19 / 04 / 2024

merter real istanbul exclusive nerede

merter real istanbul exclusive nerede

Real İstanbul Exclusive Merter ulaşım ve satış ofisi iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Banka kredisinin kullanıldığı Real İstanbul Exclusive Merter projesinde konutların teslimleri hemen yapılıyor...

Real İstanbul Exclusive Merter nerede?

Real İstanbul Exclusive Merter nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde adres bilgileriyle yer alıyor. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

Merter Real İstanbul Exclusive ne zaman teslim?

Merter Real İstanbul Exclusive ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor

Merter Real İstanbul Exclusive nerede?

Bulunduğu konum itibariyle E5 karayolu ve Havalimanı 'na yakın durumda olan Merter Real İstanbul Exclusive nerede? sorusunun ayrıntılı yanıtı için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Real İstanbul Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real İstanbul Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Yiğit tarafından kuruldu.

 TAGO Architects tasarımı Real Merter tamamlandı!

TAGO Architects tasarımıyla İstanbul, Merter’de hayata geçirilen, ticaret hayatı ile konut yerleşimini özgün bir tasarımla karma kullanıma dönüştüren Real Merter tamamlandı. 

Real Merter fiyat listesi 2018!

Real Merter fiyat listesi 2018 metrekarelere göre değişiklik gösteriyor. Oliv Yapı ve Vizyon Yapı Ortaklığı imzasını taşıyan proje üç blokta 248 konut ve 155 mağazadan oluşuyor. 

Real Merter tekstilcileri tek çatı altında topluyor!

Merter'de dağınık yerlerde bulunan tekstil toplantıcıları, Real Merter projesiyle tek çatı altında toplanıyor. AVM'nin içinde 155 mağaza bulunuyor.

Güngören Real Merter'de peşinatsız ödeme imkanı!

1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 daireyi de barındıran Güngören Real Merter'de peşinatsız ödeme imkanı devam ediyor..

Real Merter'de yaşam Nisan 2017'de başlıyor!

“Toptan Tekstil AVM” anlayışıyla tekstil dünyasının yeni cazibe merkezi olmaya aday Real Merter'de dairelerin 2017 yılının Nisan ayında teslim edilmesi planlanıyor..

Real Merter Evleri'nde 120 aya varan vade seçenekleriyle!

Bulunduğu lokasyon ile dikkat çeken Real Merter yaşamın Nisan 2017'de başlaması öngörülüyor. Projede 0,42 ’den başlayan oranlarla ev sahibi olunabiliyor..

Real Merter peşinatsız ödeme avantajı!

1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 daireyi de barındıran Real Merter peşinatsız ödeme avantajı devam ediyor. Projede 120 aya kadar vadelendirme yapılıyor..

Real Merter'de peşinatsız ödeme imkanı!

1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 daireyi bünyesinde barındıran Real Merter'de yaşam Nisan 2017'de başlayacak..

Real Merter'de her açıdan çok kar edeceksiniz!

Şehrin merkezine nefes aldıran yaşam alanları ve modern teknolojinin tüm imkanlarını kullanan mühendislik anlayışıyla Real Merter, karlı bir yatırım olmanın çok ötesinde, bir prestij projesi olarak ön plana çıkıyor..

Real Merter'de 0,42 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Bulunduğu lokasyon ile adından sıkça söz ettiren Real Merter'de " 0 " peşinatlı satış kampanyası, 0,42 ’den başlayan oranlar ve 120 aya kadar vade seçenekleri sunuluyor..

Real Merter Nisan 2017'de teslim!

1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile 248 daireyi de barındıran Real Merter'de daire teslimlerinin Nisan 2017'de yapılması planlanıyor..

Real Merter'de peşinat yok!

248 daireli olarak planlanan Real Merter'de 0,42 ’den başlayan oranlar ve 120 aya kadar vade seçenekleriyle daire sahibi olunabiliyor...

merter real istanbul exclusive nerede Haberi

merter real istanbul exclusive nerede


Real İstanbul Exclusive projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Merter bölgesinde inşa edildi. Real İstanbul Exclusive Merter projesi Türköz İnşaat, İttifak İnşat ve Oliv Yapı tarafından hayata geçirildi.


Real İstanbul Exclusive Merter ulaşım bilgilerinden önce proje hakkında bilgi verelim. Real İstanbul Exclusive Merter projesi 5 blok olarak inşa edildi. Real İstanbul Exclusive Merter projesinde 417 adet konut yer alıyor.


Real İstanbul Exclusive Merter projesinde konutların 100 tanesi rezidans olarak tasarlandı. Real İstanbul Exclusive Merter projesinin satış ofisi ile 0212 416 90 40 numaralı telefonu arayarak irtibata geçebilirsiniz.


Real İstanbul Exclusive Merter projesinde 2+1 ve 3+1 dairelerin satış süreci devam ediyor. Real İstanbul Exclusive Merter projesinde 2+1'ler 100 - 118 metrekare, 3+1'ler 166 metrekare büyüklüğe sahip.


Real İstanbul Exclusive Merter projesinde bloklar 15 katlı olarak inşa...