18 / 04 / 2024

Mersin turizm altyapısı

Mersin turizm altyapısı

MERSİN Doğu Akdeniz çanağında Türk turizmi için yeni adres olmaya hazırlanıyor. Bir taraftan turizm alt yapısı için yatırımcılarını bekleyen Mersin, diğer taraftan da turizmde söz sahibi olmaya çalışıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alacak! Şartlar açıklandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Cumhurbaşkanlığı İşe Alım Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanan ilan kapsamında başvuru şartları ve son başvuru tarihi paylaşıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 165 sözleşmeli personel alacak! Lise mezunu olmanız yeterli!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Lise, ön lisans ve lisans mezunu kişiler arasından 165 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki, adaylarda aranan şartlar neleri son başvuru tarihi ne zaman? İşte detaylar...

İş arayanlara güzel haber geldi! Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli kamu personeli alacak! Tarihleri kaçırmayın

Kültür ve Turizm Bakanlığı yeni bir iş ilanı yayımladı. Resmi Gazete aracılığı ile yayımlanan ilana göre; personel eksiğinin önlenmesi için istenilen kriterleri karşılayan 14 sözleşmeli kamu personeli alacak. Peki başvurular nasıl yapılacak? Hangi kriterler aranıyor?

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Mehmet Nuri Ersoy’dan Ege Turizm Merkezi-Çeşme Projesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Ege Turizm Merkezi- Çeşme Projesi ile ilgili olarak "Elde edilecek gelirin büyük kısmını Çeşme projesinin altyapısında sonra da Ege Bölgesi’nin altyapısında kullanacağız" diye konuştu.

TAV Havalimanları Holding BT altyapısına kavuştu!

Atatürk Havalimanı'nın kapanışı sonrasında genel üdürlük binasını Vadi İstanbul'daki yeni hizmet binasına taşıyan TAV Havalimanları Holding, burada kurduğu HPE'nin Şekillendirilebilir, Hiper Bütünleşik mimari ve veri depolama çözümleriyle geleceğe güvenle bakan BT altyapısına kavuştu.

Adana'daki sahra hastanesinin altyapısı tamamlandı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana'da inşa edilen sahra hastanesinin altyapısında sona gelindiğini duyurdu...

Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi'nin sözleşmesi imzalandı!

DİKA teknik desteği ve Mardin 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü iş birliğince 13,3 milyon lira bütçeli Mardin 2. OSB Elektrik Altyapısının Kurulması Projesi için sözleşme imzalandı.

Mersin Tarsus'a 8 bin yatak kapasiteli 11 otel yapılacak!

Mersin'deki altyapı çalışmaları tamamlanan Tarsus Kıyı Kesimi Turizm Bölgesi tahsis sahibi 6 firmanın tesis yatırımlarını bekliyor. Bölgeye 8 bin yatak kapasiteli 11 otel yapılması planlanıyor. 

Cideliler Turizm Otobüs İşletmesi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Cideliler Turizm Otobüs İşletmesi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Cideliler Turizm Otobüs İşletmesi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi açıldı!

Cideliler Turizm Otobüs İşletmesi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa Şubesi bugün Gaziosmanpaşa'da 250 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Algül Turizm Otobüs İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Algül Turizm Otobüs İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlker Algül ve Yılmaz Algül ortaklığında kuruldu. 

Ankara Şehir Hastanesi'nin teknoloji altyapısında Türk Telekom imzası!

Türkiye’nin sağlık alanındaki en büyük kamu-özel iş birliği projelerinden olan Bilkent’teki Ankara Şehir Hastanesi’nin tüm bilgi teknolojileri altyapısı, Türk Telekom Grubu tarafından yapıldı. 

Mersin turizm altyapısı Haberi

Mersin turizm altyapısı

321 kilometrelik sahil şeridine sahip olan kent, tarihisel zenginliğinin yanı sıra doğal yapısı ve Mavi Bayraklı 11 plajı ile her mevsim tatilcinin kaçabileceği bir adres konumuna geldi. 



DENİZ VE SAHİLLER 

Eğer belli bir rotanız yoksa Mersin'in kent merkezine en uzak ilçesi olan Anamur'da tatil yapmanın tadına doyamayacaksmız. Anamur tarihi turistik yerlerinin yanı sıra, Türkiye'nin sayılı uzun sahili şeridine sahip özelliğiyle biliniyor. Sahillerde denize girmenin mümkün olmasına rağmen, el değmemiş eşsiz koylarma da hayran kalmamak elde değü. Anamur'a ulaşım şu anda karayolu üe gerçekleşmektedir. Deniz ulaşımı ise limanı bulunmasına rağmen şu anda gerçekleştirilmiyor, istanbul ve Ankara'dan her gün direk seferler yapılıyor. 



Hürriyet...