28 / 03 / 2024

Mersinli iş adamları

Mersinli iş adamları

Mersin iş dünyası uzun yıllardır bekleyen yeni konteyner limanı projesinin bir an önce hayata geçirilmesini istiyor. Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir projenin Mersin Limanı'nı Akdeniz çanağının önemli bir yük aktarma merkezine dönüştüreceğini ifade etti.

Kredi kullanan iş adamları döviz almaya koşuyor!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, kendi Twitter hesabından "Kredi kullanan iş adamları döviz almaya koşuyor" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 5 maddelik analizi...

Orta Asyalı iş adamlarının Türkiye yatırımları yüzde 341 arttı!

Orta Asya'dan gelen iş adamları Türkiye'ye yatırım yapma yarışına girdi. Yılın ilk çeyreğinde Orta Asya ülkelerinden Türkiye'ye yatırım yapan firma sayısı yüzde 341 arttı.

Suriyeli iş adamları Şanlıurfa'da 20 fabrika kuracak!

İç savaş nedeniyle ülkelerinden ayrılıp Türkiye'ye sığınan Suriyeliler ülkemizde yaptıkları yatırımlarla birçok kişiye istihdam sağlıyor. Suriyeli iş adamları en çok İstanbul, Gaziantep, Mersin, Bursa ve Şanlıurfa'ya yatırım yapıyor.

Çinli iş adamları yatırım için Nevşehir'i radarına aldı!

Çinli iş adamları yatırım yapmak için, Nevşehir'i radarına aldı. Nevşehirli Bürokratlar ve İşadamları Derneği ile İstanbul Çinli İşadamları ve Sanayicileri Derneği protokol imzaladı..

Arap iş adamları Karadeniz'e yöneldi!

Karadeniz'de son yıllarda turist sayısında artış yaşanırken Körfez ülkelerinden gelen iş adamlarının bölgeye yatırım yapmak için girişimleri devam ediyor. 

Özbekistan'dan Türk işadamlarına davet!

Türkiye’nin inşaat, müteahhitlik, inşaat malzemeleri alanlarında büyük tecrübeye sahip olduğunu belirten Özbekistan Başbakan Yardımcısı Camşid Kuçkarov, Türk işadamlarını YİD projelerine davet etti..

Bahreyn, Türk iş adamlarını yatırıma çağırdı!

Bahreyn, Türk iş adamlarını ticaret ve yatırıma çağırdı. Bahreyn Ticaret Odası’nın davetlisi olarak önümüzdeki ay Türkiye'den geniş bir iş adamı Bahreyn'e gidecek.

Türk iş adamları 24 ülkede 56 otel işletiyor!

Türkiye’de son 15 yılın en gözde yatırım alanı turizm oldu. Türk iş adamları 24 ülkede 56 otel işletiyor.

Suriyeli işadamlarından Şanlıurfa'ya 40 milyon dolarlık yatırım!

Suriyeli işadamları, Şanlıurfa´da yatırım atağına geçti. Bölgede 40 milyon dolara 'Silver Nano Particles' teknolojisiyle organik gübre üretim tesisi kuruldu.

Türk işadamları yurtdışında arazi alıyor!

Türkiye'deki tarım politikası tartışması iş adamlarını yurt dışında yatırım yapmaya itti. Birçok ülkeden arazi alan yatırımcılar gayrimenkul ve turizm yatırımına yöneldi.

Eyüp Akbal: Tüm iş adamlarını yatırıma davet ediyorum!

Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal, referandum sonrası görüşlerini paylaştı. Akbal, "Tüm iş adamlarını yatırıma davet ediyorum" dedi.

Türk işadamları için Nepal'de yatırım fırsat

Nepal Yatırım Zirvesi gerçekleşti. Zirvede, Türk işadamları için yatırım fırsatları anlatıldı. 7 proje öne çıktı.

Suudi işadamlarından Türkiye'ye konut yatırımı!

Suudi işadamlarının gözü Türkiye'de. Rimall Invest Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tataroğlu, ülkemize yaptıkları yatırımları ve yapacakları projeleri anlattı.

Mersinli iş adamları Haberi

Mersinli iş adamları

Mersin iş dünyası uzun yıllardır bekleyen yeni konteyner limanı projesinin bir an önce hayata geçirilmesini istiyor. Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir projenin Mersin Limanı'nı Akdeniz çanağının önemli bir yük aktarma merkezine dönüştüreceğini ifade etti. 


Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret Borsaları Konsey Başkanı Abdullah Özdemir, Mersin'de planlanan ancak uzun yıllardır hayata geçmeyen projeler olduğunu ifade ederek, "Mersin ekonomisinin daha da gelişmesi için yatırım planlarına alman Yeni Konteyner Limanı projesi en kısa zamanda hayata geçirilmelidir" dedi.

Mersin Limanı'nın sadece Mersin için değil, hinterlandında yer alan iller için de dünyaya açılan bir kapı konumunda olduğunu kaydeden Özdemir, " Mersin Limanı'na yılda yaklaşık 4 bin 500 gemi uğramaktadır. Konteyner istatistiklerine göre Mersin Limanı en...