25 / 04 / 2024

Mes İnşaat

Mes İnşaat

10 katlı blokların tasarlandığı Westside (Batı Yakası) projesinde 1152 konut yer alacak. Proje sadece 3 haftada 2 bin 400 ön talep aldı. Satışa sunulan bölümdeki konutların 150'si bir günde satılırken toplamda 300 konut satışı gerçekleşti.

West Side Beylikdüzü projesi 18 Ekim'de ön satışa çıkıyor!

West Side Beylikdüzü projesi 18 Ekim Cuma günü ön satışlarına başlıyor. West Side projesi kapsamında yer alan konutların 30 ay sonra sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor

Mes Proje Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mes Proje Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited  Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Murat Yılmaz  tarafından kuruldu.

Mes Özgüzel İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mes Özgüzel İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özgüzel tarafından kuruldu.

Mes Prç Turizm Organizasyon Gıda Otomotiv Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mes Prç Turizm Organizasyon Gıda Otomotiv Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Aktürk tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Mes Peyzaj Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mes Peyzaj Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Onur   Şahin tarafından kuruldu.

Mes Şahinler Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mes Şahinler Mimarlık İnşaat Orman Ürünleri Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Resul Şahin tarafından kuruldu. 

Sümer Mes İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Mes İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Sağdıç, Mehmet Sümer ve Barış Sümer ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ankara MES Polaris Evleri'nde fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor!

Ankara Mes İnşaat imzasına sahip proje Ankara İl'i, Yenimahalle İlçe'sinde yükseliyor. Projede toplam 210 adet daire yer alıyor. MES Polaris Evleri'nde fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor.

Şadi Cansu vefat etti! Erkur İnşaat'ın acı günü!

Ekur İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. ve Mes Mutfak Ekipmanları Sanayi ve Servis Hizmetleri Ticaret A.Ş.'nin Gelen Müdürü Erhan Cansu'nun babası Şadi Cansu vefat etti...

West Side İstanbul'da teslimler Aralık 2017'de!

Şahinler Holding - Uzman İnşaat-Mutlu İnşaat - Mes Turkuaz-Mes İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde 73 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen West Side İstanbul projesinde bin 152 daire yer alıyor.

Mes Turkuaz Bahçelievler projesinde ön talep zamanı!

Mes Turkuaz İnşaat, Merter Meydan AVM'nin otoparkına konut projesi inşa edecek. Metro Properties ile işbirliği içinde yükselen Mes Turkuaz Bahçelievler projesi için ön talep toplanıyor.

West Side İstanbul'da stüdyo daireler 198 bin TL'ye!

Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen West Side projesi 1.155 daire ve 166 dükkandan oluşuyor.

West Side İstanbul Evleri'nde 36 ay 0 faiz imkanı!

Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat imzasıyla yükselen West Side projesi İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Projede ödeme kapsamında 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Mes İnşaat Haberi

Mes İnşaat

Şahinler Holding'in Beylikdüzü E5 sınırındaki 79 bin metrekarelik arsasına yapılacak proje belli oldu. Proje için Uzman İnşaat, Beyaz İnşaat, Mutlu İnşaat, Mes Turkuaz ve Mes İnşaat güçlerini birleştirdi. 10 katlı bloklaron tasarlandığı Westside (Batı Yakası) projesinde 1152 konut yer alacak. Proje sadece 3 haftada 2 bin 400 ön talep aldı. Satışa sunulan bölümdeki konutların 150'si bir günde satılırken toplamda 300 konut satışı gerçekleşti. 


YÜKSEK OLMAYACAK 

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkam Kemal Şahin, yeşil alanlara olan yakınlığı ve konumuyla az katlı binalara karar verdiklerini söyledi. Bölgede son yıllarda alışveriş merkezi yatırımlarının ağırlık kazandığına dikkat çeken Şahin, projelerinde tek bir bina yerine alışveriş caddesi kurduklarına dikkat çekti. 

Şahin, projeden 1 milyar lira hasılat beklediklerini ifade etti. 500 milyon lira yatırım değerine sahip projede stüdyo...