18 / 04 / 2024

Mesa Gökada iletişim bilgileri

Mesa Gökada iletişim bilgileri

3 blok şeklinde yükselen Maltepe Mesa Gökada projesi 273 konuttan meydana geliyor. Proje eşsiz adalar ve doğa manzarasına hakim. Peki Maltepe Mesa Gökada nerede?

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi!

Park Mozaik Su'da teslimler başladı! Tepe ve Mesa güvencesi ile hayata geçirilen proje başkent Ankara’nın yeşil dostu Leed Gold Sertifika’lı ilk konut projesi olma özelliğine sahip...

Mesa Çengelköy Bosphorus güncel fiyat 2021!

Mesa Çengelköy Bosphorus güncel fiyat 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Mesa Çengelköy Bosphorus güncel fiyat ve proje detayları...

Gökada Th İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökada Th İnşaat Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Türel tarafından kuruldu.

Mesa projeleri görüntülü konuşma ile evinizde!

Mesa, koronavirüs salgını sebebiyle evde kalınan bugünlerde, projelerinin internet sitelerinden randevu oluşturulan görüntülü konuşma hizmetine, canlı olarak gerçekleştirilen bire bir sohbetleri de ekledi. Mesa projeleri, görüntülü konuşma ile evinize geliyor...

MESA'dan 50'inci yıla özel kampanya!

MESA, güncel 7 projesini kapsayan 50’nci kuruluş yıldönümüne özel kampanya başlattı. MESA’nın 50. Yıl kampanyası, biri Ankara’da altısı ise İstanbul’da bulunan birbirinden seçkin projelerde, cazip avantajlarla konut sahibi olma fırsatı sunuyor.

MESA projelerinde yüzde 15 peşinatla teslime kadar ödene yok!

MESA, eşsiz adalar manzarası ve tertemiz orman havasıyla MESA GÖKADA ve doğal gölün hemen yanı başında yer alan, orman manzaralı MESA Orman projelerine sadece yüzde 15 peşinatla teslime kadar ödeme yapmadan sahip olma fırsatı sağlıyor.

Mesa Gökada'da fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor!

Mesa Grup tarafından hayata geçirilen Mesa Gökada projesinde yüzde 10 peşinat verildiğinde yüzde 0,85 faiz imkanı sunuluyor. Projede fiyatlar 339 bin TL'den başlıyor. 

MESA Gökada'ya yoğun ilgi! 0,98 faiz 120 ay vade fırsatı!

Anadolu Yakası’nda projeleri ile yükselmeye devam eden MESA, Maltepe’de hayata geçirdiği Mesa GÖKADA için yüzde 10 peşinata indirim, yüzde 0,98 faiz oranına 120 ay vadeye 2.800 TL’den başlayan fiyatlarla yılın kaçırılmayacak son fırsatını sunuyor....

Mesa Gökada güncel fiyat listesi!

Mesa Gökada güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde konut tipleri bulunuyor.

Mesa Gökada'da yılın son fırsatı! 292 bin TL'ye!

Mesa Gökada projesinde yılın son fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların fiyatları 292 bin TL'den başlıyor.

MESA, 7 projesi ile konutta büyük indirim kampanyasına katıldı!

MESA; Mesa Orman, Çubuklu 28, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Mesa Gökada ile 0.98 faiz oranı, yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat fırsatı sunan  konutta büyük indirim kampanyasına katıldı..

Mesa tarihi konut kampanyasına İstanbul projeleriyle destek veriyor!

MESA; İstanbul’daki projeleri Mesa Orman, Çubuklu 28, Mesa Koz, Mesa Cadde, Yeşilyaka Koru, Yeşilyaka Su ve Mesa Gökada ile 0.98 faiz oranı, yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat fırsatı sunan ulusal kampanyaya dahil oldu.. 

Mesa Cadde güncel fiyatları 2018!

Toplam 253 daireden meydana gelen Mesa Cadde'de lansman dönemine özel peşin fiyatları 576 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Mesa Gökada iletişim bilgileri Haberi

Mesa Gökada iletişim bilgileri


Eşsiz adalar ve doğa manzarasına hakim Mesa Gökada projesi 273 konuttan meydana geliyor. 3 blok şeklinde yükselen Mesa Gökada Evleri'nde 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli tip ve büyüklükte daireler yer alıyor. 


3 blok şeklinde yükselen Maltepe Mesa Gökada projesinde daire sahiplerine kapalı havuz ve fitness gibi sosyal donatılar da sağlanıyor. 



Maltepe Mesa Gökada nerede?


Maltepe Mesa Gökada projesi İstanbul’un Anadolu Yakası’nda E-5 ve TEM’e kolay erişimi, benzersiz konumu ile dikkat çekiyor. Mesa Gökada Rezidans Aydos Ormanları’na ve Kayışdağı Çam Ormanları’na yakın konumda alıyor.


Mesa, GÖKADA Projesi’ne www.mesa.com.tr web sitesi üzerinden ve 444 9 366 numaralı İletişim merkezi üzerinden ön talep toplamaya başladı.


Web: www.mesa.com.tr 

Tel: 444 9 366

Pınar...