26 / 04 / 2024

mesa 2017 konut projesi

mesa 2017 konut projesi

Mesa, 2017'de 3.5 milyar liralık yatırımla 6 yeni projeye başlayacak. Mesa yeni projeleri ile yaklaşık 4 bin konut hayata geçirecek.

Mesa Mesken konut sektöründe yatırımlarını artıracak!

Uzun yıllardır inşaat sektöründe başarılı işlere imza atan Mesa İnşaat gelecek yıl yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Mesa Koza'nın iptali davası Danıştay’dan döndü!

Ankara'da Büyükesat Vadisi’nde inşa edilecek Mesa Koza Konut Projesi’nin yürütmesinin durdurulması ve iptali için açılan dava Ankara 18. İdare Mahkemesi’nde reddedilmesinin ardından Danıştay’dan döndü.

Türkiye’nin en çok konut satışı yapan şirketi MESA oldu!

Capital ve Ekonomist Dergileri tarafından yapılan Real Estate Stars 2018 Ödülleri kapsamında MESA “2017 Yılında Türkiye’nin (Adet Bazında) En Çok Konut Satışı Yapan Şirketleri” kategorisinde 1. oldu.         

Mesa tarihi konut kampanyasına İstanbul projeleriyle destek veriyor!

MESA; İstanbul’daki projeleri Mesa Orman, Çubuklu 28, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Mesa Gökada ile 0.98 faiz oranı, yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat fırsatı sunan ulusal kampanyaya dahil oldu.. 

Maltepe Mesa Cadde konut fiyatları 2018!

Toplam 253 konuttan meydana gelen MESA Cadde’den 3 dakikada E-5 Karayolu’na, 15 dakikada Metrobüs Söğütlüçeşme Durağı’na ulaşılabiliyor..

İşte Kanal İstanbul'un en fazla değerlendirdiği ilçe!

2017 konut fiyatları incelendiğinde ortaya ilginç bir tablo çıktı. Çılgın proje Kanal İstanbul ve 3. havalimanı ile İstanbul'un en fazla değerlenen ilçesi yüzde 50'lik artış ile Arnavutköy oldu.

2017 konut istatistikleri sektör için hangi mesajları veriyor?

2017 konut istatistiklerinin 2018'de yaratacağı etkileri değerlendiren Nazenin Proje Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Pehlivan, Türkiye’nin bölgesinde her ne olursa olsun ülkenin her zaman cazibe merkezi olacağını söyledi..

Son 10 yılda konut satışları 3 katına çıktı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu 2017 konut satışlarını yorumladı. Kuzu  ''Son 10 yıllık döneme baktığımızda konut satışlarının 3 katına çıktığını görebiliriz'' dedi. 

İnşaat temsilcileri konut satış rakamlarını değerlendirdi!

TÜİK Kasım 2017 Konut Satış İstatistikleri açıklandı. Konuyla ilgili Okkalar İnşaat, Hasanoğlu İnşaat, Keleş İnşaat ve TESA Yapı'nın patronları yorumlarını paylaştı. 

Erzurum'da 10 ayda 7 bin konut satıldı!

TÜİK Ekim 2017 Konut Satışı iller dağılımını açıkladı. Erzurum’da Ekim ayında 797, yılın on aylık kesitinde ise 7 bin 86 konut satışı yapıldı. 

Konut satışında bir milyon sınırı aşıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun, Eylül 2017 konut satış istatistiklerine göre, konut satışında en yüksek payı 23 bin 471 konutla ve yüzde 16.7 oranla İstanbul aldı. Yabancılara yapılan konut satışları ise bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 75.2 artarak 2 bin 236 olarak gerçekleşti.

Fuzul Grup yerli ve yabancı konut satışında rekor bekliyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Eylül 2017 Konut Satış İstatistiklerini açıkladı. Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal konuyla ilgili olarak ‘Bu sene hem yerliye hem yabancıya konut satışında rekor kırarız’ dedi. 

Emlak sektörü Türkiye ekonomisi için güvenli bir liman!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Özen Kuzu, TÜİK Eylül 2017 Konut Satış İstatistiklerini değerlendirdi. Kuzu, "Rakamlardan da görüyoruz ki emlak sektörü ülke ekonomimiz için güvenli bir limandır" dedi.  

mesa 2017 konut projesi Haberi

mesa 2017 konut projesi

Geçen yıl yaklaşık yüzde 8'lik bir büyüme yakalayan ve 4 bin 500 kişilik istihdam sağlayan Mesa, 2017'de 3.5 milyar liralık yatırımla 6 yeni projeye başlıyor. Yeni projelerle yaklaşık 4 bin konut inşa edeceklerini belirten Mesa Genel Müdürü Mert Boysanoğlu, "Bodrum, Ankara ve Polonya'da bir, İstanbul'da ise 3 proje yapacağız. 2 bin 500 konut satışı ile 1.7 milyar TL'lik ciroya ulaşmayı ve yaklaşık 5 bin kişiye istihdam sağlamayı hedefliyoruz" dedi. Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu da, zor bir yılı geride bırakan gayrimenkul sektörünün hükümetten önemli destekler gördüğünü söyledi. "Faizlerin yüzde 1'in altına düşmesi, KDV indirimi, yabancıya satışta sağlanacak KDV muafiyeti, harç muafiyetleri, Emlak Konut öncülüğünde yapılan kampanyalar ve uygun ödeme seçenekleri ile 2017 daha iyi bir yıl olacak" diyen...