19 / 04 / 2024

Mesa Kartal ne zaman teslim

Mesa Kartal ne zaman teslim

Toplam 10 bin 100 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Mesa Kartall Rezidans 304 tane daireden meydana geliyor. Peki Mesa Kartall Evleri ne zaman teslim edilecek?

Orhun Kartal ne iş yapıyor? Kaç yaşında?

Türk iş insanı ve yönetici olarak tanınan Orhun Kartal ne iş yapıyor? Orhun Kartal kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Mesa Bodrum ne zaman teslim?

Mesa Bodrum projesi 200 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Mesa Bodrum ne zaman teslim edilecek?

Mesa 48 yılda 97 bin konut üretti!

Temelleri 1769 yılında Ankara'da atılan MESA, bugüne kadar yaklaşık 11 milyon metrekarelik alanda 97 bine yakın konuta imza attı. Mesa 2017 yılında toplam sekiz güncel proje geliştirdi.

Koz Mesa teslimleri ne zaman?

Mesa Mesken A.Ş. imzasıyla İstanbul Kozyatağı'nda hayata geçirilen Kozm Mesa projesinde peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Projede fiyatlar 642 bin TL'den başlıyor...

Koz Mesa Evleri ne zaman teslim?

Koz Mesa projesi 28 katlı tek kule olarak Mesa Mesken Sanayi A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Projede toplam 280 daireye yer veriliyor...

AND Pastel Kartal ne zaman bitecek?

Nakit ödemelerde yüzde 13 indirim uygulanan AND Pastel Kartal projesi İstanbul Kartal ilçesine bağlı Esentepe Mahallesi'nde hayata geçiriliyor...

AND Kartal ne zaman satışa çıkacak?

7 blok halinde hayata geçirilecek AND Kartal Rezidans'ta 1.595 daire, 42 ofis ve 35 dükkan bulunuyor. Peki AND Kartal ne zaman satışa çıkacak?

DKY Ada Kartal ne zaman teslim?

Toplam 19 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tiplerinin 2+1' den 3+1,5'e kadar farklılık gösteriyor. Peki DKY Ada Kartal ne zaman teslim?

Tual Adalar Kartal ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık göstererek tasarlandığı projede toplam 700 adet daire yer alıyor. Peki Tual Adalar Kartal ne zaman teslim?

Yakacık Hill Kartal ne zaman teslim?

Lokasyona göre Sabiha Gökçen Havalimanı’ na 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daire alanları 77.61 metrekareden başlıyor. Peki Yakacık Hill Kartal ne zaman teslim?

Mesa, Kartal'da komşu sahil blokları inşa ediyor!

Kartal, İstanbul'un yükselen yıldızlarından. Metro ve deniz ulaşımının çift yönden avantaj sağladığı bölgede, sahil ile E5 arasında gayrimenkul satışlarında metrekarede 2 bin liraya varan fark var.

Kartal Mesa Marmara lokasyon!

20 katlı tek bloktan meydana gelen proje Mesa Mesken imzası taşıyor. Projede 105 adet daire bulunuyor. Kartal Mesa Marmara lokasyon bilgisi kapsamında Bağdat Caddesi'ne 10 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mesa Marmara Kartal satış fiyatları!

Toplam 105 adet daireden oluşan Mesa Marmara projesi Bağdat Caddesi' ne 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Mesa Marmara Kartal satış fiyatları 592 bin 200 liradan başlıyor.

Mesa Kartal ne zaman teslim Haberi

Mesa Kartal ne zaman teslim

Mesa Kartall Evleri ne zaman teslim? sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerine değinelim. Satış süreci devam eden proje İstanbul Kartal'da yükseliyor.


Konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salonlardan oluşan Kartall Mesa Konutları Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzası ile hayata geçiriliyor. Proje 32 katlı tek bloktan oluşuyor. 


Fitness center, hobi odası, spor alanları, yüzme havuzu, dinlenme alanları, kapalı otopark ve oyun alanları gibi sosyal imkanlara sahip olan Kartall Mesa Evleri 'nde toplam 304 adet konut mevcut.


Mesa Kartall Evleri ne zaman teslim? sorusuna hemen yanıtını verebiliriz. Projede yer alan konutların alanları minimum 38 metrekare, maksimum ise 120 metrekare olarak dizayn edildi. 


Kartal Mesa Residence lokasyon olarak E-5’in hemen yanında, Kartal metro istasyonuna 950 metre uzaklıkta, Yakacık metro...