18 / 04 / 2024

Mesa Marmara teslim tarihi

Mesa Marmara teslim tarihi

Mesa Marmara Kartal daire fiyatları kat ve planlarına göre değişiyor. İDO Pendik İskelesine 7 dakikalık mesafede bulunan projede 24 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Mesa Marmara ne zaman teslim?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje 20 katlı tek blok halinde yükseliyor. Proje İDO Kartal İskelesine 1 dakika uzaklıkta bulunuyor. Peki Mesa Marmara ne zaman teslim?

Mesa Marmara Evleri fiyatları!

Mesa Marmara Evleri fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Bağdat Caddesi'ne 10 dakika uzaklıkta bulunan proje Mesa Mesken imzası ile hayata geçiriliyor.

Mesa Marmara fiyat listesi!

Mesa Marmara fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. İstanbul'un Kartal ilçesinde hayata geçirilen projede 24 ay vade imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Portre Marmara projesi nerede? Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek?

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı işbirliğiyle İstanbul'un Pendik ilçesinde hayata geçen Portre Marmara projesi satışları devam ediyor? Peki, Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Mesa Bodrum ne zaman teslim?

Mesa Bodrum projesi 200 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Mesa Bodrum ne zaman teslim edilecek?

Mesa Gökada teslim tarihi!

Mesa Gökada teslim tarihi hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Mesa Mesken Sanayii A.Ş. tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de yükseliyor.  

Mesa Çubuklu 28 teslim tarihi!

Mesa Çubuklu 28 projesi altı blok olarak İstanbul Beykoz'da Mesa Mesken A.Ş. tarafından hayata geçirildi. Mesa Çubuklu 28 teslim tarihi ne zaman?

Azur Marmara teslim tarihi!

Azur Marmara projesinde 2+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. Projede 36 ay ve 24 ay sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Beylikdüzü İhlas Marmara 4 teslim tarihi!

İhlas Marmara Evleri 4 projesi İstanbul Beylikdüzü'de İhlas Marmara Evleri Ortak Girişimi tarafından hayata geçirildi. Beylikdüzü İhlas Marmara 4 teslim tarihi ne zaman?

Mabeyn Marmara teslim tarihi!

Mabeyn Marmara projesi İstanbul Beylikdüzü'de yedi blok olarak Canan İnşaat tarafından hayata geçirildi. Mabeyn Marmara teslim tarihi ne zaman?

Güneşli Huzurlu Marmara ne zaman teslim?

Huzurlu Marmara projesi toplam 289 daire ve 12 adet ticari alandan oluşuyor. Güneşli Huzurlu Marmara ne zaman teslim?

Huzurlu Marmara Güneşli ne zaman teslim?

Huzurlu İnşaat tarafından kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi Basın Ekspres yoluna yakın mesafede konumlanıyor. Peki Huzurlu Marmara Güneşli ne zaman teslim?

Mesa Gökada Maltepe proje teslim tarihi!

Mesa Gökada Maltepe proje teslim tarihi Ocak 2020 yılı olarak belirtiliyor. Mesa Gökada'da 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri bulunuyor...

Mesa Gökada ne zaman teslim?

Adalar ve deniz manzarasına hakim Mesa Gökada Evleri İstanbul'un Anadolu yakasında Maltepe'de inşa edilecek. Peki Mesa Gökada ne zaman teslim?

Mesa Gökada Evleri teslim tarihi!

Mesa Gökada Evleri teslim tarihi Ocak 2020 yılı olarak belirtiliyor. Mesa Gökada projesinde 273 daire yer alıyor...

Yakacık Marmara Loft Evleri ne zaman teslim?

Görgülü İnşaat tarafından hayata geçirilen Marmara Loft projesi 152 adet daireden meydana geliyor. Peki Yakacık Marmara Loft Evleri ne zaman teslim?

Mesa Marmara teslim tarihi Haberi

Mesa Marmara teslim tarihi

Mesa Marmara Residence'de 105 adet konut bulunuyor. 20 katlı tek bloktan meydana gelen projede teslimlerin 2017 yılı Haziran ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor.


Mesa Marmara Kartal daire fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Mesa Mesken imzası ile hayata geçirilen projede 2+1 ve 3+1 konutlar yer alıyor. 


İstanbul'un Kartal ilçesinde inşa edilen Mesa Marmara Evleri İDO Kartal İskelesine 1 dakika, Bağdat Caddesi'ne 10 dakika, DO Pendik İskelesine 7 dakika uzaklıkta yükseliyor. 


Mesa Marmara Kartal daire fiyatları!

2+1 fiyatları 586 bin 800 TL'den, 

3+1 fiyatları 828 bin TL'den başlıyor. 


Kartal Mesa Marmara'da yüzde 30 peşinatta, kalan yüzde 30'luk bedel 1 yıl sonra, yüzde 30'luk bedel 2 yıl sonra ödeniyor, kalan kısım ise 24 ay taksitlendiriliyor. 


Mesa Marmara Kartal satış ofisi iletişim

Telefon: 444 9 366 

Web adresi: