilgili detaylar...

Mersin'de ticari, konut ve turizm imarlı arsa satılacak!

Mersin İli Mezitli Belediye Başkanlığı, Mersin Mezitli'de yer alan ticari, konut ve  turizm imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 10 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Mersin Yenişehir'de konut imarlı arsa satılacak! Fiyatı dudak uçuklattı!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Mersin projesiyle o ilçeye tam 478 yeni konut geliyor! TOKİ'nin resmen açıkladığı bu tarihi sakın kaçırmayın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mersin projesiyle o ilçeye tam 478 yeni konut geliyor... TOKİ'nin resmen açıkladığı bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı! Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için yeni tarih tek tek açıklandı... Bakın Mezitli'ye kaç yeni konut geliyor...

Mersin'de konut imarlı arsa satılacak!

Mersin İli Yenişehir Belediye Başkanlığı, Mersin Yenişehir Menteş Mahallesi'nde yer alan konut imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor.

Antalya'da konut yüzde 551 arttı! Ruslar ve Ukraynalılar'ın yeni durağı Mersin oldu!

Yabancıların ülkemizde en çok konut satın aldıkları bölgelerin başında gelen Antalya'da konut fiyatları uçtu. Yüzde 551 artan fiyatlar karşısında Ruslar ve Ukraynalılar, Mersin'e yönelmeye başladı. İşte detaylar...

TOKİ Mersin Anamur’da 1.000 ucuz konut inşa edecek!

TOKİ'nin Mersin projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Mersin Anamur projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Mersin Anamur TOKİ'ye nasıl başvurulur? Mersin Anamur TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

6 soruda TOKİ Mersin Sosyal Konut Projesi 2022! Mersin ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Mersin projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Mersin 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ Mersin 2022 başvurusu…

Mersin'de kentsel dönüşüm projesi son gaz! 415 konut ve 50 dükkanın teslimleri 2023'te!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. 415 konut ve 50 dükkanın yer aldığı kentsel dönüşüm projesinin ilk etabının 2023 yılında tamamlanmasının planlandığını bildirdi.

TOKİ Mersin Akdeniz 415 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Akdeniz kentsel dönüşüm projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Mersin konut projeleri Haberi

Mersin konut projeleri

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'in kalkınmasının amiral gemileri olan ticaret, tarım, sanayi, lojistik ve turizm alanlarında henüz potansiyelin çok gerisinde olduğunu ifade ediyor. Kocamaz, "Mersin'i zihinlere ve gönüllere hitap eden bir marka şehir haline dönüştürebilmek için kamu kurumlarımız, sivil toplum örgütlerimiz, esnafımız ve işadamlarımızla güç birliği yapmalıyız" diyor. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, şehrin tarihi ve turistik birçok unsuru bünyesinde barındırmasına rağmen, bugüne kadar kendini iyi tanıtamadığını belirtiyor.  İnsanların Mersin'i gelip gördükleri zaman şaşırdıklarını ifade eden Kocamaz, bundan sonra belediye olarak şehrin tanıtımına yönelik lıer türlü etkinliğin içinde yer alacaklarını ve Mersin'i bir marka şehir haline getirmek istediklerini söylüyor. Mersin'in sosyo-ekonomik gelişmişlik sıralamasında ancak 3'üncü bölgeler arasında yer alabildiğini belirten Burhanettin Kocamaz, şehirde gerçekleştirilecek faaliyetler ve...