25 / 04 / 2024

Mesa Kartall satış ofisi telefon

Mesa Kartall satış ofisi telefon

Kartall Mesa'da kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Dairelerin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje Mesa Mesken imzası ile hayata geçiriliyor.

Mesa Panorama lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa Panorama projesinde 3 blokta toplam 317 konut yer alıyor. Projedeki konutlar lansman fırsatlarıyla satışa çıktı.

Mesa Urla Kekliktepe satışta! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektöründe 52 senelik deneyimiyle ön plana çıkan Mesa, yeni projesi Mesa Urla Kekliktepe'yi satışa sundu. İşte Mesa'nın yeni projesi Mesa Urla Kekliktepe ile ilgili tüm merak edilenler...

MESA Çengelköy Bosphorus satışa çıktı!

Çengelköy’de hayata geçirilen MESA Çengelköy Bosphorus projesinde satışlar resmen başladı...

Mesa Çengelköy Bosphorus satışta!

Mesa en yeni projesini "Mesa yeniden Çengelköy'de hayata geçirdi. Geçtiğimiz aylarda ön talep sürecinin başladığı projede satışlar başladı.

Mesa Bodrum Demirbükü satılık!

Bodrum Gökburun'da yükselen Mesa Bodrum Demirbükü'nde 196 rezidans ve 48 villa bulunuyor. İşte Mesa Bodrum Demirbükü satılık daire fiyatları...

Mesa Orman 2 satışa çıktı!

Mesa, Çubuklu'da inşa ettiği 350 milyon TL yatırım bedelli üçüncü projesi 10 blokta 163 daireden oluşan Mesa Orman II projesini satışa çıkardı.

Mesa Orman 2 satışa sunuldu!

MESA, Orman projesine yoğun talep gösterenleri daha fazla bekletmemek amacıyla Mesa Orman'ın yeni etabı Mesa Orman 2'yi satışa sundu. Projede 2+1'den 6,5+1'e kadar değişen konut tipleri bulunuyor.

Mesa Orman 2 satışta!

Konut üretim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Mesa, kısa bir süre önce ön talep topladığı,  Mesa Orman 2 projesinde yer alan konutlarını satışa çıkardı.

Mesa satış ofislerinin çalışma saatleri değişti! 

Konut sektöründe güven ve kalitenin adresi Mesa, evden ve satış ofislerinden hizmet vermeye devam ediyor. Mesa Holding, değişen satış ofisi ve çağrı merkezleri saatlerini duyurdu...

Mesa Koz'da ofisler satışa çıktı!

Mesa Koz'un yüksek standartlı ofisleri satışa çıktı. Mesa Mesken Genel Müdürü Zafer Ak, Mesa Koz'da ofis sahibi olmak isteyenlere 50 ay vade farksız ödeme avantajı sunduklarını belirtti...

MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışta!

İstanbul Anadolu Yakası Kozyatağı’nda yaşam kalitesini zirveye çıkaran MESA KOZ’un ofisleri 50 ay vade farksız ödeme ayrıcalığıyla satışa çıkarıldı.

Türkiye’nin en çok konut satışı yapan şirketi MESA oldu!

Capital ve Ekonomist Dergileri tarafından yapılan Real Estate Stars 2018 Ödülleri kapsamında MESA “2017 Yılında Türkiye’nin (Adet Bazında) En Çok Konut Satışı Yapan Şirketleri” kategorisinde 1. oldu.         

Caba-Mesa ortaklığı Berlin'de satış ofisi açacak!

Caba-Mesa ortaklığının önümüzdeki dönemde de devam edeceğini ifade eden Mesa Genel Müdürü Boysanoğlu, Berlin'de satış ofisi açma planlarının olduğunu belirtti...

Mesa Kartall satış ofisi telefon Haberi

Mesa Kartall satış ofisi telefon

Anahtar teslimleri hemen gerçekleşen Kartall Mesa Residence 32 katlı tek bloktan oluşuyor. Proje 10 bin 100 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Kartall Mesa'da kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı sağlanıyor. Aylık taksitlerin 1.750 TL'den başladığı projede tamamı peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor. 


Mesa Mesken imzası taşıyan Kartall Mesa Konutları spor alanları, fitness center, dinlenme alanları, hobi odası, kapalı otopark, yüzme havuzu, oyun alanları gibi sosyal imkanlara sahip.


Kartall Mesa Rezidans'da 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen daireler yer alıyor. Projede konutların büyüklükleri 38 ile 120 metrekare arasında değişiyor. 


Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika, Kadıköy - Kartal Metrosu'nun yanıbaşında olan Kartall Mesa Evleri'nde 2+1'ler 357 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. 


Kartall Mesa...