16 / 04 / 2024

mesa yeni proje 2018

mesa yeni proje 2018

Kurulduğu tarihten bu yana onlarca aileyi ev sahibi yapan Mesa Mesken 4 yeni projeye hazırlanıyor. Şirketin ayrıca 9 projesinde de satış süreci devam ediyor...

TOKİ'den Kocaeli'ye 114 konut ve 4 dükkanlık yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli'de 115 konut ve 4 dükkanlık yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'a 211 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Ataşehir'de 211 konut ve 23 adet dükkanın yer aldığı bir yeni proje inşa edecek.

TOKİ Aydın'da 393 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Aydın'ın Söke ilçesinde 393 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

Emlak Konut GYO'dan 4 yeni proje geliyor!

Yeni projelerine son sürat devam eden Emlak Konut GYO 4 yeni proje için düğmeye bastı.

TOKİ'den Siirt'e 79 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Siirt'te 79 konutluk yeni proje inşa edecek.

Mesa Urla Kekliktepe satışta! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektöründe 52 senelik deneyimiyle ön plana çıkan Mesa, yeni projesi Mesa Urla Kekliktepe'yi satışa sundu. İşte Mesa'nın yeni projesi Mesa Urla Kekliktepe ile ilgili tüm merak edilenler...

TOKİ'den Alanya'ya 250 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Alanya'da 250 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kırşehir'e 205 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırşehir Çiçekdağı'nda 205 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu projenin ihalesi yarın yapılacak.

Son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje! İşte kaçırılmayacak fırsatlar...

Konut yatırımı yapacak kişiler lansman fırsatıyla satışa sunulan projeleri merak ediyor. Son 1 ayda toplamda 4 yeni projenin lansmanı gerçekleştirildi. İşte son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje...

TOKİ Eskişehir'de 428 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir Odunpazarı'nda 428 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi 24 Mart tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Gaziantep Şehitkamil'e 587 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Gaziantep Şehitkamil'de 587 konutluk yeni proje hayata geçirecek.

TOKİ Düzce'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Düzce'de 63 konutluk yeni proje inşa edecek. 

TOKİ'den Kahramanmaraş'a 158 konutluk yeni proje!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş Afşin'de 158 konutluk yeni proje inşa edecek.

mesa yeni proje 2018 Haberi

mesa yeni proje 2018

Mesa Mesken 4 yeni projeye hazırlanıyor. Projelerin 1'i Antal'yada, 3'ü ise İstanbul'da yer alıyor. Hazırlık aşamasının devam ettiği projelerin ne zaman satışa çıkacağı belli değil. 

Mesa'nın Antalya Muratpaşa'da hayata geçireceği proje, Emlak Konut GYO arsası üzerinde inşa edilecek. İnşaat hazırlıklarının yapıldığı projenin yıl içinde de satışa çıkması düşünülüyor. Şirketin İstanbul'daki projelerinin ne zamana başlayacağı henüz açıklanmıyor. 

Yeni projeler 
1- Antalya Muratpaşa
2- İstanbul Kemerburgaz
3- İstanbul Dragos
4- İstanbul Kartal

Daha önce bir çok proje hayata geçirerek ev almak isteyenlerin hayallerini gerçekleştiren Mesa Mesken'in satışı devam eden 9 projesi bulunuyor. 

Satışı devam eden projeleri
1- Mesa Cadde
2- Mesa Gökada
3- Mesa Çubuklu 28
4- Mesa Koz
5- Yeşilyaka Su
6- Mesa Koza 66
7- Park Mozaik
8- Yeşilyaka Koru
9- Tema İstanbul...