25 / 04 / 2024

mesanın aldığı ödüller

mesanın aldığı ödüller

Türkiye'deki inşaat ve gayrimenkul projelerinin en iyilerinin ödüllendirildiği " Sign of the City Awards " ödül töreninde MESA imzası taşıyan üç proje ödüle layık görüldü..

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

A101'den iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı! Çabuk koşun treni kaçırmayın!

Türkiye'nin önde gelen market zincirlerinden biri olarak bilinen milyonlarca A101'e müjde. A101, Apple'ın en yeni akıllı telefonlarından biri olan iPhone 13'e ''Aldın aldın'' ve Dünya A101 Günü kapsamında indirim yaptı. İşte 11 Nisan 2023 iPhone 13 fiyat listesi ve özellikleri...

Binance, Kore kripto borsası GOPAX'ın çoğunluk hissesini satın aldı

Binance Holdings , 2021'de piyasadan çekildikten sonra Güney Kore'ye dönmeyi planlıyor . Hacim olarak dünyanın en büyük kripto para ticaret platformu, Güney Kore merkezli kripto para borsası GOPAX'ın çoğunluk hissesini satın aldığını açıkladı .

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Elon Musk hakkında flaş iddia! Bu kez de bu işe el attı!

Twitter’ı satın aldıktan sonra gündemden düşmeyen Tesla, SpaceX ve Twitter’ın CEO’su Elon Musk hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. İşte Elon Musk’ın gireceği yeni sektör.

2 haftalık aradan sonra bir ilk yaşanıyor! Çeyrek altın aldı başını gidiyor! Yatırımcılar pişman olmadan hemen bakın

Son iki haftadır sert düşüşler yaşayan altın fiyatları bugünn yükselişe geçti. Gram altın 1000 TL kritik seviyeyi geçerken çeyrek altın aldı başını gidiyor. İşte son dakika güncel altın fiyatları.

Gram altın, çeyrek altın düşüyor diye sakın aldırmayın! Üstüne basa basa uyardı! Altın bir sene sonra bu kadar olacak

Ekonomist Ramazan Kurtoğlu, elinde gram altın ve çeyrek altın olanları işaret ederek, fiyatlarının şu anki düşüşü ile ilgili ''sakın aldırmayın, altın fiyatları 1 sene sonra altın çağını yaşayacak'' diyerek yatırımcıları uyardı.

A101'den iPhone 13 Pro 1 TB'a dev indirim! "Aldın aldın" kampanyasını kaçırmayın! 11 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en popüler zincir marketleri arasına adını yazdıran A101, iPhone 13 Pro'nun 1 TB versiyonuna özel "Aldın aldın" kampanyası düzenledi!  Peki, A101'de iPhone 13 Pro 1 TB kaç TL? İşte 11 Ağustos 2022 fiyat listesi...

FuzulEv Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu lisansını aldı!

Faizsiz finansman sisteminin öncü markası FuzulEv, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından yürütülen intibak sürecini tamamlayarak lisansını aldı.

Eminevim BDDK lisansını aldı! 3. Nesil Finansman Modeli devreye alındı!

Tasarruf finansını 30 sene önce Türkiye ile buluşturan ve bugün dev bir sektör haline gelmesine imkan sunan Eminevim BDDK lisansını aldı. Eminevim Genel Müdürü Sait Aytaç, BDDK lisansının alınmasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

DAP Yapı ‘yılın tüketici markası’ ödülünü aldı!

Yeni konut yatırımlarını hız kesmeden sürdüren DAP Yapı, gayrimenkul sektöründe bu senenin ‘tüketici markası’ ödülünü aldı.

Ray Dalio Bitcoin satın aldığını açıkladı!

Dünyanın en büyük hedge fonu Bridgewater Associates'in sahibi Ray Dalio, Bitcoin satın aldığını duyurdu. 

Acun Ilıcalı Düzce'den arsa satın aldı!

Survivor'u Türkiye'de çekmek için hazırlıklara başlayan Acun Ilıcalı Düzce'nin Gölormanlı köyünde 50 dönümlük çiftlik arazisi satın aldı.

Robbie Williams Cenevre'den villa satın aldı!

Dünyaca İngiliz ünlü şarkıcı Robbie Williams, ailesiyle bir süredir kaldığı Cenevre’den 240 milyon TL'ye villa satın aldı. 

mesanın aldığı ödüller Haberi

mesanın aldığı ödüller


Türkiye'deki inşaat ve gayrimenkul projelerinin en iyilerinin ödüllendirildiği Sigtı of the City Awards ödül töreninde MESA irazasr taşıyan üç proje ödüle layık görüldü. MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "45 yıl önce. 'işini daha iyi, daha doğru ve sürdürülebilir bir şekilde yapma' ideali ve felsefesi ile kurulan MESA. bugüne kadar 8 milyon metrekarenin üzerinde bir alanda inşa etüği 80 bine yakın konut ile adı "kalite' ve 'gııven' ile anüan bir 'yaşam markası' haline gelmiştir. MESA imzası taşıyan üç ayrı projenin bu önemli organizasyon tarafından ödüllendirilmesi, aynı zamanda bugüne kadar attığımız adımların doğruluğunun da kanıtıdır" dedi. Boysanoğlu. "Ödüller, attığımız adımların doğruluğunun tescili" ifadelerim kullandı. 


3 PROJESİ ÖDÜL ALDI 

MESA'nın onur gecesinde ilk ödül Tema İstanbul ile geldi. Mesa, Artaş Avrupa Konutları, Öztaş,...