25 / 04 / 2024

mesa orman konut projesi

mesa orman konut projesi

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Mesa Orman Çubuklu projesinin lansmanının 2018’de yapılacağını ifade etti.

Aydos Ormanı’nın hemen yanında konut projesi yapılacak!

İstanbul Kartal’daki Aydos Ormanı “millet bahçesi” yapılacağı öğrenildi. Projeye ilişkin itirazlara karşın Aydos’taki çalışmalar hız kesmeden devam ederken, ormanın bileşenlerinden Velibaba Ormanı’nın yanı başında konut projesi için adım atıldı.

Orman yangınları konut sigortasına olan talebi artırdı!

İklim değişikliğiyle oluşan aşırı sıcaklar, Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgede orman yangınlarına yol açıyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi ise ciddi oranda artırdı.

Orman yangınları konut sigortasına talebi artırdı!

İklim değişikliğinin sebep olduğu aşırı sıcaklar, son dönemlerde Türkiye'nin Ege ve Akdeniz başta olmak üzere birçok bölgesinde orman yangınlarına neden oluyor. Bu durum bölgede yaşayan halk ve yazlık sahiplerini tedirgin ederken, konut sigortasına olan talebi de oldukça artırdı.

Mesa Panorama Maltepe'de sınırlı süre için 72 ay vade ve 1.89 faizle konut fırsatı! 

Mesa Panorama Maltepe'de yoğun talep üzerine sıfır peşinat fırsatı başladı. Sınırlı süre için geçerli olacak kampanyada 72 ay vade ve 1.89 faiz imkanı sunuluyor. Peki Mesa Panorama Maltepe'de konut fiyatları ne kadar? 

Mesa Orman 2'de 120 ay yüzde 1,49 vade oranı! Hemen teslim!

Mesa Orman 2 projesinde 120 ay yüzde 1,49 vade oranı fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor.

Mesa Orman 2 fiyat listesi Ekim 2022!

Mesa Orman 2 Projesi’nin tüm detayları belli olmaya başladı. Peki, Mesa Orman 2 Projesi’nin fiyatları ne kadar, Mesa Orman 2 Projesi’nin nerede? İşte detaylar…

Mesa'dan Kayaşehir'e dev proje! En az 20 bin yeni konut geliyor! 

Mesa, İstanbul Başakşehir'de Resneli Çiftliği mevkiinde 2.5 milyon metrekare büyüklüğe sahip arsa için kat karşılığı inşaat anlaşması imzaladı. Peki Mesa'nın Kayaşehir projesinde kaç konut inşa edilecek? İşte tüm ayrıntılar...

Mekar Konut Yapı Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Mekar Konut Yapı Orman Ürünleri Limited Şirketi Pendik'te Metin Karahan tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 1. Etap için imzalar atıldı! Dev projeyi Mesa Mesken inşa edecek!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Çınarköy Evleri 1. Etap sözleşmesi, Mesa Mesken ile 11 Nisan tarihinde imzalandı. Sözleşme bedeli 1 milyar 150 milyon TL olarak belirlendi. 

Mesa Mesken konut sektöründe yatırımlarını artıracak!

Uzun yıllardır inşaat sektöründe başarılı işlere imza atan Mesa İnşaat gelecek yıl yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Mesa Mesken yeni konut projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul'da sayısız konut projesi hayata geçiren Mesa Mesken yeni yatırımlar için düğmeye bastı. Firma yeni projelerinde bahçeli müstakil konutlar inşa edecek. 

Orman yangınlarında konut sigortası koruması var mı?

Son zamanlarda Türkiye genelinde çok sayıda kentte çıkan orman yangınları birçok evi kullanılmaz hale getirdi. Peki orman yangınlarında konut sigortası koruma sağlar mı? DASK orman yangınları için geçerli olur mu işte detaylar...

MESA Orman I’in teslimleri bu ay!

MESA, Beykoz Çubuklu MESA Orman I’deki konut telimlerini bu ay gerçekleştiriyor. MESA Orman I, şehirden uzaklaşmadan, doğa ile komşu bir yaşam sunuyor.

mesa orman konut projesi Haberi

mesa orman konut projesi

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, yarım asırda 98 bin konut ürettiklerini belirtirken, “2018’de de en iyi bildiğimiz işi yapmaya, konut üretmeye devam edeceğiz” dedi

Milliyet Gazetesi’nde yer alan habere göre, 2018 yılında Mesa Mesken’in “50’ye bir kala olan yılı” olacağını hatırlatan Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, gayrimenkul açısından da hali hazırda 350 hine yakın kişiye yarım asra yakın süredir yüksek standartlarda bir yaşam sunan 98 bin konut ürettiklerini vurguladı. Boysanoğlu, “Zamansız konutlar ürettik; konutlarımız hem sundukları kalite, yüksek yaşam standartları, hem de değer açısından güncelliklerini koruyor. Dolayısıyla MESA’nm yarattığı müşteri memnuniyeti hem oran olarak sektörün zirvesini oluşturuyor, hem de derece olarak çok yüksek. Bu da bize çok önemli avantajlar sağlıyor. Çoğu yeni projemizde, mevcut müşterilerimiz ya | da...