20 / 04 / 2024

meşelipark site özellikleri

meşelipark site özellikleri

Meşelipark Apartments'da 86 ile 186 metrekare arasındaki konutlar 106 bin YTL'ye, 186 metrekarelikler de 266 bin 500 YTL'ye satılıyor.

Site sahipleri adiatlarda KDV indirimi talep ediyor! Bakın son düzenleme nasıl olacak?

Konut siteleri üzerindeki yüzde 18'lik KDV yükünün azaltılmasına yönelik çalışmaların başlatıldığı duyurusu sonrasında, site yönetimleri aidatlarda düşüş öngörüyor. Bu gelişme, konut sahiplerinin mali yükünü hafifletecek ve aidat ödemelerinde rahatlama sağlayacak bir adım olarak görülüyor.

Electrolux Zaman Ayarlı Filtre Kahve Makinesi en ucaza nereden alınır? Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Electrolux EKF7700 Zaman Ayarlı Filtre Kahve Makinesi gelişmiş teknolojisi sayesinde kahve içme işlemini pratik bir hale getiriyor. Zaman ayarlı özelliği ile demleme işlemi 1 gün önceden başlayabiliyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler?

Philips Katı Meyve Sıkacağı en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 20 Şubat 2023 fiyat listesi

Philips katı meyve sıkacağı aynı zamanda hem meyve hemde sebze suyu elde etmeye yarayan tasarıma sahiptir.Tek bir düğme ile taze ve doğal meyve suyunu ortaya koyar ve cihazın temizliği çok kısa sürer. Peki ürünün diğer özellikleri neler? 

Vatandaşları çıldırtan site aidatlarında flaş gelişme! Apartman ve site yöneticileri buna ne diyecek?

Site aidatlarına yapılan fahiş zamlar insanları isyan ettirmişti. Zamlar resmen kira fiyatlarını aşarken, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı harekete geçti. İşte detaylar...

Fahiş site aidatlarında bu kez iyi haber! Bakanlığın rüzgarı yetti!

Son günlerde çoğu yerde kira fiyatlarını aşmaya başlayan site aidatlarında yeni bir gelişme yaşandığı ortaya çıktı. Buna göre, yaşanan fahiş artışlara bakanlığın devreye gireceğini açıklamasının ardından aidatlarda geri çekilmeler yaşandığı bildirildi.

Tuzla Birlik Sitesi'nde duran kentsel dönüşüme site sakinlerinden tepki!

İstanbul'un Tuzla ilçesinde bulunan Birlik Sitesi'ndeki hak sahipleri, 4 yıldır inşaatı yapılmayan kentsel dönüşüme tepki gösterdi.

Site hayatı, konfor ve güven veriyor!

Site hayatında özellikle büyük şehirlerde gün geçtikçe daha çok ailenin tercih ettiği bir yaşam tarzı bulunuyor. Son yıllarda özellikle büyükşehirlerde yükselen konut projelerinin özellikleri ve sundukları imkanlar, konforlu yaşamın kapılarını aralıyor.

Site yönetim olağan toplantısı nasıl yapılır?

Anagayrimenkul kat malikleri kurulu tarafından, sözleşme, yönetim planı ve kanun hükümlerine göre verilen kararlar ile yönetiliyor. Peki, site yönetim olağan toplantısı nasıl yapılır?

Site yönetim planının özellikleri!

Ultima İnternational Eğitim ve Danışmanlık şirketinde Kalite ve Planlama Koordinatörü Zeynel Kayınova, Emlakkulisi.com okurları için "site yönetim planının özellikleri" konusunu kaleme aldı. İşte, Zeynel Kayınova'nın yazısı...

Site yönetim kararına itiraz edilir mi?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince anagayrimenkul kat malikleri kurulu tarafından, sözleşme, yönetim planı ve kanun hükümleri uyarınca verilecek kararlara göre yönetiliyor. Peki, site yönetim kararına itiraz edilir mi?

Doğa Turizmi Gelişme Planı hazırlandı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı. Türkiye'deki doğal güzellikleri turizme kazandırmak için uygulamaya koyduğu Doğa Turizmi Gelişme Planı çerçevesinde 81 ilde 527 doğa turizm alanı belirledi.

Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Makine Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi’nce düzenlenen ve Maltepe Belediyesi tarafından desteklenen “Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli”, Maltepe Belediyesi Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Me

Muhittin Dalgıç: Çeşme tarihiyle de yıldızlaşacak!

Çeşme Bağlararası kazısını ziyaret eden Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, ilçenin tarihi dokusunun da doğal güzellikleri kadar zengin olduğuna dikkat çekti; kentin tarih turizminde de yıldızlaşacağını belirtti.

meşelipark site özellikleri Haberi

meşelipark site özellikleri

 '10 Milyar Meşe' projesine katkı için 30 bin meşenin dikildiği Meşelipark Apartments projesinde 75 ile 186 metrekareye arasında değişik büyüklükte daireler bulunuyor. Projede 86 metrekarelik daireler 106 bin YTL'ye, 186 metrekarelikler de 266 bin 500 YTL'ye satılıyor.

Ağaoğlu Omak İnşaat ve Altun İnşaat tarafından İstanbul Sarıgazi'de yapılan Meşelipark Apartments projesinde, 11 bin metrekare alanda 6 katlı 10 blokta toplam 156 konut bulunuyor. 9 ayrı tipte 75 metrekareden 186 metrekareye kadar değişik büyüklükte 1+1, 2+1 ve 3+1 konutların bulunduğu projede konut fiyatları ise 106 bin YTL ile 266 bin 500 YTL arasında değişiyor.

Bank Asya ile yapılan anlaşma ile yüzde 1.30 faiz oranından 84 aya kadar konut kredisinin kullanıldığı Meşelipark Apartments'de firma bünyesinde ise yüzde 40...