24 / 04 / 2024

mert yıldızhan

mert yıldızhan

İnşaatlarda kullanılan malzemenin büyük çoğunluğunun dolara endeksli ithal mal olması nedeniyle eylül - ekim döneminde konut fiyatlarında artış yaşanabilir. İşte Elit Yapı'dan Mert Yıldızhan'ın görüşleri...

Ankara'da Beytepe'nin 'elit' çıtası yükseliyor!

Ankara'da lüks konutun yeni merkezi olan Beytepe'de birbiri ardına yükselen konut projeleri, bölgenin kalite anlayışını artırıyor. İşte Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan'ın açıklamaları...

Mert Yıldızhan: Beytepe Elit Manzara'da kaliteyi taşıyoruz!

Ankara'da kolay ulaşım sağlayan lokasyonu ve standartları yükselten projelere ev sahipliği yapması nedeniyle tercih edilen Beytepe, Ankara'nın en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden…

Efe Bezci: İnşaatta güven veren firmalar güçlendi!

İnşaat sektörü bu yazdan başlayarak, seçim telaşından uzak geçecek 4 yıl rekor kırmaya hazırlanıyor. Efe Bezci, "Doğru iş yapıp, müşterisine güven veren firmalar güçlendi" dedi.

Beytepe Elit Manzara projesinde son hazırlıklar tamamlandı!

Geçen yıl Ankara'ya Beytepe 'deki Elit Royal Residence 'ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı.

Beytepe Elit Manzara projesinde geri sayım başladı!

Geçen yıl Ankara ’ya Beytepe ’deki Elit Royal Residence ’ı kazandıran Elit Yapı, yeni projesi için son hazırlıklarını tamamladı.

Dolar kurunun yükselmesi konuta yarayacak!

Doların son 1 ay içinde yüzde 10 artarak ilk kez 2,5 TL seviyesine gelmesi, yatırımcının TL’ye dönmesini, TL’de ise gayrimenkule yönelmesine neden oluyor.

Elit Yapı, yeni projesi için çalışmaları hızlandırdı!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, yine Beytepe bölgesini tercih ettiklerini kaydederek, "Beytepe'nin geleceği oldukça parlak. Biz de bu yüzden yeni projemizi de Beytepe'de hayata geçireceğiz" dedi.

Mert Yıldızhan: Konut anlayışı baştan sona değişti!

Konut almak isteyenlerin önem verdiği konuların başında gelen konut fiyatları alıcıya yüksek gelirken, sektör temsilcileri fiyatlara etki eden unsurların arsa maliyeti ve sosyal donatı alanlarının artması olduğunu belirtiyor.

Mert Yıldızhan: Kendi evinizde kiracı olmayın!

Markalı ve lüks konut projeleri, yaşam kalitesini arttırmaya yönelik sayısız hizmete imza atarken, bu durum konut sahibine yüksek aidat olarak geri dönüyor. Elit Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan konuyu değerlendirdi.

İnşaatta kadının sözü geçiyor!

İnşaatta kadının sözü geçiyor. Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, konut alımı ve satımı konusunda kadınların eşlerinden bir adım daha öne çıktığını ifade etti.

Mert Yıldızhan: İnşaatta kadının sözü geçiyor!

Konut alımında seçimin kadınların beğenisi doğrultusunda yapıldığı ve erkeklerin ise ödeme kısmında aktif olduğu belirlendi. Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, konut alımı konusunda kadınların eşlerinden bir adım daha öne çıktığını ifade etti.

Mert Yıldızhan: Faiz düştü, konut satışları arttı!

TÜİK’in Haziran ayına ilişkin konut verilerine göre Ankara’da geçen ay 10 bin 437 konut satışı yapılırken, Türkiye genelinde satılan konut sayısı bir önceki aya göre yaklaşık yüzde 3 artış gösterdi.

Mert Yıldızhan: Ankara’da geleceğin yatırımı Beytepe!

Birbiri ardında yükselen projeler sayesinde Beytepe bölgesinin yakın gelecekte Ankara’nın en çok kazandıran yerlerinden olacağı belirtiliyor. Elit Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Mert Yıldızhan: Elit Royal kalitesini terası ile de bütünleştirecek!

Lüks ve konfor denildiğinde akıllara ilk gelen konut projelerinden biri olan Elit Royal Residence, yaz akşamlarının vazgeçilmezi açık alanları da marka bütünlüğü içine dahil etti.

İzzet Yıldızhan'dan yeni gayrimenkul yatırımı: 2 ev aldı!

Kalamış Yapı tarafından İzmir'de hayata geçirilecek olan Altın Orman projesine yoğun ilgi devam ediyor. Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan Altın Orman'dan 2 daire satın aldı.

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şile’de  800 bin TL sermaye bedeli  ile Yıldız İlkhan tarafından kuruldu.

İzzet Yıldızhan inşaat projeleriyle dikkat çekiyor!

Türkiye'nin sevilen şarkıcıları arasında yer alan İzzet Yıldızhan hayata geçirdiği inşaat projeleriyle de dikkat çekiyor.

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Mavi Yıldız Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bostancı Şubesi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mert Köybek tarafından açıldı.

Özlem Yıldız Kütahya Sanayi Bölgesi'nden arsa aldı!

Güzel sunucu Özlem Yıldız, oğlu Demir'in geleceği için yatırım danışmanı Mert Başaran ile Kütahya'da kurulacak olan Organize Sanayi Bölgesi çevresinde arsa aldı.

İzzet Yıldızhan'ın ofisi yıkılacak! 

Şarkıcı İzzet Yıldızhan'ın  30 Ekim'de yaşanan depremde İzmir'de bulunan ofisinin yanındaki bina yıkılmıştı. Yıldızhan'ın ofisi için de yıkım kararı alındı.

İzzet Yıldızhan: Ofisimin yanındaki bina yıkıldı!

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, bir süre önce ailesiyle İzmir’e yerleşmişti. Şarkıcı, depremde yaşadığı zor anları anlattı. Yıldızhan, Bayraklı’da bulunan ofisinin yanındaki binanın yıkıldığını söyledi.

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldızhan Tekstil Temizlik İnşaat İletişim Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yıldız tarafından kuruldu. 

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Cuma Yıldızhan vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirketinin koordinatörlerinden İnşaat Mühendisi Cuma Yıldızhan vefat etti. 

İzzet Yıldızhan'ın Kıbrıs'taki otelinin temeli bitti!

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, Kıbrıs'ta otel yatırımına soyundu. Yıldızhan, 300 yatak kapasiteli otelinin inşaatında incelemelerde bulundu.

Elit Yapı yeni projesinin hazırlıklarını tamamladı!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, hükümetin reel sektöre ve inşaat sektörüne yönelik aldığı son tedbirlerin ekonomik aktiviteye ivme kazandıracağını belirterek, “İnşaat sektörü güçlenecek” dedi.

İnşaat sektöründe sıkıntılar geçici!

Elit Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan : “İnşaatta şu anki kaygılar geçici, ülkemize güvenimiz sonsuz. Her türlü yatırıma hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

İzzet Yıldızhan İstanbul’da otel yapmak için mülk arayışına girdi!

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan önceki gün Karaköy’ün ara sokaklarında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yıldızhan İstanbul’da otel yapmak için mülk arayışında olduğunu söyledi.

mert yıldızhan Haberi

mert yıldızhan

Seçim dönemi, ramazan rehaveti, hükümetin henüz kurulmaması gibi etmenlerle konut satışlarını öteleyenler, ellerini sıkı tutmamaları durumunda, döviz kurundaki artış nedeniyle önümüzdeki dönem konuta çok daha fazla bütçe ayırmak durumunda kalabilirler. 


Merkez Bankası verilerine göre, Türkiye'de konut fiyatları Nisan 2015 itibariyle, bir önceki aya göre yüzde 1.6, bir önceki yılın aynı ayma göre de yüzde 18.5 artarken, bu artışın Amerikan Merkez Bankası'nın (Fed) eylülde faiz artışı sinyali vermesiyle daha da yükselebileceği kaydediliyor. Konut sektörünün temsilcileri, kimi projelerde ithal ürün kullanımın yüzde 60-70 seviyesinde olduğunu belirterek, yılbaşına göre yüzde 20'leri bulan dolar kurundaki artışın sonbahar itibariyle fiyatlara yansıyacağına işaret ediyor. 


İnşaat malzemelerindeki artışın marka projeler üreten firmalar tarafından zaten uzun zamandır sübvanse edildiğine dikkat çeken Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, kurlarda...