20 / 04 / 2024

Messan Nakliyat Yapı Malzemeleri

Messan Nakliyat Yapı Malzemeleri

Messan Nakliyat Yapı Malzemeleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Suat Pala tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Palabıyık Hafriyat Nakliyat Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Palabıyık Hafriyat Nakliyat Yapı Malzemeleri İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmekce'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Palabıyık tarafından kuruldu.

Nci İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Nci İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Nci İnşaat Hafriyat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Hanedanım Yapı Malzemeleri İnşaat Peyzaj Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanedanım Yapı Malzemeleri İnşaat Peyzaj Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Döndü Ünal tarafından kuruldu.

Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yeni Özsam İnşaat Nakliyat Gıda Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Dostak Madencilik Nakliyat İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Dostak Madencilik Nakliyat İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Dostak Madencilik Nakliyat İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

San Plus Yapı Asfalt İnşaat Makina Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

San Plus Yapı Asfalt İnşaat Makina Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de İhsan Arslan tarafından kuruldu.

Yerliçaylar Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Otomotiv Petrol Kuy.Tur.Taah.Tic.Paz.San.Ltd.Şti. Kuruldu!

Yerliçaylar Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliyat Otomotiv Petrol Kuy.Tur.Taah.Tic.Paz.San.Ltd.Şti. Küçükçekmece'de Fatih Yerliçay ve Mahmut Yerliçay ortaklığında kuruldu.

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi kuruldu!

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu. Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

Byboyut Yapı İnşaat Malzemeleri Oto Turizm Nakliyat Lojistik Elekt. Elektronik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Byboyut Yapı İnşaat Malzemeleri Oto Turizm Nakliyat Lojistik Elekt. Elektronik Sanayi Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortadağ İnşaat Nakliyat Asfalt Yol Yapım Demir Çelik Kömür Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Birol Dönmez tarafından kuruldu.

Destan Üst Yapı İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Destan Üst Yapı İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Fırat Aydın tarafından kuruldu.

Messan Nakliyat Yapı Malzemeleri Haberi

Messan Nakliyat Yapı Malzemeleri

Messan Nakliyat Yapı Malzemeleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da Suat Pala tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Messan Nakliyat Yapı Malzemeleri İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
A- YAPI MALZEMELERİ İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat veihracatını yapmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Mustafa Kemalpaşa Mh.Karadut Sk.Eren Apt.No.143 A Avcılar