26 / 04 / 2024

merve sinop nişan

merve sinop nişan

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com'un editörlerinden Merve Sinop, Tarık Üzgün ile dün nişanlandı. Nişan töreni Esenler'de gerçekleşti.

İki şehirdeki 10 adet arsa 157 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! 

Sinop Durağan'da ve İzmir Menemen'de toplam 10 adet arsa satılıyor. Peki söz konusu arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman?

O ildeki 6 adet arsa ile 1 adet arazi satılıyor! 158 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Sinop Durağan Belediyesi, Sinop ili, Durağan ilçesi, Yeşilyurt ve Buzluk mahallelerinde yer alan 6 adet arsa ile 1 adet araziyi satıyor. Peki Sinop Durağan'da yer alan arazi ve arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Milli Emlak o ildeki 12 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor! Arsa alacaklara fırsat! 

Sinop Durağan Milli Emlak Şefliği, Sinop ili, Durağan ilçesinde yer alan 9 arazi ile 3 arsayı 8 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

14 ayar klasik altın alyans yüzük fiyatları ne kadar? Alyans fiyatı kaç TL? İşte Elizi 17 Kasım 2022 fiyat listesi 

Evliliğin simgesi olan alyans fiyatları düğün ve nişanı olanlar tarafından araştırılıyor. Özellikle 14 ayar olarak tercih edilen alyans fiyatları merak ediliyor. Peki 14 ayar alyans fiyatı ne kadar? İşte Elizi 17 Kasım 2022 fiyat listesi.

22 ayar 13,19,22,24 ve 25 gram burma bilezikler kaç TL? Cep yakan şok fiyatlar! Koçak altın burma bilezik fiyat listesi

Altın burma bilezikler düğün, nişan ve yatırım amaçlı milyonlarca kişi tarafından satın alınıyor. 22 ayar altın burma bileziklerin fiyatları ise cep yakıyor. Peki 22 ayar 13,19,22,24 ve 25 gram burma bilezikler ne kadar? İşte Koçak altın 22 ayar burma bilezik fiyat listesi 4 Kasım 2022.

Bayraktar'a Zelenskiy'den 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'nin elinden 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı aldı. aykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar attığı tweet ile "Bu kıymetli takdire layık gören Sayın Cumhurbaşkanına teşekkür ederim. Barış ve adaletin hakim olduğu bir dünya için

TOKİ'den Sinoplulara müjde! O ilçeye tam 177 yeni ve ucuz konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi planlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ bu projeler kapsamında Sinop Durağan'da da 177 konut inşa edecek.

TOKİ'den Sinoplulara son dakika müjdesi! O ilçede tam 177 yeni ve ucuz konut inşa edilecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ bu projeler kapsamında Sinop Durağan'da da yeni konutlar inşa edecek.

TOKİ Sinop projesi için düğmeye bastı! Sinop'a 177 yeni konut geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Durağan'da 177 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar....

Düğünde en az takı maliyeti 2022 kaç lira?

Milyonlarca vatandaş yatırım ve birikim yapmak için altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Öte yandan yüz binlerce vatandaş ise düğün ve nişan için takı maliyetinin kaç lira olduğunu hesaplıyor. Öyleyse düğün ve nişan için takı maliyeti kaç lira?

TOKİ Sinop Durağan'da 177 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Durağan'da 177 konutluk proje inşa edecek.

TOKİ'den Sinoplulara ucuz konut müjdesi! 177 konut için düğmeye basıldı!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Durağan projesi için düğmeye bastı.

İlkay Gündoğan nişanlısı için 10 milyon dolarlık villa alacak! 

Manchester City’de forma giyen İlkay Gündoğan nişanlısıyla evlilik hazırlığına başladı. Yıldız topçu Beverly Hills'tan ev bakıyor.

merve sinop nişan Haberi

merve sinop nişan

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com bünyesinde editör olarak görev yapan Merve Sinop, Tarık Üzgün ile dün nişanlandı. Nişan töreni Esenler'de bulunan Yadran 2 Düğün Salonu'nda gerçekleşti.


Eviliğe ilk adımlarını atan genç çifte Emlak Kulisi ailesi olarak mutluluklar...