18 / 04 / 2024

mesut akgül kim

mesut akgül kim

İlk etabı tamamlanan Kartaltepe Kentpark hakkında bilgi veren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "Mamak'a nefes aldıracak olan bu proje aynı zamanda ilkleri de barındırıyor" dedi.

Mesut Akgül: Mamak'ta yatırımlarımızla birçok ilke imza attık!

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'i ağırladı. Akgül Mamak hakkında Türel'e detaylı bilgi verdi.

Mamak'ta emlak sektörünün değeri arttı!

Mamak'ta hayata geçirilen yatırımlarla modernleşti. Belediyenin planlı çalışmalarıyla marka konutların ilgisini çeken ilçede emlak değeri de artı. Ankara Mamak'ta, yeni inşaatlar ve konutların yükselmesi istihdamın ve nüfusun artmasını beraberinde getiriy

Mesut Akgül kentsel dönüşümü anlattı!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Server Vakfı tarafından her hafta düzenlenen "Çarşamba Sohbetleri" programına konuk oldu.

En çok inşaat ruhsatı Mamak'ta verildi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Ankara İl Başkanlığı'nın düzenlediği Ocak Ayı il Danışma Meclisi Toplantısı'nda beş yılda yapılan yatırımları anlattı...

Kentsel dönüşümün en önemli ayağı müteahhitler!

Mamak İnşaat Müteahhitleri Derneği (MİMDer) Başkanı Sezai Mallı ve yönetim kurulu üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül'ü makamında ziyaret etti...

Kentsel dönüşümün lideri Mamak!

Kentsel dönüşümün lideri Mamak. KENTSEL dönüşümde olduğu kadar sosyal dönüşümde de marka atılımlar gerçekleştirdiklerini belirten Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül kentsel yenileme ile ilgili değerlendirme yaptı.

Mesut Akgül vatandaşlara imar değişikliğini anlattı!

Kentsel dönüşümde yakaladığı başarılı çizgiyi devam ettiren Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, vatandaşlarla bir araya gelerek kentsel yenileme çalışmalarının yapılacağı alanlarda vatandaşları doğrudan bilgilendiriyor.

Mesut Akgül Mamak Mutlu'daki imar değişikliklerini anlattı!

MAMAK Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mutlıı Mahallesi'nde yapılacak yenileme çalışması öncesinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül Mamak Mutlu'daki imar değişikliklerini anlattı.

Mesut Akgül Mamak projelerini inceledi!

ANKARA'NIN en büyük ilçelerinden biri olan Mamak'ta uygulamaya koyduğu projelerle Mamak'ın makus talihini deriştiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Belediyesi Meclis Üyeleriyle birlikte yatırım turuna çıktı.

Mesut Akgül: Mamak'ta emlak piyasası canlandı!

Kentsel dönüşüm projelerinin emlak fiyatlarına olumlu etki yaptığını belirten Emlakçılar Derneği Başkanı Ali Alakırık, "Mamak gayrimenkul fiyatları acısından çevre ilçelerin en pahalısı haline geldi" dedi.

Mesut Akgül kimdir?

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül kimdir? Mesut Akgül, ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül' ün biyografisi...

Mesut Akgül: 2014 Mamak'ta açılışlarla geçecek!

Mamak Belediyesi kentsel dönüşümde yakaladığı başarıyı, sosyal dönüşümde de gerçekleştiriyor. 2013 yılı içerisinde birbirinden büyük yatırımları tamamlayarak vatandaşın hizmetine sunan Mamak Belediyesi, 2014 yılı içerisinde de açılışlarına devam edecek...

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayt Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Aytekin Önal tarafından kuruldu.

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Akgül tarafından kuruldu.

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Emlak Yapı Sanayi Ve Limited Şirketi Maltepe'de Ecem Çifci ve Murat Aksak ortaklığında kuruldu.

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mm Akgül Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Akgül ve Emine Akgül ortaklığında kuruldu.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Şeref Akgül, Vakıf GYO'dan ayrıldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olan Şeref Akgül bugün itibari ile görevinden istifa etti...

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Akgül Olgun, Kadir Dalbay ve Mehmet Akgül tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm dünyanın en zor işi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül yaptığı açıklamada "Ankara Büyükşehir Belediyesi ile birlikte devam eden ciddi kentsel dönüşüm projelerimiz var. Dünyanın en zor işi kentsel dönüşüm." dedi.

Mamak kentsel dönüşümle yeniden inşa edildi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, meclis üyeleri ve mahalle temsilcileriyle bir araya gelerek 10 yıllık hizmet süreci hakkında değerlendirmede bulundu. 

Mamak için yeni kentsel dönüşüm projeleri geliştirilecek!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün başkanlık ettiği Nisan Ayı meclis toplantısında 2017 Yılı Faaliyet Raporu görüşüldü. Görüşmeler neticesinde Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. 

Mamak'a yeni sosyal tesis!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yapımı büyük bir hızla devam eden ve tamamlanmak üzere olan yatırımları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Mamak'ın çehresi değişiyor!

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yalçın Topçu, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’ün başarılı işlere imza attığını açıkladı.

Akgül Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mevlüt Sarıbaş tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

mesut akgül kim Haberi

mesut akgül kim

Başkent'in kentsel dönüşüm çalışmalarıyla anılan ilçesi Mamak'ta, sosyal dönüşüm de son hızıyla sürüyor. 8 milyon 235 bin metrekarelik alanda süren kentsel dönüşüm çalışmalarında vatandaşlara sunulan toplu konutların yanı sıra sosyal donatı alanları da dikkat çekiyor. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Kartaltepe Kentpark ve Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'ni HT Ankara'ya anlattı. Akgül, ayrıca ilçedeki aile merkezi ve bilgi evleri hakkında da bilgi verdi. Kartaltepe Kentpark'ın ilk etabının tamamlanmasıyla ikinci etap için proje çalışmalarına başladıklarını belirten Akgül, "İkinci etabın da sonuna yaklaştık. Hatip Çayı'nın 150 dönümlük dev rekreasyon projesinin içinde kalan bölümü ıslah edilecek. Burada su aktivitelerine de yer verilecek. Başkent'in en büyük rekreasyon alanlarından olacak olan Kartaltepe Kentpark, Mamak'ın yeni yüzü haline gelecek" dedi. 


İLKLERİN PROJESİ 

Mamak'a nefes aldıracak projenin bünyesinde bir...