24 / 04 / 2024

Mestan Özcan akp

Mestan Özcan akp

Mestan Özcan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Mestan Özcan kimdir? Mestan Özcan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mestan Özcan'dan Tekirdağ Şehir Hastanesi açıklaması!

AK Parti İl Başkanı Mestan Özcan, Tekirdağ'da açılacak şehir hastanesinin bölge için çok önemli olduğuna vurgu yaparak, "Kentimiz çok daha büyük ve teknolojik bir hastaneye kavuşacak" dedi.

Mestan Özcan kimdir?

Mestan Özcan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Mestan Özcan kimdir? Mestan Özcan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Akpınar Yeni İstanbul Evleri satılık daire!

Akpınar Yeni İstanbul Evleri satılık daire teslimlerinin 2018 yılı başında yapılması öngörülüyor. Toplam 162 adet daireden meydana gelen proje İstanbul Hadımköy'de hayata geçiriliyor.

Akpınar Yeni İstanbul Evleri satış ofisi!

Akpınar Yeni İstanbul Evleri satış ofisi iletişim için 0212 488 56 66 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 4 blok halinde yükselen projede 3+1 ve 3+1 dubleks daire seçenekleri yer alıyor.

Bursa Akpınar'da dönüşüm için ön sözleşme imzalandı!

Akpınar Mahallesi'nde arapsaçına dönen kentsel dönüşüm düğümü çözülüyor. Hak sahipleri ve firmalar arasında çıkan anlaşmazlıklar nedeniyle bir türlü başlayamayan dönüşüm için ön sözleşme imzalandı.

Çay Belediye Meclisi İmar Komisyonu üyesi Zeynep Özcan oldu!

Çay Belediye Meclisi'nin 5 Şubat Cuma Günü 2016 yılı Şubat Ayı Olağan birinci birleşim birinci oturumu gerçekleştirildi. İmar Komisyonu üyesi Ali Selvi'nin bu görevi için de yerine Zeynep Özcan seçildi.

TOKİ Kırşehir Akpınar 3. Etap Konutları'nın başvuruları sona erdi!

TOKİ'nin Kırşehir ilinin Akpınar ilçesinde hayata geçirdiği toplu konut projesinin 3. etap başvuruları sona erdi. Akpınar Belediyesi'nden yapılan açıklamada 3. Etap TOKİ konutlarına vatandaşların katılımlarının yoğun olduğu ifade edildi.

Özcan Işıklar: 3. Köprü Silivri'nin tarım arazilerini tehdit ediyor!

CHP'li Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar "3. köprü bağlantı yolları Silivri'nin tarım arazilerini tehdit ediyor" diyor. Akademisyenlerle bölgedeki tarımı geliştirmek için proje yürüten belediye bir yandan da arazi mafyasıyla mücadele ediyor.

Kentsel dönüşüm Bursa Akpınar'da ihtiyaç!

Olay Bursa Gazetesi'nin Söz Sizde bölümünde yazan Doğan Kahya bugünkü yazısında Akpınar'daki kentsel dönüşüm planlamalarından bahsetti. İşte Doğan Kahya'nın o yazısı..

Bursa'da kentsel dönüşüm sırası Akpınar'da!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin "asla vazgeçmeyiz'' dediği, Akpınar ve 1050 Konutlar mahalleleri için düşünülen kentsel dönüşüm projesi yatırımcısını buldu.

Ünal Akpınar İnşaat otomobil kazandırdı!

Ünal Akpınar İnşaat'ın Akkent Paradise Gardens projesinden ev alanların katıldığı otomobil çekilişi gerçekleşti. Katılımcıların büyük ilgi gösterdiği çekilişte, otomobilin sahibi Ömür Eren oldu.

İsmail Özcan, konut satış verilerini değerlendirdi!

Türkiye’de konut satışları bir önceki yıla göre %10.6 arttı. Bu artışın her ne kadar rekor gibi görünse de aslında geçen yılın kopyası olduğunu belirten TURYAP Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan,konut verilerini değerlendirdi.

Elazığ Akpınar'da acilen kentsel dönüşüm yapılmalı!

Akpınar Mahallesi Muhtarı Raif Acar, Akpınar Mahallesi'nde yaşanan sorunları dile getirdi. Mahallelerinin dünü ile bugününü değerlendiren Acar, mahallenin aciliyet arz eden sorunlarının çözümü için gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

Mestan Özcan akp Haberi

Mestan Özcan akp

Mestan Özcan, 1973 yılında Tekirdağ'da doğdu. Özcan, Ziraat Mühendisi ve işletmecidir. 

Trakya Üniversitesi'ni bitiren Mestan Özcan, Özcanlar Ltd. Şti. Genel Müdürlüğü görevini yürüttü. 

Çeşitli sivil toplum örgütlerinde yönetici pozisyonunda görev aldı. Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yaptı. 

2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. 

Orta düzeyde İngilizce bilen Özcan,...