19 / 04 / 2024

Mesa Nurol  Yeşilyaka Su fiyat listesi

Mesa Nurol  Yeşilyaka Su fiyat listesi

Teslimlerin 2019 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği Büyükçekmece Yeşilyaka Su Evleri'nde ön talepler toplanıyor. İşte Büyükçekmece Yeşilyaka Su fiyat listesi..

Büyükçekmece Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı! Yeni proje!

Mesa ve Nurol güvencesiyle Büyükçekmece’de inşa edilen şehrin gürültüsünden uzakta, sizi doğa ile özgürleştirecek, göz alıcı yemyeşil dokusuyla büyüleyici Yeşilyaka’nın yeni etabı Yeşilyaka Bahçe satışa çıktı.

Büyükçekmece Yeşilyaka Su'da yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol ortaklığı ile hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor. Projede 472 müstakil villa bulunuyor.

Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı!

Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde hemen teslimde yüzde 1 KDV avantajı devam ediyor. Peki Yeşilyaka Su projesinde villa fiyatları ne kadar? 

Nurol GYO, Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor! 

Nurol GYO, İstanbul Esenyurt'ta yükselen Ödül İstanbul'dan 60 adet konutu 331.9 milyon TL'ye alıyor. İşte şirketten yapılan o son dakika açıklaması...

Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı!

50 seneyi aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması arasında yer alan Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinde peşin ödemelerde yüzde 10 indirim fırsatı başladı.

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı yüzde 1 KDV avantajıyla satışta! Yeni proje! 

Yeşilyaka Su projesinin son etabı yüzde 1 KDV avantajıyla satışa sunuldu. Peki Yeşilyaka Su projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Yeşilyaka Su projesinin sosyal tesisi açıldı!

Yeşilyaka Su projesinin geçtiğimiz pazar günü gerçekleştirilen Bahar Şenliği’nde yeni sosyal tesisinin açılışı yapıldı. 

Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı hemen teslim imkanıyla satışta!

50 seneyi aşkın köklü geçmişleri ile gayrimenkul sektörünün önde gelen iki firması arasında yer alan Mesa ve Nurol’un imzasıyla hayata geçirilen Yeşilyaka Su projesinin yeni etabı satışa çıkarıldı...

Yeşilyaka Su Projesi'nin yeni etabı satışa çıktı!

Mesa Mesken tarafından Büyükçekmece'de hayata geçirilen Yeşil Yaka Su Projesi'nde yeni etapta villa satışları başladı. Satışa sunulan villalar Mayıs 2023'te teslim edilecek.

Yeşilyaka Su fiyat!

Mesa Mesken imzasına sahip Yeşilyaka Su projesinde satışlar başladı. Yeşilyaka Su fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor...

Yeşilyaka Su nerede?

Yeşilyaka Su nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Yeşilyaka Su nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Yeşilyaka Su Projesi'nin yeni etabı satışta!

Mesa Mesken tarafından  Büyükçekmece'de hayata geçirilen Yeşil Yaka Su Projesi'nde yeni etapta villa satışları başladı. Satışa sunulan villalar Ekim 2022'de teslim edilecek.

Nurol GYO'nun çıkarılmış sermayesi 310.2 milyon TL'ye artırıldı!

Nurol GYO 295 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin, toplam satış tutarı 190 milyon TL olacak şekilde, nakden, tamamen ve her türlü muvazaadan ari olmak üzere 15 milyon 200 bin TL artırılarak 310 milyon 200 bin TL'ye çıkarılmasına karar verildi. 

Mesa Nurol  Yeşilyaka Su fiyat listesi Haberi

Mesa Nurol  Yeşilyaka Su fiyat listesi

600 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçirilen YeşilYaka Su  projesi 472 adet villadan meydana geliyor.  Projede villa alanları 147 metrekareden başlıyor. 


 

Mesa-Nurol İş Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Büyükçekmece Yeşilyaka Su'da İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece, Karaağaç Mahallesi'nde, Sırtköy Bulvarı üzerinde yer alıyor.  Proje Büyükçekmece Gölü'ne yakınlığı ile dikkat çekiyor.


 

Teslimlerin 2019 yılı Aralık ayında gerçekleşeceği Büyükçekmece Yeşilyaka Su Evleri'nde kişiye özel ödeme planı hazırlanıyor. 


Büyükçekmece Yeşilyaka Su fiyat!
 

Yüzde 1 KDV fırsatı sunulanBüyükçekmece Yeşilyaka Su'da fiyatlar 1 milyon 690 bin TL ila 4 milyon 426 bin TL arasında değişiyor.  Projede yüzde 20 peşin ödemelerde kalan kısım banka kredisi ile verilebiliyor. 

Yeşil Yaka Su'da daire sahiplerine  fitness, açık ve kapalı yüzme havuzu, yürüyüş alanları ve çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar sağlanıyor.