23 / 04 / 2024

mert döküm inşaat rota office ulaşım

mert döküm inşaat rota office ulaşım

Rota Office satılık ofislerden 75 metrekare alana sahip olan 1 oda 1 salon ofislerin fiyatları 234 bin TL ile 243 bin TL arasında değişiklik gösteriyor

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Smy Kentsel Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Halil Kara tarafından kuruldu.

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Hurdacılık Geri Dönüşüm İnşaat Metal Orman Ürünleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Gamze Çakır tarafından kuruldu.

Erdem Nitelikli Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Nitelikli Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta  bin TL sermaye bedeli ile Fadime Erdem tarafından kuruldu. 

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Kaya tarafından kuruldu.

Lider Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Dönüşüm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halis Oymacı tarafından kuruldu.

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Töre Döküm İnşaat Ve Nakliye Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Töre tarafından kuruldu.

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asberk Hafriyat Nakliyat Yıkım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin R.T. Sarısoy ve Muazzez Berk ortaklığında kuruldu.

Rl Yaman Yıkım İnşaat Nakliyat Makina Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rl Yaman Yıkım İnşaat Nakliyat Makina Kiralama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Levent Yaman tarafından kuruldu.

Hedef Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yavuz Yağış tarafından kuruldu.

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hk Yıkım İnşaat Tekstil Madencilik Lojistik Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halük Kayım tarafından kuruldu.

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Çamur Gayrimenkul Mimarlık Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Çamur tarafından kuruldu.

mert döküm inşaat rota office ulaşım Haberi

mert döküm inşaat rota office ulaşım

Rota Ofis projesi, Mert Döküm tarafından inşa ediliyor. Rota Office satılık ofis bilgileri öncesinde projeden bahsedelim....


Mert Döküm Rota Office projesi, İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Küçükçekmece-Halkalı'da yükseliyor. Rota Office Halkalı kapsamında 56 ticari birim ve 84 home ofisin yanı sıra 6 ofis bulunuyor. 


Rota Office satılık ofis tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Rota Ofis Halkalı teslim tarihi 2014 sonu olarak belirlendi. Mert Döküm Rota Office ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılıyor. 




Rota Office satılık ofis fiyatları!

75 metrekare 1+1 ofislerin fiyatları 234 bin TL ile 243 bin TL arasında,

95-121 metrekare 2+1 ofislerin fiyatları 297 bin TL...