25 / 04 / 2024

mersin otopark sorunu

mersin otopark sorunu

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Tevfik Sırrı Gür Lisesi yanındaki alan, Cumhuriyet Meydanı’nın altı ve adliye yanındaki MESKİ’ye ait alan olmak üzere 3 ayrı yerde otopark yapılacağı belirtildi.

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış'ın kira sorunu ile ilgili soru önergesi reddedildi!

CHP Mersin Milletvekili Gülcan Kış'ın, yüksek konut kiraları ve yol açtığı sonuçların araştırılması istemiyle vermiş olduğu  meclis araştırma önergesi reddedildi.

Otopark yönetmeliği konut projelerinin önünü açacak!

Otopark yönetmeliğinde yapılan değişiklikle kentsel dönüşüm ve konut projeleri de şekillendi.  Yeni yapılacak yapılarda otopark yapılmaması durumunda çevre otoparklarından park sorunu karşılanacak. 

Sitede ve apartmanlarda otopark hakkı nasıl belirlenir?

Sitede ve apartmanlarda yaşayanların en büyük sorunu otopark oluyor. Peki sitede ve apartmanlarda otopark hakkı nasıl belirlenir? İşte ayrıntılarla otopark sorunu...

Mustafa Gültak: Mersin'in en büyük sorunu imar!

Yerel bir televizyon kanalında açıklamalarda bulunan Mersin Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Mersin'in kentsel dönüşüm çalışmaları ve imar sorunlarına yönelik çağrıda bulundu.

Sitedeki otopark sorunu nasıl çözülür?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bir sitede oturmaktayız. Sitenin otoparkı yok. Ancak 5 tane bloğun altında 3’er araçlık yer var. Blokların altı ortak otopark alanı mıdır? Diğer bloklar araçlarını bizim bloğun altına koyma hakkına sahipler midir?' sorusunu cevapladı.

Nuray-Okan Fenercioğlu çifti ev sahibiyle kriz yaşıyor!

Sosyetenin tanınan yüzlerinden Nuray-Okan Fenercioğlu çifti otopark sorunu nedeniyle Bebek’te bulunan dairelerinin ev sahibiyle kriz yaşıyor.

Mersin'de iki katlı otopark inşa edilecek!

Mersin Büyükşehir Belediyesi,  Tevfik Sırrı Gür Lisesi’nin yanına 350 araç ve 40 motosiklet kapasiteli 2 katlı otopark inşa edecek. 

İstanbul'un otopark sorunu çözüldü mü?

Geçtiğimiz günlerde Avcılar'da yaşanan park kavgası ülke gündeminde oldukça ses getirmişti. Yaşanan olayların ardından İstanbul'un otopark sorunu yeniden tartışılan konu oldu. Sabah Gazetesi'nden Mevlüt Tezel bugünkü köşe yazısında İstanbul'un park sorununu kaleme aldı.  

GABORAS’tan İstanbul'un otopark sorununa bir milyon araçlık çözüm!

İstanbul'da araç sahiplerinin en büyük sıkıntısı olan otopark sorunu için Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Üst Yöneticisi (CEO) Kurtuluş Altun 'okul bahçeleri' çözüm önerisini açıkladı.

AVM, otel ve hastanelerin otopark sorunu çözülüyor!

Hali hazırda otopark sorunun olduğu AVM, otel, hastane ve restoranlarda aksamalar yaşanabiliyor. TelPark, trafik ve park sorunu yaşanan yerlerde alternatif bir çözüm olarak gündeme geliyor.

Tokat Turhal'da otopark sorunu çözüldü!

Tokat Turhal'da bölgesel kapalı pazar alanının otopark sorunu çözüldü. 150 araçlık ücretsiz otopark alanı vatandaşların hizmetine sunulacak.

Mersin'in imar sorunu çözlüyor!

Mersin ve Akdeniz'de sadece 1 yıl içinde yaklaşık 300 milyon TL tutarında proje hayata geçirildiğini söyleyen Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Mersin'in imar sorunu kalmayacağını söyledi.

Ankaralı servisçilerin otopark sorunu çözülüyor!

Ankara'daki servisçilere müjde geldi. Zübeyde Hanım Mahallesi'nde inşa edilen Servis Park projesi, Altındağlı servisçilerin otopark sorunu çözecek.

mersin otopark sorunu Haberi

mersin otopark sorunu

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısı’nda, kentin en öncelikli sorunlarından biri olan otopark sorunu tartışıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, şu anda Tevfik Sırrı Gür Lisesi yanındaki alan, Cumhuriyet Meydanı’nın altı ve adliye yanındaki MESKİ’ye ait alan olmak üzere 3 ayrı yerde otoparkla ilgili çalışma yürüttüklerini söyledi.


Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı olağan toplantısının birinci birleşiminde, Yenişehir Belediyesi’ne ait bir gündem maddesinin görüşülmesi sırasında, kentin kanayan yarası otopark sorunu gündeme geldi. AK Parti’li Meclis Üyesi İsmail Yerlikaya, Mersinlilerin günümüzde en çok ıstırap çektiği konunun otopark olduğuna ve sorununun giderek arttığına dikkat çekti.


Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç ise Pozcu’daki mahallelerde otopark yapılacak hiçbir yer olmamasının en büyük sorun olduğunu dile getirdi. İnsanların akşam saatlerinde birbirlerini geçemediklerine işaret eden Genç, “Otopark yapacak başka...