28 / 03 / 2024

Mesa Koza 66 daire fiyatları

Mesa Koza 66 daire fiyatları

MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, inşaat sektöründe krize yakalanmamanın imkansız olduğunu belirtirken "MESA olarak en büyük güvencemiz markamız. İyi yerde, doğru işi yapan bir grubuz" dedi.

Mesa Koza 66 daire fiyatları!

Mesa Koza 66 daire fiyatları 473 bin TL'den başlıyor. 2 blok halinde yükselen proje toplam 206 adet daireden oluşuyor. Ankara Gaziosmanpaşa'da İlbank arazisinde hayata geçirilen projede teslimler 30 Eylül 2016 yılında gerçekleşecek.

Mesa Koza 66'a uluslararası ödül!

Mesa Koza 66 Projesi, World Architecture Community Ödülleri 34'üncü Dönem Projeleri'nin en iyi oldu ve ödüle layık görüldü.

Mesa Koza 66 projesine World Architecture Community’den ödül!

Gayrimenkul sektörünün köklü şirketlerinden olan Mesa Mesken, MESA KOZA 66 projesi ile dünyanın pek çok farklı ülkesinden projenin de katıldığı World Architecture Community Awards’dan (Dünya Mimarlık Topluluğu Ödülleri) ‘Architecture-Realised (Mimari-Tamamlanan)’ kategorisinde ödül aldı.

Mesa Koza'nın iptali davası Danıştay’dan döndü!

Ankara'da Büyükesat Vadisi’nde inşa edilecek Mesa Koza Konut Projesi’nin yürütmesinin durdurulması ve iptali için açılan dava Ankara 18. İdare Mahkemesi’nde reddedilmesinin ardından Danıştay’dan döndü.

Sanatseverler Mesa Koza 66 karma sergisinde buluşuyor!

MESA’nın Ankara’nın en gözde semti Gaziosmanpaşa’da hayata geçirdiği MESA KOZA 66 açtığı karma sergi ile 3-17 Aralık tarihleri arasında sanatseverlerini buluşturacak.

Mesa Koza 66 davetlileri ile buluştu!

‘Kalite’ ve ‘güven’in adresi, gayrimenkul sektörünün köklü markası MESA’nın Ankara’nın en gözde semti Gaziosmanpaşa’da hayata geçirdiği MESA KOZA 66 projesi ev sahipliği yaptığı etkinliklerle vadettiği yaşamı yansıtmaya devam ediyor.

MESA KOZA 66 açık sinema etkinliği yarın!

MESA tarafından Ankara'nın Gaziosmanpaşa ilçesinde hayata geçirilen MESA KOZA 66 projesinin yaz etkinlikleri açık hava sineması ile devam ediyor. Açık hava sinema gösterimi yarın gerçekleşecek.

Ankara Mesa Koza 66'da 'Yaza Merhaba' partisi yapıldı!

Gayrimenkul sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan köklü markası MESA’nın Ankara’nın en gözde semti Gaziosmanpaşa’da hayata geçirdiği MESA KOZA 66’da seçkin konukların biraraya geldiği başkentin en renkli ‘yaza merhaba’ partisi gerçekleşti.

Mesa Koza 66 Yaza Merhaba Partisi yarın!

MESA tarafından Ankara Gaziosmanpaşa'da inşa edilen Mesa Koza 66 projesinde yaza merhaba partisi düzenleniyor. Parti, yarın saat 13:00 ile 17:00 arasında gerçekleşecek.

Mesa Koza 66 Ankara ödeme planı!

Mesa Koza 66 Ankara ödeme planı kapsamında 0,70 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Mesa Koza 66'da fiyatlar 565 bin TL'den başlıyor...

Mesa Koza 66 Evleri fiyatları!

Mesa Koza 66 Evleri fiyatları 565 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ankara'da yer alan Mesa Koza 66 projesinde 0,70 faizle 10 yıl sabit taksitli ödemeler yapılıyor...

Mesa Koza 66 Projesi'nde yüzde 20 peşinatla!

MESA KOZA 66 Projesi’ni de kampanyaya dahil etti. 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olan 10 yılda, 0.70 vade farkı ve %20 peşinat avantajı sunan kampanya yoğun ilgi görüyor.

Mesa Mesken Park Mozaik projesini satışa çıkardı!

İstanbulda'ki projelerin ardından yeniden Başkent piyayasına dönen Mesa Mesken,Park Mozaik ve Mesa Koza 66 projeleriyle dönen Mesa Mesken, yaklaşık 1 milyar lira proje geliri bekliyor.

Mesa Koza 66 evleri 473 bin liradan başlıyor!

ANKARA merkezli Mesa Mesken, İstanbul'daki projelerin ardından yeniden Ankara'ya döndü. Başkent piyasasına Park Mozaik ve Mesa Koza 66 projeleriyle dönen Mesa Mesken, yaklaşık 1 milyar lira proje geliri bekliyor.

Mesa Koza 66 daire fiyatları Haberi

Mesa Koza 66 daire fiyatları

MESA Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, inşaat sektöründe krize yakalanmamanın imkansız olduğunu belirtirken "MESA olarak en büyük güvencemiz markamız. İyi yerde, doğru işi yapan bir grubuz" dedi. Boysanoğlu, sektörde kararlı adımlarla ilerleyeceklerine dikkat çekti. Boysanoğlu, yıl sonunda teslimine başlanacak MESA KOZA 66 projesiyle ilgili gelişmeleri bir grup gazeteciyle değerlendirdi. Sürekli büyüyen ve gelişen Ankara'da Gaziosmanpaşa'nın değerinin hep arttığına vurgu yapan Boysanoğlu, "Nitelikli yeni yaşam alanlarının kısıtlı kaldığı Ankara'da; manzarayı, korunaklı, elit ve konforlu bir hayatı MESA KOZA 66'da biraraya getirdik ve MESA olarak bir kez daha Koza Sokak'a imzamızı attık" diye konuştu. MESA KOZA 66'yı anlatırken inşaat sektöründeki gelişmeleri de değinen Boysanoğlu, "Ekonomik sıkıntılardan, krizlerden söz edilirken siz nasıl ilerliyorsunuz" sorusunu yanıtladı. Boysanoğlu, şöyle konuştu: "İnşaat sektöründe faaliyet...