25 / 04 / 2024

mersin otopark projeleri

mersin otopark projeleri

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Tevfik Sırrı Gür Lisesi yanındaki alan, Cumhuriyet Meydanı’nın altı ve adliye yanındaki MESKİ’ye ait alan olmak üzere 3 ayrı yerde otopark yapılacağı belirtildi.

Otopark yönetmeliği konut projelerinin önünü açacak!

Otopark yönetmeliğinde yapılan değişiklikle kentsel dönüşüm ve konut projeleri de şekillendi.  Yeni yapılacak yapılarda otopark yapılmaması durumunda çevre otoparklarından park sorunu karşılanacak. 

TOKİ Mersin'deki Romanlar için konut projeleri hayata geçirecek! 

8 Nisan Dünya Romanlılar Günü dolayısıyla Roman milletvekili ve vatandaşlarla bir araya gelen Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, TOKİ'nin Roman vatandaşlar için konut projeleri yürüttüğünü dile getirdi. 

Mersin'de iki katlı otopark inşa edilecek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi,  Tevfik Sırrı Gür Lisesi’nin yanına 350 araç ve 40 motosiklet kapasiteli 2 katlı otopark inşa edecek. 

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Erzincan'a 30 milyon TL değerinde yatırım!

Erzincan’da 2 büyük proje daha hayata geçiyor. Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmaları hızla başladı.

Erzincan'a 30 milyon TL'lik 2 yeni yatırım!

Erzincan Belediyesi tarafından 30 milyon TL değerinde 2 yeni yatırım hayata geçirilecek. Belediye tarafından Kapalı Pazar yeri ve Katlı Otopark projeleri için zemin etüt çalışmalarına başlandı.

Konya Sahip Ata Katlı Otoparkı yıkılıyor!

Konya’nın en büyük Kentsel Dönüşüm projeleri arasında bulunan Şükran Mahallesi’nde ve Sahip Ata Katlı Otoparkında yıkım çalışmaları tam gaz devam ediyor.

Mersin Bozyazı Kapalı Otopark'ın temeli atıldı!

Bozyazı ilçesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Bozyazı Kapalı Otopark ve Pazaryeri'nin temel atma töreni gerçekleşti.

Mersin Si Yapı'dan 2017'de yüzde 100 büyüme hedefi!

Mersin'de altı yıldan beri yapı sektöründe faaliyet gösteren Si Yapı; konut, AVM, hastane, okul, yurt binası gibi yapıların mekanik tesisat uygulama işlerinin yanı sıra inşaat projeleri de gerçekleştiriyor

Mersin Büyükşehir'den Anemurium restorasyon çalışmalarına destek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anamur ilçesinde bulunan “Anemurium Antik Kenti Arkeolojik-Bilimsel Tespit, Belgeleme ve Restorasyon Projeleri Hazırlık Çalışmalarına” destek veriyor.

İnegöl katlı otoparkın temeli atıldı!

İnegöl şehir içi trafiğindeki yoğunluk ve parklanmanın önüne geçecek katlı otopark projeleri sürüyor. İki yıl önce yapılan Atatürk Bulvarı üzerindeki katlı otoparkın ardından İnegöl Belediyesi tarafından ikinci katlı otoparkında temeli atıldı.

Mersin'e yeni üst geçit!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de ilk defa hayata geçirilen bat-çık projeleri dışında şehirde bir ilki daha gerçekleştirerek asansörlü, yürüyen merdivenli üst geçidi yakın zamanda Mersinlilerin hizmetine sunacak.

Mersin yatırım projeleri meclis gündeminde!

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin yatırım projelerini meclis gündemine taşıdı. Şimşek, Mersin'e vadedilen, projelerin akıbetini sordu..

mersin otopark projeleri Haberi

mersin otopark projeleri

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı’nda, kentin en öncelikli sorunlarından biri olan otopark sorunu tartışıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, şu anda Tevfik Sırrı Gür Lisesi yanındaki alan, Cumhuriyet Meydanı’nın altı ve adliye yanındaki MESKİ’ye ait alan olmak üzere 3 ayrı yerde otoparkla ilgili çalışma yürüttüklerini söyledi.


Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı olağan toplantısının birinci birleşiminde, Yenişehir Belediyesi’ne ait bir gündem maddesinin görüşülmesi sırasında, kentin kanayan yarası otopark sorunu gündeme geldi. AK Parti’li Meclis Üyesi İsmail Yerlikaya, Mersinlilerin günümüzde en çok ıstırap çektiği konunun otopark olduğuna ve sorununun giderek arttığına dikkat çekti.


Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç ise Pozcu’daki mahallelerde otopark yapılacak hiçbir yer olmamasının en büyük sorun olduğunu dile getirdi. İnsanların akşam saatlerinde birbirlerini geçemediklerine işaret eden Genç, “Otopark yapacak başka...