28 / 03 / 2024

mesa orman projesi

mesa orman projesi

MESA, Beykoz Çubuklu MESA Orman I’deki konut telimlerini bu ay gerçekleştiriyor. MESA Orman I, şehirden uzaklaşmadan, doğa ile komşu bir yaşam sunuyor.

MESA Orman’da brunch etkinliği!

İstanbul Anadolu Yakası’nın en özel lokasyonlarından Çubuklu’da, sırtını şehrin oksijen depolarından biri olan İstanbul Kent Ormanı'na yaslayan MESA Orman’da doğayla iç içe keyifli günler, hafta sonu verilen brunchla başladı.

Mesa Orman'ın lansmanı yapıldı!

Gayrimenkul sektöründe 50 yıla dayanan ödünsüz kalite anlayışını nitelikli yaşam alanlarıyla buluşturan Mesa, Beykoz Çubuklu'da hayata geçirdiği yeni projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

MESA Orman basın lansmanı 26 Nisan'da!

Yarım asra yaklaşan köklü geçmişi ile Türkiye inşaat sektörünün ‘kalite’ ve ‘güven’ ile anılan markası MESA’nın İstanbul’un Anadolu Yakasında hayata geçireceği Çubuklu’daki projesi MESA Orman, lansmana çıkıyor.

Mesa Orman Çubuklu’nun lansmanı yakında!

Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, Mesa Orman Çubuklu projesinin lansmanının 2018’de yapılacağını ifade etti.

Dilasa Orman'da 2+1'ler 3 milyon 833 bin TL'ye! 0 faiz fırsatıyla!

Zeray Dilasa Orman projesinde yer alan 2 oda 1 salon konutların fiyatları 3 milyon 833 bin TL'den başlıyor. 0 faiz imkanı sağlanan Dilasa Orman projesi 20 blok olarak yükseliyor.

Yurttaş konut derdine düşmüşken, Millet Ormanı Projesi görenleri şaşkına çevirdi!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 ay geçti. Depremzedeler konutlarına yerleşecekleri günü beklerken, Kahramanmaraş' a yapılan Millet Bahçesi görenleri şaşkına çevirdi.

Aydos Ormanı’nın hemen yanında konut projesi yapılacak!

İstanbul Kartal’daki Aydos Ormanı “millet bahçesi” yapılacağı öğrenildi. Projeye ilişkin itirazlara karşın Aydos’taki çalışmalar hız kesmeden devam ederken, ormanın bileşenlerinden Velibaba Ormanı’nın yanı başında konut projesi için adım atıldı.

Zeray Dilasa Orman fiyat listesi Ağustos 2023! 

Zeray Dilasa Orman fiyat listesi Ağustos 2023 haberimizde yer alıyor. Zeray İnşaat imzası taşıyan Dilasa Orman projesinde 660 konut bulunuyor. İşte Zeray Dilasa Orman projesi ile ilgil detaylar...

Mesa Orman 2'de 120 ay yüzde 1,49 vade oranı! Hemen teslim!

Mesa Orman 2 projesinde 120 ay yüzde 1,49 vade oranı fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor.

Mesa Orman 2 fiyat listesi Ekim 2022!

Mesa Orman 2 Projesi’nin tüm detayları belli olmaya başladı. Peki, Mesa Orman 2 Projesi’nin fiyatları ne kadar, Mesa Orman 2 Projesi’nin nerede? İşte detaylar…

Mesa Urla Kekliktepe satışta! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektöründe 52 senelik deneyimiyle ön plana çıkan Mesa, yeni projesi Mesa Urla Kekliktepe'yi satışa sundu. İşte Mesa'nın yeni projesi Mesa Urla Kekliktepe ile ilgili tüm merak edilenler...

Altın Orman fiyat!

Kalamış Yapı imzasıyla İzmir'de yükselecek projenin tüm detayları açıklandı. Peki Altın Orman projesi'nin fiyatı ne oldu? İşte Altın Orman projesinin tüm detayları...

Altın Orman nerede?

Kalamış Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilecek proje satışa sunuldu. Satışa sunulan projenin tüm detayları belli oldu. Peki Altın Orman projesi nerede yükselecek? İşte Altın Orman projesinin tüm detayları...

Altın Orman projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Kalamış Yapı imzasıyla İzmir'de hayata geçirilecek projenin tüm detayları belli oldu. Peki proje nerede yükselecek? İşte Altın Orman projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Altın Orman geliyor! Yeni proje!

19 senelik Kalamış Yapı imzasıyla inşa edilecek olan Altın Orman Projesi, 36 dönümlük arazide yükseliyor. Altın Orman projesi, 1 milyar 400 bin Türk Lirası yatırımla Uçan Yol’un hemen yanında konumlanıyor. 

Mesa Urla ön talep topluyor! Yeni proje!

Yeni projeler için düğmeye basan Mesa, Urla projesi için ön talep sürecini başlattı. Proje Urla Kekliktepe bölgesinde hayata geçirilecek.

MESA Orman I’in teslimleri bu ay!

MESA, Beykoz Çubuklu MESA Orman I’deki konut telimlerini bu ay gerçekleştiriyor. MESA Orman I, şehirden uzaklaşmadan, doğa ile komşu bir yaşam sunuyor.

mesa orman projesi Haberi

mesa orman projesi

MESA, Beykoz Çubuklu MESA Orman I’deki konut telimlerini bu ay gerçekleştiriyor. İstanbul’un en temiz havasının bulunduğu, en özel lokasyonlarından Beykoz Çubuklu’da, orman ve gölün yanı başında konumlanan MESA Orman I’de yeşilin tüm tonlarıyla çevrelenmiş bir yaşam sunuluyor. Rahat ulaşım imkjnaları sunulan MESA Orman I’de şehirden uzaklaşmadan, doğa ile komşu bir yaşam ev sahiplerinin oluyor. 

Kvoid-19 salgınıyla birlikte ortaya çıkan doğaya yakın olma özlem ve ihtiyacını gideren MESA Orman I, az katlı ve yatay mimarisiyle içinde olduğu doğa ile bir bütün olacak şekilde dizayn edildi ve 2019'da Sign of The City Awards’da “En İyi Konut” ödülünü kzandı. Farklı ağaç türlerinin gölgesinde, İstanbul’un nadir ormanlarından birine ve huzurlu bir göle komşu konumlanan bu özel proje, doğanın tüm tonları ile büyüleyici bir yaşam...