29 / 03 / 2024

Mes Turkuaz

Mes Turkuaz

10 katlı blokların tasarlandığı Westside (Batı Yakası) projesinde 1152 konut yer alacak. Proje sadece 3 haftada 2 bin 400 ön talep aldı. Satışa sunulan bölümdeki konutların 150'si bir günde satılırken toplamda 300 konut satışı gerçekleşti.

West Side Beylikdüzü projesi 18 Ekim'de ön satışa çıkıyor!

West Side Beylikdüzü projesi 18 Ekim Cuma günü ön satışlarına başlıyor. West Side projesi kapsamında yer alan konutların 30 ay sonra sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor

Çakmak'a kentsel dönüşüm projesi!

Mutlu İnşaat, Mes Turkuaz, Miltaş ve Uzman İnşaat'ın ortak girişimi ile İstanbul Ümraniye Çakmak Köprüsü'nde kentsel dönüşüm kapsamında karma bir proje geliyor. Çakmak Köprüsü projesinin 2014 Haziran ayında satışa çıkarılması hedefleniyor...

Nef Bahçelievler Eylül ayında satışta!

Mes Turkuaz ve Timur Gayrimenkul işbirliğiyle Real Merter Meydan AVM'nin yerine inşa edilecek olan Nef Bahçelievler Eylül ayında satışta olacak.

Nef Bahçelievler projesi için ön talep toplanıyor!

Real Meydan AVM'nin yerine yapılacak olan Nef Bahçelievler projesi için ön talepler toplanıyor. Mes Turkuaz ve Timur Gayrimenkul işbirliğiyle yapılacak olan Nef Bahçelievler projesinde 1000'in üzerinde konut olacak...

Mes Turkuaz Merter projesinde son durum ne?

Mes Turkuaz İnşaat tarafından Meydan Merter AVM'nin otopark alanına inşa edilecek Mes Turkuaz Merter projesi için yıkım çalışmaları başladı, projede 380 adet konut 40 adet mağaza yer alacak.

West Side İstanbul'da teslimler Aralık 2017'de!

Şahinler Holding - Uzman İnşaat-Mutlu İnşaat - Mes Turkuaz-Mes İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde 73 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen West Side İstanbul projesinde bin 152 daire yer alıyor.

Mes Turkuaz Bahçelievler projesinde ön talep zamanı!

Mes Turkuaz İnşaat, Merter Meydan AVM'nin otoparkına konut projesi inşa edecek. Metro Properties ile işbirliği içinde yükselen Mes Turkuaz Bahçelievler projesi için ön talep toplanıyor.

Mes Turkuaz Merter projesine ön talep topluyor!

Mes Turkuaz, Metro Properties ile yaptığı anlaşmayla, Meydan Merter AVM'nin otopark alanına konut inşa edecek. Mes Turkuaz Merter projesinde 380 adet konut ve 40 adet mağaza olacak.

Westside İstanbul Citycape fuarında tanıtıldı!

Mes Turkuaz, Beyaz İnşaat, Mutlu İnşaat ve Mes Group ortak girişimiyle Şahinler Holdingin arsasında yükselen Westside İstanbul projesi Citycape fuarında yabancılara tanıtıldı.

West Side İstanbul'da stüdyo daireler 198 bin TL'ye!

Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen West Side projesi 1.155 daire ve 166 dükkandan oluşuyor.

West Side İstanbul Evleri'nde 36 ay 0 faiz imkanı!

Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat imzasıyla yükselen West Side projesi İstanbul Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Projede ödeme kapsamında 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Beylikdüzü Westside İstanbul'da 328 bin TL'ye 1+1!

Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Westside İstanbul projesi 1.155 konuttan meydana geliyor.

Mon Reve projesi Eyüp'te hayata geçiriliyor!

AVM ve towerlar inşa eden MES’in, Beylikdüzü’nde Şahinler Holding, Uzman İnşaat, Beyaz İnşaat, Mutlu İnşaat ve grup şirketlerinden Mes Turkuaz’la geliştirdiği 1.155 daireli West Side İstanbul projesinde de imzası bulunuyor.

Westside İstanbul 'da 36 ay sıfır faiz!

Westside İstanbul projesi, Uzman İnşaat – Beyaz İnşaat – Mutlu İnşaat – Mes Turkuaz ve Mes İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Westside İstanbul Evleri; Avrupa Yakası içinde Beylikdüzü'nde inşa ediliyor.

Mes Turkuaz Merter projesinin ilk görselleri!

Metro Properties kendisine ait Merter Meydan AVM'nin otoparkına Mes Turkuaz ortaklığıyla konut inşa edecek. 380 daire ve 23 dükkan olarak planlanan konut projesi belediyede onayda bekliyor...

Mes Turkuaz Haberi

Mes Turkuaz

Şahinler Holding'in Beylikdüzü E5 sınırındaki 79 bin metrekarelik arsasına yapılacak proje belli oldu. Proje için Uzman İnşaat, Beyaz İnşaat, Mutlu İnşaat, Mes Turkuaz ve Mes İnşaat güçlerini birleştirdi. 10 katlı bloklaron tasarlandığı Westside (Batı Yakası) projesinde 1152 konut yer alacak. Proje sadece 3 haftada 2 bin 400 ön talep aldı. Satışa sunulan bölümdeki konutların 150'si bir günde satılırken toplamda 300 konut satışı gerçekleşti. 


YÜKSEK OLMAYACAK 

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkam Kemal Şahin, yeşil alanlara olan yakınlığı ve konumuyla az katlı binalara karar verdiklerini söyledi. Bölgede son yıllarda alışveriş merkezi yatırımlarının ağırlık kazandığına dikkat çeken Şahin, projelerinde tek bir bina yerine alışveriş caddesi kurduklarına dikkat çekti. 

Şahin, projeden 1 milyar lira hasılat beklediklerini ifade etti. 500 milyon lira yatırım değerine sahip projede stüdyo...