28 / 03 / 2024

Mesa Bodrum villaları

Mesa Bodrum villaları

Mesa Mesken'in Bodrum'da hayata geçirmeyi planladığı projesinin detayları belli oldu. Projede 5 yıldızlı otel ve 260 adet suit villadan meydana gelen tatil köyüne yer verilecek..

Helis Serina Bodrum villalarında yüzde 40 peşinat 10 ay vade imkanı! Helis Serina Bodrum ne kadar?

Helis Yapı imzasıyla Bodrum'da hayata geçen Helis Serina villa projesinde satışlar devam ediyor. Ödeme fırsatı sağlayan şirket, yüzde 40 peşinat ödemelerde yüzde 20, 10 ay vade imkanı sağlıyor.

Helis Serina Bodrum villaları satışta! Yeni Proje

Helis Yapı imzasıyla Bodrum'da inşa edilen Helis Serina villa projesi satışa çıktı. Peki, Helis Serina villaları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam başladı! Mesa Bodrum Demirbükü nerede?

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde yaşam başladı. Villa ve rezidans konut çeşitlerinin yer aldığı projede tapular hemen teslim edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Le Chic Bodrum'un değeri ne kadar?

Deniz GYO tarafından Le Chic Bodrum tatil villalarının ve Le Chic Bodrum Otel'in değerleme raporu yayınlandı.

Mesa Bodrum Demirbükü'nde dört dörtlük yaşam!

Mesa Bodrum Demirbükü projesinde 5+1'den 6+1'e 3 farklı tipte 48 villa ve 2+1'den 5+1'e değişen 196 rezidans yer alıyor. Proje, ormanın ve denizin, güneşin ve meltemin sıra dışı uyumunun deneyimlenmesine imkan sunuyor.

Bodrum'daki villalara talep artıyor!

Sosyetenin ünlü isimleri henüz bu yaz bitmeden önümüzdeki yaz için villaları radarına almaya başladı. Bodrum Loft'ta yer alan 36 villa cemiyetin ünlü isimleri tarafından kapışıldı. 

Mesa Bodrum Demirbükü'nde yüzde 40 peşin 12 ay vade fırsatı!

Ulaşılabilir lüksü doğayla buluşturan mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden olan Mesa Bodrum Demirbükü'nde yüzde 40 peşin 12 ay vade fırsatı başladı.

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villa etabında yaşam başladı!

Ulaşılabilir lüksü doğayla bir araya getiren mimarisiyle gayrimenkul sektörünün en seçkin ve özel projelerinden olan Mesa Bodrum Demirbükü, bu yaz villa etabının teslimini yaptı.

MESA Bodrum Demirbükü, Global Turizm Forumu’na sponsor oldu!

MESA Bodrum Demirbükü, 10-12 Haziran 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Global Turizm Forumu’na sponsor oldu.

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villalarında teslimler bu yaz başlıyor!

Mesa Bodrum Demirbükü'nün villa etabında teslimler başlıyor. Proje, Bodrum'un en özel koylarından birinde hayata geçiriliyor.

MESA Bodrum Demirbükü'nde hayat Haziran'da başlıyor!

Mesa Mesken tarafından Bodrum'da hayata geçirilen Mesa Bodrum Demirbükü'nde yaşam Haziran 2021'de başlıyor.

Mesa Bodrum Demirbükü satılık!

Bodrum Gökburun'da yükselen Mesa Bodrum Demirbükü'nde 196 rezidans ve 48 villa bulunuyor. İşte Mesa Bodrum Demirbükü satılık daire fiyatları...

Bodrum Venezia Villaları fiyat!

Bodrum Venezia Villaları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Bodrum Venezia Villaları fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Mesa Bodrum villaları Haberi

Mesa Bodrum villaları

Mesa Bodrum projesi, Bodrum Göl Mahallesi'nde Gökburun Mevkiide hayata geçiriliyor. Proje, Mesa Mesken tarafından 200 bin 697 metrekarelik alanda inşa ediliyor.

5 yıldızlı otel ve 4 yıldızlı tatil köyü olarak planlanan Mesa Bodrum projesinde otelde 45 odaya, tatil köyünde ise 260 adet suit villa üniteye yer veriliyor.

265 milyon TL yatırım bedeline sahip Mesa Bodrum projesi, Torba Mahallesi ile Göl Mahallesi arasında bulunuyor.

Üst gelir grubuna hitap edecek projede tesis alanlarına, iskele ve limana da yer alması planlanıyor. 

Denize sıfır konumda olan Mesa Bodrum projesi Bodrum merkezinin yaklaşık 17 kilometre güney doğusunda, Göl Mahalles'nin ise yaklaşık 6 kilometre güneyinde yer alıyor.

Henüz satışların başlamadığı Mesa Bodrum projesinde ruhsat alımı gerçekleştirten sonra inşa çalışmalarına da başlanacak.


Tel: 444 9 366 
Web:...